Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Ahojky 🙂 , Čoko, tak co úplněček? Říká se, že těsně před porodem se ženská, která si v tom těžce pochodí, začne cítit dobře a pak najednou frrrrrrr 😉
Ahojda,
tak jsem porad tu....celou noc jsem spala jen jednou jsem byla na WC a to jinak chodim 5-6 krat za noc 😉 tak vam nevim asi ten oplnek ma na me jiny vliv....a je to divny,ale jak pises janysku citim se uplne super....nic me neboli a to uz je druhy den... 😵
Čoko, dávám Lennymu 5 dní 😵 🙂
Leny jsem doma, stále trošku pracuji, ale už mi to neba. Za 1/2 hoďky půjdu mrknout vedle na školení, dám si tam kávu, chvíli pobudu a pak půjdu dom 🙂
Dasty, já píchala při IVF ty normální injekce, myslím, že to byl Fostimon, nebo tak nějak, měla jsem krátký protokol. To ty máš taky krátký protokol.
holky 5 dni davate Lennymu no ja si myslim,ze to bude vic....zitra v pul devaty rano mam kontrolu,tak jsem zvedava a uz slysim dr..jak zase rika...no Lenny uz ma tolik a tolik a ty jsi Pavlino zavrena jak hrad...hihihihi..... 😀 😀 😀
ten teda jo janysku.. 😀 😀 to uz bych si radsi pomohla sama 😀 😀 tak si dej dobrou kavicku pocitam,ze si das urco mrazenou kavu a k tomu nejaky dobry zakusek.....ja varim dneska rajskou s domacim knedlickem.....se cinim.... 😀
musis rict V aby te trochu prostouchnul 😀 ale i ja prestala v noci curat chodim jen jednou tak pohoda 😉 akorat bricho tvrdne na beton a jsem na prst 😉
sept,to nepomuze nejaky stourani...podivej na marhul,taky porad stourala a nic....ja mam taky tvrdy bricho porad,ale proste Lenny chce bejt u me...co jako na prst otevrena???
coko- až lenny bude chtět ven, tak si tě proštouchne sám 😵 , on ví, proč se ještě dopéká 😵 😵
Holky, já taky nevypadala ne porod, zabetonovaná, už nás dr chtěl poslat na vyvolání...... a pak jsem se během tak 16 hod. otevřela na 7 prstů a šla pomalu rodit 😵
Každý to má jiné 😵
Ale v ten den odpoledne, kdy jsme měli jet do nemocnice jsem cítila, že už se to blíží i mamce jsem to říkala a večer jsme jeli a druhý den dopol jsem porodila 😵
leny16,taky si rikam,ze az bude proste chtit tak si rekne sam....a mam jeste porad 14 dni 😀 no ty si to mela vubec super porod rychlej.....taky bych to brala....prijed do porodky a za hodku mimi a mit klid..... 😀
leny16 to vim,ale sept se uz otevira a ja nechci aby porodila driv nez ja.......at si ceka ve fronte.....a nedela nam v tom tady bordel 😀
neboj neporodim ani nechci 😉 jsem otevrena na prst s dvojcaty jsem byla takhle tri tydny pred porodem tak bud v poho. Urco neporodim driv slibuji ti to. 😀
jj, může to a nemusí nic znamenat 😵 ještě holky máte před termínem, ale coko už by mohla porodit v poho
leny16,uvidim co zitra u toho dr....hlavne,at nam ten nas Lenny uz neroste,protoze jinak se jdu hlasit do nemocnice a tam se bude pry rozhodovat co a jak dal....porad me hrozi tim cisarem a toho se bojim.....
T to bude tak, nebo tak, hlavně at je vše ok 😵
coko, budeš mít tady v ČR mateřskou a rodičák?
Všem krásný sluníčkový den 😵
Coko on si Lenny vážně řekne sám,až bude připravený ocitnout se na tomhle světě 😀 😀
Už jsem proškolená, tak pozor, strašně chytrá 😀 a mám hlad a taky chuť na tu Čoko rajskou. To bych mohla udělat s těstovinkama.
Marhul, hezká nová fotečka v pase, tamta se mi splývala dohromady, tady ta je barevná a je jasně vidět mamina a mimčo 😵
leny,tak to resim uz od zacatku tehu...je to slozite,ale nakonec to dopadne tak,ze tady nemam narok na materskou,protoze nemam odpracovano jeden rok...tim padem musim jit na urad tady a musim dostat potvrzeni,ze nepracuji a pak musime zadat v Brne o rodny list a az ho budu mit,tak muzu jit v HK na urad a mam narok na porodny a na materskou,ktera se me bude pocitat 4 roky....takze v lete zacatkem cervence chci jet do HK na 3 tydny a tam to vse obehat....bude to hodne papirovani jak tady,tak v CR,ale snad to dame...... 😀
janysku,ty jsi chytra no hlavne,ze to pomohlo 😀 😀 rajskou tak prijed ochutnas moje umeni 😀 😀 domaci knedlicek no uz se na to tesim.....
marhul,Lenny je zlaticko a prekvapi maminku,az to nebude cekat.....nekde venku,proto chodim ven jen s V.kdyby neco,aby byl u me...... 😀

Zdar holky,hlasim se,jsem cela,ale dneska je oplnek a tak uvidime co bude a nebo nebude.....ale citim se nejlepe z celeho tehu...je to divny,ale jsem uplne v pohode...cely odpolko jsem behala venku a nic me neni.... 😀 😀
sept ty jsi teda smiracek.....rano se nahlasim znova.......a kdyby ne,tak pisu SMS.......at vite...... 😉