Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
no,kdyz vecer maji vsichni doma protejsky a tak jsou s nima 😵
ja mam dnes nemocneho V.tak mam cas a klid cely den......
Čusíček 🙂
Děkuji za gratulace!!! Tak jsem včera přetočila tachometr a ten přistanuvší 4. kříž je tedy tůze těžké břímě 😀 Kuwa, já budu stará matka 😀
Krásné ránko všem...jsem na dnešek zase hodně spala a jsem jak praštěná po hlavě 😀
Janysku prdlačku - s mimískem tak omládneš,že tě budou podezřívat z nezletilosti 😀 😀
Tak dneska to bude šest týdnů od porodu-mazec,uteklo to jako voda,Kubíček roste jako z vody...musíme si proto užívat každou vteřinku s těma miláčkama 😵
Ahoj Leny já nakrmila Kubíka,teď mi tu odpočívá v lehátku,já se najím a asi vyrazíme ven,je tam hezky 😵
To je pohoda,když prcíčkové takhle spinkají viď??
Nojo konec šestinedělí...tak teď budu čekat,kdy to dostanu 😀
Jsou to zlatíčka, taky jsme nakrmili teďka, ale ještě nespinká. Tady je taky krásně.
Tak já chtěla jet s kočárkem a on mi konečně usnul...tak pojedeme kolem poledni 🙂
Mám žemlovku...večer jsem byla akční a vařila 😀
zdar holky,
marhul,zemlovku to asi poslu V.k tobe na obed..ten ji miluje.....
leny2,tak dlouho jste spinkali to to super.Vojtisek je hodny mimi....
janys,ty porad neco hledas a objednavas to je taky s tebou hrozny..... 😵
Leny,vcera to bylo hrozny,ale dnes je na tom lip...nema uz teplotu a hlavne snedl aspon housku s vypil caj....a pry uz ho neboli ani tak zaludek.....nevim kde to chytil.....dneska rano tu byli kluci a odtahli ty gauce,tak mame volno....a kdyz bude odpolko V.dobre,tak budem stavet ty komody a postylku.....Jupi se tesim jak mala,az si to vse povlecu a pripravim......na prcoska....
Leny jedeme příští úterý....máme to dohodnutý,že doky si nás vezme-pak končí,takže na nás bude mít čásek 😉

To si tady zas budete povídat když budu v práci
a pak večer nic 😨