icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

marhulinka
autor
24. bře 2010

Jůůů tady se povídalo a povídalo...to asi nedočtu 😅

marhulinka
autor
24. bře 2010

Leny2 na zítra na tebe budu taky myslet!!! 😵 😵

marhulinka
autor
24. bře 2010

Coko no a počkej co ještě může přijít s těmi otoky 😀 Mě nohy napuchly v den,kdy mi praskla voda-hnedka ráno a byly jako báně...jsem se nevešla pomalu ani do roztažených botasek 😀 A nohy mi splaskly teprve před pár dny 😀 😀

marhulinka
autor
24. bře 2010

Tak se opatrujte jdeme si dát kávičku a koláček...joooo a dneska jsme měli červenou zmrzlinku mňaaaam-to si Kubík pošmakoval 😀

leny2
24. bře 2010

Mám číslo na Marhulinku a Janýsku, tak se jim ozvu, když si mě tam nechají. 😉

janysek70
24. bře 2010

Leny, držíme vše co máme 😵 😵 😵

mil7
24. bře 2010

Leny - taky držím palečky ať vše dopadne dobře a už jste oba zdraví a doma 😉
Jinak zdravím všechny ostatní 😉

marhulinka
autor
25. bře 2010

MÁME NOVÉ MIMINKO NA SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!!

Dnes ve 2 h se narodil Vojtíšek, váha 2,57kg....oba jsou s Leny v pořádku 😵 Gratulujeme a přejeme do života hooooodně štěstíčka,zdravíčka a lásečky 😵 😵 😵

janysek70
25. bře 2010

Krásné ráno 🙂
Tak mi Marhul předeběhla 😀 , no já nekojím, tak tak brzy nevstávám 😀, jen mi po 4h vzbudil zvuk SMS z kuchyně a hned mi bliklo, že určo někdo porodil. Vsázela jsem na Papuš na Spolubojovnicích, mi nenapadlo, že to Leny vezme po té 19 h večerní tak rychle
🙂

janysek70
25. bře 2010

Byl to fičák, prý ji ve 23:30 praskla voda a začaly stahy, tak hned jeli, porod prý byl super 😅 !!! Dalo se to vydržet a na jedno zatlačení byl Vojtíšek venku. Žádný šití 🙂

marhulinka
autor
25. bře 2010

Janysku ahojky...nojo počkej až budeš kojit 😀 😀 Mě přišla zprávička o půl páté a tak jsem pak hnedka letěla sem...zrovna jsme se chystali na to kójo na pátou 😀 😀

marhulinka
autor
25. bře 2010

Tak a kdopak bude další na řadě???

janysek70
25. bře 2010

Myslím, že Čoko už ani nedutá 😀 ...., juj a já jsem na bronzovém stupínku 😀

leny16
25. bře 2010

to je úžasnýýýýý, mimi už je venku, to byla rychlovka, gratuluji 😵 😵 😵

septim
25. bře 2010

je tak to muc gratuluji to je nadhera 😉 jsem zas nejak na mekko 😉

coko.joko
25. bře 2010

Ahojda,
tak nejdriv velka gratulka leny2,to je super jak to slo rychle jsem myslela,ze dnes pojede a uz ma prcka u sebe...tak moc gratulujem.......
dalsi jsem ja,ale to bude jeste trvat 7tt,takze pohoda.....
marhul,jo ty otoky me pekne serou,ale asi nic nenadelam a musim vydrzet,vsichni me tu klidnuji,takkk jsem uplne v klidu...
dnes v 15hod mam kontrolu a ozvy,tak se tesim na mimuska co nam zase predvede.... 😉

uhlicek
25. bře 2010

Ahojda tak uz mame Vojtiska na svete 🙂 ,byla to teda rychlovka.Me prisla zprava taky o pul 5,kdyz jsem kojila.Ze by jsme se tady s Marhulinkou o pul 5 schazeli,kdyz budem kojit 😀

mil7
25. bře 2010

Moc veliká gratulace leny2 k Vojtíškovi 😉 .Byl to teda fofr,tak ať jste oba v poho a už doma.

marhulinka
autor
25. bře 2010

Uhličku jéé tak se můžeme scházet 😀 😀 My většinou tak mězi tou 4 a 5 kojíme 😀 😀

marhulinka
autor
25. bře 2010

Coko tak dej pak vědět,jak kontrola a co prcíček 😵

blazenkaa
25. bře 2010

Ahojky Marhulko tak jakpak se vede

coko.joko
25. bře 2010

marhul,jasne pisnu vecer az se vratim jetam krasne tak asi cestou se stavime na kavicce u Ryna a uzijem si slunicka....trochu vitaminu D 😀 😀 jinak doufam,ze to vse bude v poho a ten nas spunt moc nevyrostl 😵
jsem ted byla pul hodky ve vane a to je fuska to holeni by clovek nerekl...... 😝 tak ja jdu jeste umejt hlavu....

aquila
25. bře 2010

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale leny s náma chodila do diskuze 1.IVF květen/červen 2008, tak ji od nás od všech prosím pozdravujte, že jí moc a moc gratulujeme k Vojtíškovi, ať je to zdravé a šťastné miminko a dělá jim jen samou radost. 🙂 🙂 🙂

mysicka.hk
25. bře 2010

Tak koukám že Vojtíšek to vzal hopem.
Velká gratulace k Vojtíškovi 🙂

coko.joko
25. bře 2010

Ahojda,tak jsme doma...uf.....
no u dr.to slo docela dobre,vse je v poradku,akorad nam ukazoval zadecek a zada,takze nemame zadny UTZ.....ale to nevadi 😉 a ted nas malicky vazi uz 2500g a meri 47cm,myslim,ze vic psat nemusim....
jdu se najist mam hroznej hlad......

mysicka.hk
25. bře 2010

Ahoj Čoko hlavně že jste oba v pořádku.
Třeba se narodí císařem, když bude velký 😉

septim
25. bře 2010

cokousku to ma vahu a miri skoro jako Adelka kdyz se narodila na 33tt mela2,5kg a 46cm to je super ze vse je ok 😉

marhulinka
autor
25. bře 2010

Coko to je prcek akunrát 😀

slara
26. bře 2010

ahojda kočky,
coko- já si nemyslím, že je to tak moc velká váha, k tvému tt mi připadne tak akorát 😵

slara
26. bře 2010

to jsem já leny 16, co to to to 😕 😕 😕

Strana