icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

leny16
2. čer 2009

CHODKU=chodbu

janysek70
2. čer 2009

Jo ty vynilové doplňky vypadají hezky, dobrý nápad, už je mám v oblíbených a pokoumám. Mně právě chybí takové ty vychytávky a doplňky, jako obrazy atd. Tak tomu se chci nyní pověnovat. Třeba ta ložnice byla před třemi lety malovaná, ale ta zelená je hodně tmavá a teď jsem u Lukáše v chodbičce dala úžasnou takovou jasnou a k tomu bych chtěla nakombinovat oranžádu a bude to super sladěné a "teplé". Obě barvy sou na závěsech a na doplňcích....Tak jsem se tak nadchla.
Jo a luky si nechal namíchat do pokoje takovou hnědou něco mezi cihlovou a oranž.hnědou a ta by k té zelené byla taky úžasná...., to mi napadá jako kombinace do toho pokojíčku

leny16
2. čer 2009

občas se snažím i tvořit 😕 😉
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
Ty doplnky jak říkáš, jsou nejhorší, specielně obrazy, taky nějaký potřebuju

leny16
2. čer 2009

marhul vyrábí krásné doplnky 😉

janysek70
2. čer 2009

Jo koukala jsem na vaše výtvory, já bych nějaký obrázky či věcičky na zeď a aby to nebyl moc velký chytač na prach 🙂

leny16
2. čer 2009

taky má toho doma minimum, kdo to má pak uklízet, vid???
Třeba tento sluha 😀 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=ITzADhrO054
leny16
2. čer 2009
janysek70
2. čer 2009

Jo ten je super, to má kamarádka od Natálky, manža ho přivezl z Ameriky a nechá ho běhat doma a uklízet, pak ho dá jen na nabíječku 🙂

leny16
2. čer 2009

A vyluxuje jí všechno??? 🙂

janysek70
2. čer 2009

Co vím, tak je spokojená, objede každou překážku

leny16
2. čer 2009

letím do města, paaaaaaaa

leny2
2. čer 2009

Holky, valím domů, posekám trávu a pak na vás juknu, zda tu někdo budete. Jinak zítra budu mít koníkovský absťák, celý den jedu na školení přes půl republiky a nebudu mít přístup na net. Tak snad až večer doma juknu.

marhulinka
autor
2. čer 2009

Ahooojky 😉 🙂

marhulinka
autor
2. čer 2009

LENY2-Janysek to popsal...tak už nemusím 😉 Ale co myslela tím,že se mnou doma musí být sranda,to nevím co myslela 😨 😨 😨

marhulinka
autor
2. čer 2009

Tak koukám,že vás všechny zajímá můj "přechod" 😅 Ani se neptejte!!! Už vím,jak je ženským!!! Jsem se jim v práci vždycky smála a teď to mám....smějou se zase ony mě!!! 😠 😠 😠

janysek70
2. čer 2009

Marhul, no jako že jsi v přechodu, tak že si manžílek užije 🙂

marhulinka
autor
2. čer 2009

Myslím na COkouska,musím ji napsat...určitě jsou to ti pravý bojovníčci...prostě budoucí mimi tam minimálně jedno je!!!!

Miluji malování a vůbec všemožné natírání!!! Naštěstí manža se nikdy nebrání 😉 🙂 asi proto,že ví,že bych si to vymalovala sama a on by pak musel poslouchat,až bych se chvástala,že jsem to udělala já a R.se ani nezapojil 😀 😀 😀

Já chci letos taky přemalovat obýváček-na zelenou:o) Jinak mám barvy do oranžova....koupelničku a záchod jasně zelený🙂 a ložničku máme červenou-hezky dráždivou 😀 😀 😀

marhulinka
autor
2. čer 2009

Myslíš to Janysku,jako že jsem protivná? 😅

marhulinka
autor
2. čer 2009

LENY16-koukám,že nejsem jediná,kdo má smysl něco tvořit-aranžovat 😉 🙂

marhulinka
autor
2. čer 2009

Na tyhle nálepky na zeď jsme taky nedávno koukali a máme vybrané na zeď do ložničky nad postýlku...tak si je chceme teď koupit 😉 🙂

marhulinka
autor
2. čer 2009

Jéééé Leny-teď jsem si všimla-děkujiiiiiiiii 🙂 no krásné nevím,ale mě to prostě baví a mám to ráda...a když vím,že se to někomu líbí,ráda to pak dávám dárečkama a teď dokonce mám plno zakázek z prácičky a chtějí něco udělat🙂

marhulinka
autor
2. čer 2009

Ježiši toho sluhu asi pořídím našemu pejsanovi 😉 🙂 Jen nevím,jestli by se vozil...spíš by na to blafal a zastrašoval to 😀

marhulinka
autor
2. čer 2009

LENY2-tak už je určitě posekáno...tak šupky sem a šupky s fotečkou do albůmku!!!

janysek70
2. čer 2009

Tak nějaké nápady na zdokonalení bytečku sem ukazujte, ju? Marhul, co máš vybráno nad postýlku? Já tam mám pořád holou zeď a nevím, zda obraz či nějakou plastiku....

marhulinka
autor
2. čer 2009

No já abych pravdu řekla,tak obrazům asi nějak neholduji...mám jen v ložnici tři,které jsem si dělala sama....
V obýváku mám nad sedačkou sušenou vazbu a naproti nad telkou máme dřevěnou masku 😀
Nad postýlku si chceme něco nalepit...viděli jsme takovéto...http://www.postershop.cz/INSHOP/scripts/detail....
http://www.postershop.cz/INSHOP/scripts/detail....

marhulinka
autor
2. čer 2009

Tak jsem chtěla dát fotečku obrázků,co jsem dělala,ale už jsem to smazala...ale je kousek vidět toho v ložničce...jen není pověšený,ale ještě položený mezi soškama...chichichi

janysek70
2. čer 2009

Výborně děkuji, musím to proštudovat a něco si vymyslet, přeci ten byt nemůže být stále stejný 😅

marhulinka
autor
2. čer 2009

Už jsem našla fotečky,tak je dávám do albůmku...časem je smáznu,aby admini se nezlobili 🙂 😉

janysek70
2. čer 2009

Hezké věcičky 😉 , Marhul děláš i tu ubrouskovou metodu? Bych to chtěla zkusit

Strana