Bing. Vysvětlíte, prosím?
Může mi někdo, prosím, vysvětlit, proč si Pando v pohádce Bing pokaždé sunda ty žluté kraťasy a dal běží jen ve slibech? 🤷🏼♀️🤷🏼♀️😀
@tyname Vidím to stejně 🙂. Kolikrát totiž nezasahují jako rodiče, ale spíš jako kamarádi 🙂
@makovice88 Jj, Bohdan Tůma, já ho mám spojeného spíš s Cartmanem ze South Parku 😅.
Jinak teda Bing k nám nesmí, otravnější pohádku neznám 🙈.
@knoflikarka přesně tak, taky slyším Cartmana, vždycky nemůžu z toho, jak z toho nejsporstšího děcka je Flop, mistr zenu
@dominika07 protoze panžetka “jeho matka” je pracovne vytizena a ma separacni uzkost a naucila ho misto pozdravu , ze vsude ma mit sundane zlute kratasy
Bing je náhodou dokonale "korektní" pohádka. Flop je ono, bezpohlavní, nepodporuje genderový stereotyp, že doma s dítětem je automaticky žena, a rasově vyvážený, však Bing je "černý" 😀 Záměr tvůrců to možná nebyl, každopádně je to fajn série
Jo Flop - manžel mu říká burák. 😀 Burák Flop a jiní pošahaní kámoši - to je Bingův svět!
Podle mě je to banda nebezpečných tvorů kteří mají svoje strážce (ty pletené) kteří je usměrňují a rodiče jim někam utekli. Vybavení domů je totiž mnohem větší takže strážci potřebují stoličky ke kuchyňské lince a pod.
Zdravím a zkusím tuto báječnou (konečně taky něco odlehčeného) diskuzi znova oživit. Svlékání Pandy mě taky zajímá a Ti "opatrovníci"..?.. No nic, teď mě v dílu "Řekni ahoj" zaujalo, jak Ama počítá, když odpočítává čas na úklid po hraní a že pak půjde se Sulou domů. Počítá 10.."apikadili"..9.."apikadili"..ví tady někdo, co to apikadlili vlastně je? Hledala jsem a našla akorát zmínku o jedné londýnské ulici (Piccadilly), pak brazilská obuv "Piccadilly) a pak "Hotel Pikadili" v Keni. Chápu to počítání asi jako třeba naše "jednadvacet", ale zajímalo by mě, co to "apikadili" znamená? Tak jsem zvědavá, jestli některá víte 😁
@horsewoman je to po té ulici,jako když se počítá jedna Mississipi, dvě Mississipi 😂😂 takhle to mají v Anglii asi🙂 jinak Binga nesnáším, vadí mi ten přístup pytla Flopa, měl by toho spratka někdy pořádně seřvat aspoň 😂😂😂 je to strašný rozmazlenec a moc dobře ví,co dělá 😬😂 ale já jsem zaujatá, protože dcera to tu furt pouští a já už na to nemám nervy 😂
@misulkari Jasně, takže "význam" jsem chápala správně, akorát jsem nevěděla po čem nebo co to je..díky tedy za objasnění 🙂 Jinak já mám zase raději Binga..je to takové klidnější co se zvuků týče, protože u nás jinak frčí traktory, takže když furt poslouchám jen vrčení motorů, tak si někdy ráda naopak poslechnu mluvené slovo 😁
@horsewoman jeee a já bych si dala s chutí traktory 😂 tady už ani Máša nejede,furt jen Bing 🤪
Bing ti je jediná pohádka zakázána u nás doma . To samé i prase Pepa . To je taky děs pro mě. 😂😂😂
Holky, zkuste serial Booba. Tam se nemluvi, ani nevrci traktory. Jen obcas ten skřet udela nejaky zvuk. 😄
U nás teď jedou Šmouly... Všimli jste si někdy, jak jsou ty malý modrý potvory škodolibý?
Cituji zajímavost z csfd.cz: “Pando, kamarád Binga, si vždy před hrou nebo jakoukoliv aktivitou sundá kraťasy. Podle tvůrců to znázorňuje dětskou svobodu a volnost.”
Flop (voiced by Mark Rylance in series 1 and David Threlfall in series 2) is Bing's carer, guiding Bing through his toddler life, entertaining him and soothing him when Bing faces a problem. Flop is a short orange-skinned creature and is presumably a stuffed rabbit toy.
me by zajimalo proc jsou "deti" vetsi nez "dospeli"? tzn. ze Bing je 3x vetsi jak Flop :D
@dominika07 jo, já si taky říkám jestli má flop poměr s badžetkou nebo amou. Nebo s oběma 😆
A proč tam jsou hned tři králíci? 🤔
Jinak já vždy slyším ve flopovi Simira Gerkchana
@levandulovy_caj Že by stejný dabér? 😉
@hanka_12345 Protože dospělí tam nemají být "ti velcí dospělí důležití", naopak mají být spíš kamarády a průvodci, proto jsou menší. Mají to očividně "psychologicky vymakané" 😀
@levandulovy_caj já myslím, že měl něco s tou, co přiveze Coco a Charlieho, ta jediná tam jinak vlastně nevystupuje a drží si od něj odstup. Asi ošklivý rozchod.

To je hezký, jak o tom všechny přemýšlíme 🙂 Tak další podněty k zamyšlení: Proč je těch "bingových" postav jenom 5 v celém městečku (a z toho 3 králíci)? Proč musí Pando většinu času trávit sám (i když je na tom inteligenčně a sociálně nejhůř ze všech), když Padžetka je celý dny v obchodě? (Bing má Flopa u sebe pořád). Proč jsou ty zařízení bytu a všeho dělaný pro obrovský dospělý a všechny ty "flopovský" figurky se musí moc snažit, aby na všechno dosáhly? 🙂