•
19. črc 2010ahojky Marhulko jakpak se ti vede
0
@marhulinka to jsewm si taky dala čtvrtku a ještě dvě topinky to je ale kombinace jsem to ale čuně
@blazenkaa Kubulka spinká x-) naštěstí,on moc velký spavec není-po nás 😃
Ahojda holky dlouho jsem tu nebyla,vsechny vas moc zdravim,jsme porad nekde v trapu,kdyz jsou vedra,tak plavcime u brachy v bazenu,kluci tam radej a Kubulinek si to moc uziva,me z toho vedra skolila oskliva angina,mela jsem 40 horecky,tak jsem zobala penicilin,museli jsme byt chvili u pritelovych rodicu,protoze jsem byla KO.
Jinak Kubulka ma 8 kilo,mame za sebou 3 ockovani a to hlavni v patek nam vyrostl 1 zoubek 🙂 a asi porostou dalsi,protoze je strasne mooc mrzutej,skoro celou nedeli probrecel,jediny,co ho trochu zklidnilo byl Nurofen,porad se chce chovat,nechce dudlik,tak usina u kozenky nebo v kocare s revem,tak to je ted narocny,ale jinak je to nase slunicko uchechtany milovany x-).Uz papame zeleninku a moc nam chutna 🙂
Janysku tak at vse dobre dopadne a mas konesne nejaky pekny termin.
My ted v rodine taky ocekavame prirustek,bratranek maji 28.7.termin,budou mit chlapecka Tomaska,uz se tesim az si ponuchnam malinkaty mimi.
Jinak Kubulka ma 8 kilo,mame za sebou 3 ockovani a to hlavni v patek nam vyrostl 1 zoubek 🙂 a asi porostou dalsi,protoze je strasne mooc mrzutej,skoro celou nedeli probrecel,jediny,co ho trochu zklidnilo byl Nurofen,porad se chce chovat,nechce dudlik,tak usina u kozenky nebo v kocare s revem,tak to je ted narocny,ale jinak je to nase slunicko uchechtany milovany x-).Uz papame zeleninku a moc nam chutna 🙂
Janysku tak at vse dobre dopadne a mas konesne nejaky pekny termin.
My ted v rodine taky ocekavame prirustek,bratranek maji 28.7.termin,budou mit chlapecka Tomaska,uz se tesim az si ponuchnam malinkaty mimi.
@marhulinka,pekny moc.....taky jsme se snazila fotit nozicky,ale nejak se me to nedari porad sebou mrska....
jinak hlasim.........ve 22hod.vcera usnul a vzbudil se v 6 rano a dostal flasku a spi jeste ted....takze jsem se krasne vyspala a musim rict,ze jsem od 5hod.porad chodila kontrolovat jestli dycha 😃 😃 je to proste zlaticko moje.....a porad spi v postylce a uz ne s nama x-) x-) x-)
tady se uz zase dela teplo jako prase,takze budeme muset bejt doma se me teda nechce.....
jinak hlasim.........ve 22hod.vcera usnul a vzbudil se v 6 rano a dostal flasku a spi jeste ted....takze jsem se krasne vyspala a musim rict,ze jsem od 5hod.porad chodila kontrolovat jestli dycha 😃 😃 je to proste zlaticko moje.....a porad spi v postylce a uz ne s nama x-) x-) x-)
tady se uz zase dela teplo jako prase,takze budeme muset bejt doma se me teda nechce.....
@marhulinka ,uz se koupe ve vane,ale to bylo jen kvuli fotkam byl v tom beliku poprve 😃
Začni psát odpověď...

Odešli