Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Marhulinko koukala jsem na tvyho Kubika,to je takovej smudlinek a kukuc teda ma 😵 ,to budete mit nevest 🙂
Jéééé tak to je moc dobře...taky doufám,že žádnou reakci mít nebudeme a bude to Kuba snášet v pohodě...
Nojo je to šmudlínek,oči má po mě,ale nevěsty budu střílet 😀 Nikomu ho nedám je jen můůůůůůůůůj!!!!! 😵 😵 😵
Ahojte mamky Kubíků 🙂 , že vás tu vidím, kdy mám jít asi k dětské doktorce buknout si místo pro juniora?
U nás byl včera strašný liják a teklo nám to po cestě kolem baráku jak řeka, to jsme tu ještě nezažili. 😕
U nás už zase leje,to teda ven asi nepůjdeme... 😠 😠 😠 To je strašný!!!
Jéé konečně🙂 Já byla úplně zblnutá 😀
Už jsem nakrmila,uvařila a teď si jdeme s Kubou pohrát,protože se už ozývá 😵
Tady zatim neprsi,ale je pekne zatazeno,my za chvili razime do skolky pro lejstra,jestli Misu vzali,uz ji potrebuje jako sul,doma vymejsli sami bejkarny,minuly tyden me vylil telovy mliko na sedacku a delal si silnice a jezdil v tom auticka,o vikendu me zase slil vsechny avivaze dohromady,protoze v ty jedny uz bylo moc malo 🙂
zdravim dnes mi je pekne spatne boli me hlava zvracim a jsem otravena. Nic me nebavi. Za chvili se ustrojime a pojedem na nakup. Je musim si koupit melouna 😉
Já ho tu zrovna porcuji 😀 a včera jsem dalšího dostala od mého tatínka k svátku, tak se chladí 🙂
je jani tak vechno nej 😉 ja jsem nejaka unavena, je mi celkove strasne spatne doufam ze zitra bude lepe. 😉
Hm, tak že by? Tak opatně, ať se ti neudělá ve městě blbě a nafofr nejedete...
janysku myslim ze v pondeli poradnu v pohode dam. 😉 Vidim to jeste tak na dva tydny 😉 tak jsem uplne v klidu 😉
Nevím, zítra jedu do práce, ale už se mi nějak nechce. Pěkně mi vše začíná bolet, nevydržím dlouho sedět ani ležet, nejlepší to je, když chodím
KJoukám t ady je někdo nalmlsanej na melouna
¨
Janysku taky si přidávám k včerejšímu svátku

Po ockovani zadnou reakci nemel,akorat v miste vpichu to mel cerveny,jinak dobry,tak uvidime ted.Misa nemel na zadne ockovani reakci,spis ten den vic spal,tak doufam,ze Kuba to bude mit taky tak.