icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

blazenkaa
2. srp 2010

@marhulinka mám strach nevím jestli tam vůbec půjdu

coko.joko
2. srp 2010

@marhulinka ,a ty si dala proti pneumok........
ja jsem si ted udelala lososa a cpu se tu.Lenny je od rana chudak moc unaveny..v noci brecel a porad psikal a ma hroznou rymecku a tak se vzbudil jen na flasku a zase spinka prdelka moje......
@blazenkaa ,to dopadne dobre uvidis.....

blazenkaa
2. srp 2010

@coko.joko to ještě spinká mrňousek

coko.joko
2. srp 2010

@blazenkaa ,probudil se na flasku okolo 11hod a taky ho vzbudili prdiky a tak se prebalil a napapal a spal na me asi pul hodky,ale ted jsem ho dala na gauc a spinka dal...

marhulinka
autor
2. srp 2010

@blazenkaa Nemůžeš tam jen cinknout??

@coko.joko jojo pneumokoka jsem dala. Jééé lososa bych si taky dala... 😵

blazenkaa
2. srp 2010

@marhulinka můžu ,ale mám strach
@coko.joko tak to mu asi opravdu není dobře

marhulinka
autor
2. srp 2010

@blazenkaa no určitě je lepší zavolat než tam jít 😉

coko.joko
2. srp 2010

@marhulinka ,no prave,ze tady nam jeden radil,ze ho nemame nechat ockovat na nic jen asi na dve veci a to ted teda nevim jaky to byli uz.......ze si pry ten clovicek udela sam ty proti latky,tak nevim...co je na tom pravdy....jo V.ma jeste od vcera rizek a ja uz ne tak jsem vytahla lososa dala na panev udelala ryzi a je to....

blazenkaa
2. srp 2010

@marhulinka taky by jsem si dala Lososa já ryby ráda a mezitím se tu cpu kupovanou sekanou ,ale u nás mají výbornou tak proto jsem jí koupila že se mi nechtělo nic vařit

marhulinka
autor
2. srp 2010

@coko.joko já miluju těstoviny s lososem a sýrovou omáčkou s bylinkama mňaaaaaaaaam...

@blazenkaa sekačku já taky ráda 😵

blazenkaa
2. srp 2010

@marhulinka tak si nechám poradit a zavolám tam.Mám to teda ani né 5 minut pěšky

coko.joko
2. srp 2010

@blazenkaa ,ja bych taky nevarila bejt sama....kdyz jsem v lete v CR a V.tady tak vzdy dam 10kilo dolu jen proto ze nezeru a pak prijedu sem a za 2 mesice mam vse nahore,takze ja vlastne bojuji porad s vahou.....jo asi mu je opravdu spatne...a taky me je divny ze porad ma ruku v puse a drti ji....se tesim az pujdem k dr.16.8

blazenkaa
2. srp 2010

@marhulinka co Janýsek se štěpánkem ještě nic

blazenkaa
2. srp 2010

@coko.joko já by jsem taky nevařila ,ale manža jde na odpoledne tak se musí najíst něčeho .
A neskoušela jsi zavolat dr. co tam máš jít až toho 16 a optat se ho jenom co by to mohlo být

coko.joko
2. srp 2010

@marhulinka ,je tak to ja taky muzu vsak ja mam neco podobneho akorat s ryzi misto testovin.....ja vubec miluji ryby a morsky plody nej nektere 😀
@blazenkaa ,mnam sekana je vyborna taky moc dobra.....to si me dala ideu na vareni..zitra bude sekana a kase a k tomu okurkovej salat a je to........ 😀 😀 zavolej tam to mas lepsi....ve tri no doufam,ze budu na prijmu...

coko.joko
2. srp 2010

@blazenkaa ,by V.volal a nebo bychom tam dosli mame ho 400m od baraku,ale ma dovcu a je tam az toho 16.8 od 9hod a to jsme prvni na rade....

coko.joko
2. srp 2010

janys si dava na cas holka ja t trnu a porad koukam a koukam a porad nic.....

blazenkaa
2. srp 2010

@coko.joko neboj budu manžel odej de do práce tak že já můžu sedět tady pořád .Jinak on nadává že tu sedím a jen dělám bejkárny

coko.joko
2. srp 2010

a pak pujdu na nakup a ona napise a ja budu vedet prdlacku

blazenkaa
2. srp 2010

@coko.joko a há jsem si to neuvědomila jsi to tu už někde psala né

blazenkaa
2. srp 2010

@coko.joko tak nesmíš chodit na prochajdu

coko.joko
2. srp 2010

@blazenkaa ,ani nevim toho na nakecam za ten den 😀 😀 😀 😀 no me za chvilku prijde V.a bude papat a pak jede mezi case masirovat jednoho Amika a tak jedu snim a necham se narovnat od nej...boli me kycle a taky se me sekl krk a nemuzu se otacet.....a pak nakup

blazenkaa
2. srp 2010

@coko.joko tak řekni V že se taky objednávám

marhulinka
autor
2. srp 2010

@blazenkaa já bych tam teda nedošla,mě by bylo šíleně zle...stačilo mi když jsem si na výsledky volala,jak jsem se klepala a žaludek měla až v krku 😅

Taky vyhlížím zprávičku od Janyska.

blazenkaa
2. srp 2010

@marhulinka já pokaždé jsem byla nervní a chtělo se mi testovat už 5 de n a teď je 10 den a skoro nic je to úplně jiné ,ale až budou 3 hodiny tak budu nervní asi taky taky

marhulinka
autor
2. srp 2010

@blazenkaa ježiši já budu nervní s tebou...

leny2
2. srp 2010

Je to napínavé s Janýskem, taky nakukuji, ale ona psala, že neví kdy ji vezmou na řadu.

leny2
2. srp 2010

Blazenko, hned nám to musíš napsat, taky budu nedočkavá.

leny2
2. srp 2010

Holky v Lidlu mají levný Pampersky.

blazenkaa
2. srp 2010

@marhulinka ale nenervuj se nebo semnou to nic zatím nedělá a ty jsi nervní za mě
@leny2 to víš že to sem napíšu ,ale jestli nic tak už se zblázním

Strana