Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
blazi - tak tfuj, tfu,tfuj ať je 8.den čisto a pak ať objevíš // 🙂
leny 16 - Vanesska je nádherná 🙂
@blazenkaa -ne blaži nekřičela, tady jsme pořád letěli volným pádem, já jsem se spíš dusila 🙄 😕 😅 Skákala jsem v Mexiku. Byla jsem ráda, že jsem dopadla ok na zem, ale je to zážitek. Nejhorší bylo, když jsem před skokem musela viset nohama z ledtadla, to jsem fakt viděla andělíčky..... 🙄 😕
blaži- protože jsem klikla na u tvého jména vpravo na odpověz, pak to nemusíš psát...
dneska budu muset vtít hadr a všude otřít stolky protože tam kde jsem tam mám od slenky od pití kolečka a myslíte že to utře ? Ne on tam prý nic nevidí
ach jo
ončas mě bolí břicho jako na mrchu ,prsa mě jako bolí ,ale když máknu na ně tak nic takovej divnej pocit taky občas a nemůžu vůbec spát ať jdu kdy jdu tak jsem mezi půl 4 a ůl 6 vzhůru
tak teda jo já půjdu miminko si předce nevyležím
tak já se jdu ustrojit a konečně půjdu ven do města hurááá
já budu zachvilku zpátky jdu jen do drogérky a na poštu .
Tak zatím ahojky a pozdravuj Vanesku 😉
Ahoj všichni dneska je zas nádherně.
Blaženko ty si určitě taky užíváš sluníčka 😉
tak už jsem zpět a mám už i buchtu v troubě tak že bude mňamka,ale řeknu vám že mám pěkný motejlice 😅 a vůbec nevím co to je 😵 jsem jako ožralá 😎
holky je to normální ?
holčičky kdepak dneska všichni jste
Leny16 tak jsem šla do toho města a myslela že se vrátím zachvilku ,potkala jsem kamarádku a šli jsme k ní na kafe tak že jsem tam skoro 2 hodiny skejsla 😀

s tím robotickým vytíračem to myslí š vanesku že