Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Ahaaaa to víš,my co nekoukáme na telku pak vůbec nemáme přehled o čem se lidi baví 😅 😀
Už papkáš palačinku??? 😵
Já bych tu palačinku sežrala i teď!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miluju je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Celý den jsem toho moc nepojedla a teď mě honí mlsná, tak si asi naleju vínečko, mám tu bílé z moravy.
Ahoj holky,
nikdo nikde, já makám, odpoledne jedem navštívit tchýni, tak mrknu asi až večer.
Ahoj holky,
včera mi bylo blbě, něco na mě leze, tak jsem comp ani nezapínala, zalezla jsem do pelechu.
Ahojky,
taky se dnes necítím....., ráno jsem se vzbudila zpocená, s plným nosem a oparem na rtu....
Nyní jedu za prací, snad to ustojím, ale odpolko si asi zalezu do pelíšku k televizi
Ahoj kočky,
koukám, že jste nám oěkně nastydly, to chce pořádnýho frtana 🙂
Ted jsem poslední dobou nějaká zaneprázdněná. Doktoři, autoškola, učení..... 😝
Včera jsem byla na gyndě a pan dr nám znovu potvrdil holčičku, tak jsem ráda 🙂
Ahojky holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám otázečku. Chodím do Arlety k paní dr. Musilové, ale při poslední návštěvě, kdy jsem byla na NT tam byl pan dr. Hodík. Nevíte co je s paní doktrorkou a zda je tato změna trvalá? Díky moc.
Kačka
Kackark, to vůbec nevadí, že jsi mezi nás zavítala, ba naopak, jsme rádi, když mezi nás někdo přijde a povídá si tu s námi.
Bohužel, já k paní doktorce nechodím, tak nevím. Možná Septim by věděla, třeba nakoukne, tak ti písne.
Leny, to je krásný, že máte potvrzenou holčičku. 🙂
Toho frťana si dám, vypálím bacila.Po obědě jsem byla hotová zalehnout, ale pak jsem se docela probrala. Podařilo se mi v práci zprovoznit jeden zlepšovák, tak jsem ožila, všichni byli moc rádi, že to funguje, ušetří nám to kupu práce, tak mám tady velkou radost.

Já chcůůůůůůůůůů takyyyyy palačinky!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je mi teda špatně,ale dala bych si je!!!!!!!!!!!! Já snad půjdu taky dělat 😀