Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
to je silene jak to leti. To jsem byla jeste tehu? To uz je tak strasne davno.i kdyz se na sebe podivam tak jsem tehu asi porad 😀
marhul-chudinka tvůj pesjek by za tebou vlál, bys leda na něj musela dát závaží 😀 😀 😉
dnes jsem hodinu slapala protoze jsem nestihla fitko ☹ janysek ma pravdu drzim dietu ☹ ja pribrala 25kg jeste musim dat dolu 5 kg a budu na svem ☹ Ale nejak to vubec nejde.
Jo Septim má pěknou dekoraci v obýváku 😅 a já jsem dneska sundala z Orbiťáka tepláky, opráším pavučiny a pojedu... 😅
sep- to jsi dobrá, že se donutíš doma hodku šlapat. manža ti s tím může pomoci, vždyt je na to odborník.
Kolik jsi nechala v porodnici? Na dvojčata jsi nepřibrala zas tak strašně moc, jsi šikovná, že ti to jde tak hezky dolů 😉Nepůjdeš do to řidičáku?? Není to tak strašné, jak to vypadá 🙂
jany- ty jsi ted vlastně ani nemohla nějakou dobu šlapat, stimulovala jsi 🙂
v porodnici jsem nechala hodne ale uz nevim presne kolik, ale urcite to bylo hodne 😀

Já bych teď s pejsanem ven teda nešla ani za nic...a to má kdyžtak bundičku do deště-i s kapuckou 😀 Jenže on by se postavil stejně mezi dveře a hrnul by se zpět domů...