Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
tak jsem tady jsem se zdrzela jsme zajely jeste na kavicku a deti si hraly 😉 mam leky na jatra a na alergie, kdyz se to zhorsi tak mam jet okamzite do porodnice, jinak mam kontrolu v pondeli nabere mi znova krev a vypise papiry do nemocnice. Tam mam jit hned to utery a reknou mi kdy nastoupime k porodu, pry to chce co njdrive tak uvidim. Jestli si to teda prcek nerozhodne vylezt drive, coz silne pochybuji 😀
Tak Sep, jak to vidíš dnes? Vlastně máš ještě čas, koukám do porodu zbývá 2 dny 🙂 . Jo a v ZOO ve Dvoře mají dnes Dětský den, tak by jsi se tam ještě vyřádila!!! 🙂 🙂 🙂
dnes jsem doma chystam se uklizet ale jsem nejaka znicena Ada celou noc spatne spala a ja vubec tak jsem to zalomila dopolko. ZOO chci dat az zitra 😀 ale jeste uvidim berou me zas poslove se z toho uz zblaznim 😉 ale ze je venku hezky co jsem se tesila az bude a ted se mi ani nikam nechce 😒
Ahojda,tak sept cela a janys porad urejpana 😀 😀 jen si to prvni misto drz pekne sept.....tady je takkk nadherne,ze se chystame ven.....jen dame napapat a muzeme razit...
Stále nic???????? 😀 😀 Jsem musela chvilku utéct ze sluníčka, válím se pod slunečníkem. Ráno jsme společnými silami vyprali koberečky z pod jídelního stolu a stolku v obýváku, v kuchyni židle a rohovku a Benovo křeslo a domyli poslední okno..... a pak si udělali oběd na grilu. Jo a melounek se chladí v lednici a gambáček ve studní 😉
Ahoj holky,
něhak nestíhám. Chystala jsem bráchovi na oslavu pohoštění, pak jsme jeli na oslavu na chvilinku, venku bylo nádherně, tak jsme si to užili.
Všem hezkou sluníčkovou neděli 🙂
@septim dneska krásný výlet do zoo,dávej na sebe prosím tě pozor...já teda v tomhle vedru s pupkem bych zdechla 😅
@janysek70 melounek,pivečko...a není pak ztrávený nějaký čas na oné místnosti? 😅
@leny2 já se bála,že teď ze všeho toho stresíku ztratím mlíko a já teču jak mlíkárna...někdy mě to až vadí,protože jen vyndám kozenku,tak to všude stříká...tak kolikrát je Kuba celý nahozený a taky teda někdy "proteču",což mi teda vadí 😝 No ale jsem zvědavá,jak mlíčko bude ještě dlouho Kubovi stačit...je to papánek 😵
@marhulinka bud rada ze kojis a vydrz co nejdele vyvaret lahve a pak krmit i prikrmem je pekny opruz 😉 dneska je opravdu nadherne. K porodu to opet nevypada tak se na vylet tesim, vcera jsem uklidila tak jsem rada. Dnes jeste dozehlim veci pro prcka jak jsem doma tak porad neco musim objednavat 😉 uz aby to byla a ja na to nemela cas 😀
@marhulinka kup si do podrpdy ty vycpavky s gelovou vyplni ty me nikdy neprotekly a to jsem byla vzdy pekna dojna. Sice jsou drazsi ale kdyz nekam pojedes tyk bych si vzala ty. Jsou opravdu super. 😉
@leny2 a mate normalni nutros nebo nejaky ten specialni? 😉 ted tu maji v akci kdyz koupis dva za vyhodnou cenu tak mas u toho jeste hrnecek od Aventu 😉
@janysek70 a co ty mas dneska v planu opet leharo na zahradce, ze bych se stavila taky vyvalit pupek 😀
@coko.joko a jak vam se dari spinkani uz lepsi ja doufam ze ano, ja nez porodim tak budete mit ukonceny mesic to je mazec 😉
@leny16 moc dekuji doufam ze to pujde zitra na osmou mam kontrolu tak treba uz budu nejaky nalez k porodu nasvedcovat jestli ne tak v utery dostanu termin nastupu. Iva mi rikala ze to urco ale tento tyden bude, uvidime jak dopadnou jeste zitra jaterky 😉
Čáu, jsem setřela podlahu, tak nakukuji...... a od rána mám puštěné rádio a poslouchám zprávy, zda nebudou hlásit, že nějaká matka porodila ve Dvoře u klece s medvědy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nebo zda jim neutekla nějaká lítá šelma 😀 😀.
Krásný den všem 😵
@septim jooooo já jsem šťastná,že kojím,kolem sebe vidím,že to kojení není jen tak... 🙂 Jen ať si Kuba "dává",co nejdéle 😵
Dneska jsem si koupila ty gelový vložky v lékárně-mooooc díky za tip 😉
Koukám,že se všechny smažíte,vaříte,paříte 😀 😀
My jsme dneska jinak doma-teda alespoň na balkóně chvílema...Kuba má trochu zánět v očičku,tak kapeme a na slunko nelezeme 😵
Ahoj ženy tak už jsem doma.
Teplo miluju, ale 2 hodiny v autě bych si odpustila.
Ahoj holky,
celý den jsme venku, tak PC ani nezapínám. Bylo nádherně až moc teplo skoro.
@marhulinka, buď ráda, že máš mlíčka hodně. Já děkuju aspoň za ty dva měsíce. U Honzíka jsem nekojila skoro vůbec.

@septim moooooooc na tebe myslím,ať vše vyřešíte,jak nejlépe to půjde 😵