icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

mysicka.hk
21. kvě 2010

Ahoj Blaženko.

blazenkaa
21. kvě 2010

ahojky Myško
snažím se dočíst

mysicka.hk
21. kvě 2010

Tak čítaj, pak si můžem povídat 🙂

blazenkaa
21. kvě 2010

Holčičky jste moc hodné že že jste na mě myslely .
Měla jsem tam ale docela velké 2 zážitky .Jeden to jsem si ani dedokázala představit že na IVF bude cikánka:
Druhej zážitek to že mi to moje miminko tam nechtělo zůstat .
Když poprvé vyndal katetr a zrcadla začla jsem už skoro přelézat na postel tak na něho křičela embrioložka že tam není že zůstal v katetru .Moc se lepí a to je dobře že se lépe chytne a když už jsme tam ležely 1,5 hodiny tak jsem vylezly a na recepci nám řekly že na nás zapoměly.

blazenkaa
21. kvě 2010

já jsem už dočetla ale budu tu jen na chvilku a pakjdu zase hají

mysicka.hk
21. kvě 2010

Tak to je jasný že u tebe zůstane 😵

septim
21. kvě 2010

blazi moooc drzi palecky a ze jich doma mame, urco to tentokrat dopadne kdyz se prdolka drzel katetru 😀 tak se urco zakousl i poradne do tebe a uz nepusti 😉 teda za 9 mesicu bude muset 😉

blazenkaa
21. kvě 2010

tak to si taky myslím že u mě zůstane a už se těším 🙂

blazenkaa
21. kvě 2010

tak se tu holčičky mějte já jdu hají a držet miminko moje lepivý 🙂

septim
21. kvě 2010

urco proste musi at muzeme cekat na dalsi miminecko. 😉 dnes mi porodila druha spoluzacka obe lezi tady v Hradci a spolu na pokoji jsem se musela tlemit , holky rikaly ze maji treti postel volnou tak at pohnu 😀

septim
21. kvě 2010

hezky odpocivej a hlad si brisenko 😉

coko.joko
22. kvě 2010

Ahojda,
marhul a leny jak davate ty kapicky..pred jidlem a nebo i behem dne....ja mu je vcera prskla pred jidlem vecer a nic nepomohlo jel si tu svoji opet 21hod do 3 do rana a ja opet s Vratou nevyspala.....tak nevim jestli mu je mam dat i behem dne...
blazi...to je dobre znameni to se urco chyti ten bojovnicek a uz se te nepusti.....ted odpocivaj a nech se rozmazlovat....

septim
22. kvě 2010

cokous a jake jsi koupila ja je davala vzdy pred jidlem. Hlavne kazdemu zabira neco jineho. Jak psala Marhulka tak nam treba Baby calm nezabral vubec ☹ Anetce zabtal jen Lefax A Adelce zase sab 😉 pak jsem teda davala i ty probio kapky 😉

leny2
22. kvě 2010

Ahoj holky,
Coko, kapičky dávám před každým jídlem.

leny2
22. kvě 2010

Blaženko, tak to jsi měla zážitků v Arletě. 😉

leny2
22. kvě 2010

Konečně se udělalo už hezky, včera jsem si uvařila oběd na dnešek, tak jen vyperu a poklidím a jdem vegetit ven.

coko.joko
22. kvě 2010

holky ja mam taky ty sab..tady jiny nemaji....takze pred kazdym jidlem a davate jich 10 a nebo 15 kapicek.....jeste mame cipky,ale ty pry mame dat kdyz uz bude opravdu nejhur,ze je na to jeste malej.....ale na tom letaku pisou,ze je mame davat jen 3 krat denne a tak nevim jestli to nevadi,ze je dostane vickrat.......

septim
22. kvě 2010

cokousku davala jsem 10 kapek pred kazdym jidlem 😉

coko.joko
22. kvě 2010

sept,diky ja jsem mu je ted dala a tak uvidime jestli to zabere a v noci nas necha vyspat...ale muzu rict je to fakt narocny...

septim
22. kvě 2010

to ti verim bud rada ze mate jedno 😉 vis co to bylo s dvojcaty 😀

coko.joko
22. kvě 2010

sept,dvojcatka a co pak trojcatka jak Vrata chtel...... 😀 ted spinka a je tak spokejeny...snad mu to zabere....a bude dobra noc....
To me koupil tatinek,at jsem krasny kluk🙂 a vsem preju krasny vikend.......

mysicka.hk
22. kvě 2010

Lennymu to sluší.
Trojčátka, nikdy 😉

blazenkaa
22. kvě 2010

holčičky kde jste kdo

marhulinka
autor
22. kvě 2010

Já jsem tu

septim
22. kvě 2010

ja jdu na chvilku. Dnes mi teda silene otekly nozicky a uplne zrudly chuderky moje mali. Taky me pekne kleslo brisko tak jsem radsi jela udelat posledni nakupy nemela jsem jeste lahvicky a sterilizator tak ted uz mam doufam vse. 😉

coko.joko
22. kvě 2010

sept,to znam moc dobre otoky jako prase..jsem byla cela jak na vode..........ted uz mam svoje nohy,ale jeste potrebuju dat ty otoky z ruk 😀 no je to tezky......ale neboj za chvilku to mas za sebou a pak bude dobre...

marhulinka
autor
22. kvě 2010

Sept mě šíleně otekly nohy v den porodu...brrrrr jsem si myslela,že do porodky pojedu bosa 😀

coko.joko
22. kvě 2010

tak marhul to jsem mela taky jak jsem lezela na porodnim sale a mela tlacit,tak jsem se nemohla ani poradne chytit nohou..jak jsem byla otekla a potom ty dny v porodce to bylo maso....pantofle jsem mela tak natesno...... 😀
holky tak mam ted meleho opet na ruce a ma to boleni.....ja uz nevim co.... ☹

blazenkaa
22. kvě 2010

holčičky jste tu ještě ?

marhulinka
autor
22. kvě 2010

Já tu zase jsem,byla jsem krmit

Strana