Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
@blazenkaa marhul si dela legraci ze jsem drbna. 😉
@marhulinka konecne dneska bude hezky uz me to pocasi pekne sra... 😉
tak pak dej vědět. chuděrka .Jsem vyprávěla návštěvu u vás Pavlovi a tak na mě koukal a dostaa jsem jebunk že jsem u vás strašila do 7 hodin 😀
aby jsem ti pravdu žekla byla jsem taky moc ráda a moc vám za to děkuji aspoň jsem se vypovídala a i dětičky si užila
Jste moc fajna rodinka to se málo kde vidí 🙂
janysku ja ti preci rikala ze to prvni misto ti jen tak nedam, vcera me braly vajecniky tak jsem jeste vecer pro jistotu hodila sex a nic dneska mi je dobre 😀
@septim ježiši ty jsi ještě tady?? Dneska je krásně,koukej jít rodit ať Barborka vidí sluníčko 😵
😀 😀 😀 😀 😀 😀 se musim tlemit dneska by to teda neslo mam jeste moc planu zitra Misa hraje basket v nedeli chci jeste dat to ZOO a v pondeli mam kontrolu 😉 ale dneska je nadherne to je ale pravda pravdouci 😉 Taky mi dnes dosla ta slavna kniha a
@janysek70 mas pravdu je super hezky udelana a za 120,- uplne zadara Dnes mi taky prijdou odpolko montovat postel tak se tesim jsme museli prikoupit 😀 😀 😀 😀 😀 ted jsme vyluxovala celej byt jeste vytru a pujdu nakrmit zver 😀 a taky mi dnes odesel telefon ☹ ale to neva tatka rikal ze se mi stavi pro novej 😀

@marhulinka máš naprostou pravdu 😀
@blazenkaa tak jak?