icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

marhulinka
autor
25. črc 2010

@leny2 já jsem moc spokojená,protože mám zase konečně normální tlak...měla jsem ho strašně nízký,pořád mi bylo špatně,ikdyž to dneska taky,ale jen po ránu...a dvakrát jsem sebou málem flákla... 😝 Takže taky větráme a užíváme si to) 🙂

leny2
25. črc 2010

A byl dortíček dneska?

marhulinka
autor
25. črc 2010

@leny2 jj Kuba měl 5990g a 64cm 🙂

marhulinka
autor
25. črc 2010

@leny2 já dneska nic sladkého nejedla,nemělaj sem chuť...tak jsem ďobala jednohubky 😵

marhulinka
autor
25. črc 2010

@leny2 a ta Vojtíškova vyrážka,nemůže to být alergie??

leny2
25. črc 2010

Marhu, taky mě to už napadlo, poslední dny sedím u PC dost často a hledám a hledám nějaké moudra.

leny2
25. črc 2010

Jé, tak to měl Kuba jen o půl kilča víc.

leny2
25. črc 2010

Jestli to nemá něco od mně, když jsem byla těhu, tak jsem taky měla něco podobného.

leny2
25. črc 2010

Zítra jdem k dr. dětský na očkování,tak to s ní ještě proberu, co by se dalo dělat.

blazenkaa
25. črc 2010

Ať jsou dlouhý nebo krátky buďte rády že jsou ňáky

leny2
25. črc 2010

@blazenkaa to je jasný.

blazenkaa
25. črc 2010

@leny2 koukala jsem na fotečky moc mu to tam klukovi sluší

marhulinka
autor
25. črc 2010

@leny2 no právě,já bych zkusila,jestli to nění nějaká alergie... 🙂 Když už to má déle a nemizí to...

leny2
25. črc 2010

@blazenkaa díky, už se těšíme na tvoje fotečky tvých bobánků, jak porostou. 😉

blazenkaa
25. črc 2010

lčičky mohu se optat? Když občas zakašlu a občas si kejchnu neže to nějak ublížit že by jsem je třeba sklepla nebo něco ?

blazenkaa
25. črc 2010

@leny2 to si piš za 9 měsíců tu budou jako na koni

leny2
25. črc 2010

@marhulinka Jsem z toho úplně nešťastná a on je takový zlatý hodňoučký, už si začíná hrát s hrkačkami, včera už se skoro přetočil ze zad na bříško. V postýlce je během 5 minut otočený o 180 stupňů.

leny2
25. črc 2010

@blazenkaa to víš že ne, ty tam jsou zavrtaný v peřince. někdo mě to tenkrát popisoval, že tam jsou jako mák v chlebu, nebo jak to bylo.

blazenkaa
25. črc 2010

@leny2 já se ptám protože nežli jsem na to šla tak mě bolelo v krku a teď mám na to dzvuky akorát a občas si kejchnu a nutí mě to kašlat

marhulinka
autor
25. črc 2010

@blazenkaa neboj nejdou miminka ani vykýchnout,ani vykašlat 😵

blazenkaa
25. črc 2010

@marhulinka a jak moc jsi ležela po ketu

marhulinka
autor
25. črc 2010

@leny2 určitě ti vaše mudra poradí 😵 Kuba měl taky alergii-jsem byla nenažraná a snědla dort s ovocem a samozřejmě on měl alergii,ale mudra mi dala kapičky a zmizelo to hnedka 😉

marhulinka
autor
25. črc 2010

@blazenkaa Po prvním Ketu /ze kterého jsem byla těhu/ jsem ležela dost,byla jsem z toho ještě dost vyplácaná...ale teď třeba jsem ležela první dva dny,třetí už jsem šla s pejsanem ven a pak fungovala normálně,jen jsem se prostě víc šetřila,chodila si s pejsanem lehat a četla

blazenkaa
25. črc 2010

@marhulinka já jsem právě ležela jen den Ketu v sobortu ale došla jsem se naít na záchod a seděla jsem nebo spíše v pololehu u PC tak se ptám protože mě bylo taky řečíno že to nemá cenu ležet taky jsem 3 IVf ležela

blazenkaa
25. črc 2010

@marhulinka ty jsi byla na vce IVF nějak si to nevybavuji

marhulinka
autor
25. črc 2010

@blazenkaa Mě doky teď řekl,že mám tři dny hodně odpočívat - nechodit do schodů,prostě si užívat a nechat se obskakovat-tak jsem ho poslechla 😀 😀

blazenkaa
25. črc 2010

to já ho poslechla už 3 a nic ležela jsem týden a co kubulínek

marhulinka
autor
25. črc 2010

@blazenkaa myslíš více? Já byla 2x...z toho 1.ET,2xKET,2.Et a 5x IUI 😉

marhulinka
autor
25. črc 2010

@blazenkaa Kubulka zatím spinká,snad mu to vydrží...zítra si skáknu s ním na to převážení.

blazenkaa
25. črc 2010

ry ručičky a nožičky jak máš vyfocené to je nádhera

Strana