Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Ahoj lidičky tady od rána prší tak nemůžem ani na procházku 😒
Marhulinko také přeju dodatečně všechno nejlepší,
úplně jsem na tebe zapoměla 😉
@septim ,tak ja teda hubnu......tak asi mas horsi spalovani........
@mysicka.hk,kdyz je teplo,tak se ti to nelibi a kdyz prsi tak taky 😀
@coko.joko Já jsem věčně nespokojená 😉
Teplo mi vadilo v práci, doma jsem měla příjemně.
Stejně budu muset vzít bundu s kapucou a vyrazit na
procházku, to by mi Nelinka neodpustila 😀
@mysicka.hk na SMS málo kdy odpovídám
@septim co chceš shazovat jsi holka hubená a vem si že máš 4 krásné holčičky.
tak jsem myslela že dneska ani nepřežiju to grilování bylovelice náročné šly jsme spát ráno v 5 a vpůl 6 jsem byla vzhůru malej jonáš 10 měsiční takhle vztává tk jsem mu šla udělat jídlo a jeho mamina že ještě usne a ani prd ona spala jako zaby tá že mě ani neslyšela že jsem ten sunar dělala .
@marhulinka ale jinak jsme se natlemili i spartakyjádu tady cvičily
ještě dodatečně všechno nej nej k svátku ať se ti splní co by jsi si přála
@coko.joko s tím programem to je jedno netrap se stím myslela jsem jak se dávají fotky do rámečky .
@blazenkaa tak to jsi nenaspala téměř nic, hlavně že vám
to grilování vyšlo 🙂 Já měla taky svátek 😒 😉
@mysicka.hk já jsem si to uvědo,mmila že máš taky svátek ale pozdě dak taky všechno nej nej k svátku a hlavně mám docela bordel v těch jménech
Hezký večer všem 😵
@mysicka.hk Gratuluji dodatečně k svátečku,mě to taky vůbec nedošlo,že jsi Martina 😅
Holky to je vzdoušek,co?? Úplná lahoda...uaaaa
Copak jste dnes dělaly?? Já ráno v 8 byla už u kadeřnice,pak s R.na nákup a pak k našim - měli od rána Kubulínka na hlídání 😵 Tak jsme si to dneska zase užili 😵
@blazenkaa tyjo tak spartakiádu,jo?? Je vidět,že jste si to užili...a spaní neva,alespoň máš trénink 😀 Pošlu ti nějaký odkaz do IP 😉
@marhulinka tak to ti to určitě ohromě sluší 😎
Taky bych chtěla po těch letech změnu na hlavě 😒
@marhulinka tak to já jsem vztávala už ráno v půl 6 ale odpoledne jsem si musela jít drcnout na gauprotože když jsem to všechno uklidila tak jsem o sobě už skoro nevěděla
Zase novej účes
@mysicka.hk ohromně asi nee-hnedka jsem zmokla,takže jsem byla pěkně navlněná 😀
@marhulinka za týden nám začíná dovča, tak až pojedem na chatu
tak se u tebe asi zastavím 😀
Ty máš taky vlnitý vlasy?
@marhulinka ale mam to je přesne to co jsem mela minule preinstalovavali nam pocitac tak nam to vse zmyzlo zapomela jsem si to uložit
@mysicka.hk jůůů dovča-závidííííím 😵
No když je mám namočený,tak se mi konce vlní!!! Takže když zmoknu,tak to vypadám...mě to rozčiluje,protože to mám samozřejmě každou stranu pak jinou 😀 😀
@blazenkaa jsem ráda,že jsem mohla pomoci 😉
tak já jdu asi spinkat tak se tu mějte krásně pa pa a zase se tu ukážu holčičky hodný
Ahojda,ja jsme vcera prisla uz pozde dom,takze pak hned dat napapat Lennymu ja sprchu a do hajan...a vstavala jsem v 6 rano a ted jeste spime no nemam zlaty mimi...clovek se takkkk hezky vyspinka...je teda pravda,ze nespime pres den.......
mysko,skym jedes na chaloupku????
blazenko,mrknu na to behem dne a poslu ti odkaz kde to hledat....abych rekla pravdu jak mam Lennyho tak to nestiham a tak ani uz poradne nevim jak se to jmenuje....... 😀

@septim ,ja jsem porad venku a kdyz 5krat vyjdes schody do tretiho patra i s korbou a Lennym,tak cvicit nemusim to mam telocviku az dost...... 😀 😀