Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Kočky zítra má čoko v 9 snůšku vajuch a V. hoňkabinku, tak ať mají štěstíčko a mají do toho Německa nějaký pěkný vývozní artikl
😀 😀 😀 hoňkabinku 😀 😀 😀
Tak to budu držet pěstičky na kvalitní úrodičku!!!!!!!!!!!
Ahojda jsem tu,ale nemuzu s vama pisat jsem u sousedu a je tu jen soused a tak jsem jen rychle jukla a padim domu k manzelovi.Na zitra se vubec netesim a uz ted me je zle predstava ta narkoza a pak jestli me bude blbe 😝 Ale zitra vam pisnu vecer az se dostanu k PC co a jak....Moc dekuji,ze na me myslite jste moc mocinky hodny. 😉
Marhul a kdy si udelas cas na me a zajdem na kafe,kdyz jsem tady v HK,tak si koukej udelat volno a vezmem i sept s holkama
ja si ji prectu janysku mam telefon doma 😀 ale moc diky jsi hodna to mam ted misto IP 😀
Marhul má moc práce a manžela, to asi nedopadne, to dříve přijedu zase já 😀 😀 😀
Tak se tu mejte a ja letim 😀 zitra se budu snazit jit na PC a napsat vam co a jak 😀 😀
janysku ja jsem zvedava co ti rekne pan lecitel to pak musis napsat to me zajima taky 😉 Tak paaaaaaaaa
Janys-to jo manžela mám,ale u toho to neva🙂 To spíš,že jsem dost v práci.... ☹ 😠

Jasně, uděláte si výlet 🙂
Já krevní skupinu znám, ale u Michala nevím....., jestli u těch testů do CAR je i krevní skupina, si nejsem jistá