Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
No,no janysku tak tam mate jeden den lepe nez tady a o vikendu bude hezky tady a zase u vas bude bleee 😀 😀 ne vazne,ale uz to je hezky,kdyz se nemusite balit ven a jen v tricku a pohoda co???
jany- jako, že by to víc zašili 😅 ? Menší, nebo větší si nepřipadám, to je furt stejný, jen ta jizva, ale to se ztratí, naštěstí to není jako frnák a ten svůj jsem taky přežila 😀
Leny, ještěže tam každý nevidí 😀 😀 😀 Na velikost jsem nemyslela 😀 , jen estetiské hledisko 😀
janysku neboj ty budes porad dole krasna,protoze jdes na cisare,takze tobe to nehrozi 😉 a Michalovi se budes porad libit...uz si me nasla na FCB......
😀 😀 😀 Já už jsem opotřebovaná a sešlá věkem 😀. Jo na císaře už mám pěkné památky 😒
Jé ještě jsem na FB nekoukala
janysku ty a sesla mas krasny vek prosim te.... 😵 😵 no driv to bylo asi taky na prd vid,ale ted si myslim,ze uz je to lepsi a tak jizva bude mala...ja mam taky bricho samou jizvu,takze po tom cisari by se stratila 😀 😀 a jeste,jestli me zacne praskat bricho ted jak me roste rychle,tak to uz vubec budu krasnaaaaaaa.......
no,me vcera rekl,taky dr.ze pokud to nase mimi poroste takhle a bude mit pres 4 kila,tak jdu hned na cisare,pry to tady tak delaji,tak ja nevim....co me vubec ceka....vcera jsem mluvila se svagrovou a ta rodila Kubu na 40tt a ten mel 2560g a to my mame za chvilku taky 😀 😀
leny16...ja si taky myslim,ze uz tak neporostem,protoze uz ted mam problem vubec fungovat 😵 😵
Haha, bříško 🙂 😀
Čoko, přála bych ti to, ale víš, že nejvíce mimi roste ke konci
janysku,prave ja vim,ze ted roste vic a vic.......a tak se modlim,ze ten nas se zastavi a bude setrit maminku...
ja jsem vam dala fotecky do alba,tak mrknete.... 😀 😀 😀
Včera jsem si vydražila nový koupací kyblík, tak uvidím, snad tam Štěpánka neutopím 😉
No ten je, koukám, jak tam z té lodi přepadávají námořníci přes palubu. Počkej já za pár týdnů 😀
To vypadá, jak když tam na tom břehu plašíš racky 😀 😀 . Je to rozdíl oproti té fotce alá krteček a to jsi říkala, jak máš velké bříško. 🙂
janysku me ten kyblik vsichni rozmlouvali,protoze pry se v tom to mimi poradne neumeje,tak asi koupime vanicku.... 😵 😵 kamaradka me rikala,ze se i bala drzet za hlavicku toho spunta....
jo,ja cekam taky na tvoje brisko,kdy nam ho ukazes tak sup dej jednu fotecku my se podivame a pak ji klido vymaz.....no namornici cumeli a houkali co tam delam 😀 😀 😀 a lidi okolo taky koukali....
😀 😀 😀 že to ani nebylo večer ve zprávách 😀
Až budeme venku, tak se nechám vyfotit, ale ustrojená 😀
Kyblík je prý pro mimčo moc fajn, hlavičky se nebojím, namydlím na podložce a pak omyji...., uvidíme, pořídím i vaničku, kyblík je jen do 1/2 roku nebo pak budeme koupat ve velké.
..to se divim,ze to nedavali 😀 tak to jsem zvedava jestli se nechas vyfotit 😉
no treba tobe se bude v tom kybli koupat dobre....
On je nyní ve zprávách v kurzu Topolánek, tak už jsi se tam nevešla 😀
Jdu zase pověsit prádlo
no,jo vlastne a ja jsem si myslela,ze budu konecne popularni a ono nic..skoda ☹ jo pekne poves pradlo ja musim varit,at to stiham tu kecam a jeste nemam ani ustlano 😀 😀 😀 a za 2 hodky je tu Vrata......
jo gulasek se uz vari...jsem ho nemela pekne dlouho 😵 a knedlicek taky....me tak nebavi porad neco vymyslet co varit...to je hrozny....
Leny2, i my se přidáváme k zástupům gratulantů. Přejeme hodně pohody a spoustu radosti z Vojtíška.
leny16,to bych si musela vzit lupu na tu fotku ja nic nevidim 😀 😀 ale verim a uz se tesim az si ulevim....fakt me to nedela dobre....dneska jsem byla venku a po pul hodce me chytla takova krec do bricha,ze jsem z toho zacla brecet...jako kdyz to mam dostat a strilelo me to do zad....hnus fakt...jeste,ze tam byl semnou Vrata jinak bych asi posla 😒

Taky jsem si myslela,ze kdyz te sesiji tak to pak vypada lepe,ale asi ne....jak to ctu....