Blbne tu už někdo s Vánocema?
Ahojky,blbne už tady někdo s Vánocema,jako já? Jsem magor do Vánoc 😅 A jen se trošku ochladilo,tak už mi tu hoří svíčky a hraje Popelka 😕
Holky,mě ráno přišel chlap úplně skleslý,že ani jeden svátečný den si děcka pořádně neužije.Je neuvěřitelný,jakou moc mají děti - chlapa,co nesnášel vánoce,div nedonutí k slzám,že s nimi o vánoce nebude.
@kri Já jsem taky dělala hned měkké, abychom mohli uzobávat. Tchýně nám donesla svoje, ale ty jsou měsíc tvrdé a až pak měknou, Mireček je teda chroustal i tak, ale nám s manželem moc nejedou. Půlku dáme na stromek, tak toho zas tolik není.
Pak dej určitě fotku chaloupky, to se těším, na to bych si netroufla.
@misana ahojky, já joooo!!! 😀 Už sem nakukuju asi týden, ale pořád jsem si říkala, že ještě nebudu psát, abych nevypadala jak blázen. 😝 😀 Už mám nakoupených i pár dárečků (nakupuji v průběhu roku) a spoustu plánů na doma dělané dárky, jedlé i nejedlé. 😉 S některými už budu muset začít, abych to vůbec stihla. 😉
Dneska je třeba venku krásné počasí,ale když teď bylo tak škaredě,tak to mi to šrotilo,jak blázen 😀 A vánoční filmy a pohádky už mám vvtahnuté 😵
Já už mám seznam dárků . Jen je nakoupit. 🙂 nakupujeme každý rok už od léta, jednak aby se peníze, co utratíme rozprostřely do delšího období a jednak, že nesnášíme předvánoční hysterii v obchodech . Kupujeme jen drobnosti, tak do 1000 kč za osobu.
Já už mám doma knížky pro dèti,další na cestě.Hračky vyhlédnuté.Ted každý měsíc nèco koupím a bude to.V dnešní době není bláznovství vánoce plánovat sotva jedny skončí.Alespon peněženka pak nespáchá sebevraždu.

@zelva ne to je jeho drahá šefová.Já s ní domlouvala jeho volno na středu,mám poslední termín na uz a ona mu dala denní! Jestli si muž nebo tchýně nebudou moct prohodit služby,tak nevím - asi děti uvážu před budovu 😝