Autista a další dítě?
Ahoj holky,
vím, že už tu je spousta diskuzi na tohle téma. Já sama našla 2 (a tam jen o druhém uvažovali) Tak bych chtěla znát příběhy, nebo zkušenosti. Tak se tu ptám zda je tu někdo kdo má doma autistu (já sama syna 4r) a máte druhé dítě? Jak jej autista přijal apod? Děkuji 🙏Zatím jen uvažujeme, manžel by chtěl, ale já vůbec nevím🤷🏻♀️ Přijde mi, že bych na syna neměla čas a vyčítal bych si to. Děkuji za odpovědi 🙏
Omlouvam se @verdos, ale jeste me napadlo, nenajdu tady i skupinu autideti? Mam par veci - hracek, vyrobenych laminovanych ukolu, knizek apod., ktere je mi lito vyhodit nebo vyhodit do kontejneru na hracky, protoze se vic hodi pro auti deti nez pro standardni. Nebo kdyby mel nekdo z kolemjdoucich zajem...
@marge_s
Jo, tady na MK taky je, ale je tam tak nějak polomrtvo: https://www.modrykonik.cz/group/5427/

@verdos Moc dekuju, jsem rada za kazdy pozitivni ohlas na dom vzdelavani. Az na to prijde, tak budu mit snadnejsi rozhodovani. (A ono na to,obavam se, prijde. Az nam skonci podpora na prvnim stupni a "nepriklepnou" nam asistentku :/ do specky ho nedam, ani kdyby mi za to platili)