icon

Čekám dítě se ženatým

malazabka78
30. čer 2021

Ahoj, předem říkám že vím, že jsem blbá a nechovala jsem se správně, ale teď už to je asi vedlejší. Zamilovala jsem se do o dost staršího ženatýho chlapa, který je zároveň i můj šéf. Začalo to před rokem, začal si on a já si nechala zamotat hlavu. Zamilovali jsme se, antikoncepci jsme moc nehrotili, z toho co říkal jsem měla dojem, že s manželkou mu to moc neklape a taky jsem cítila, že mě miluje. Zkrátka jsem si myslela, že kdyby se něco stalo, tak od ní odejde. Stalo se, nutil mě do interupce, ale je mi už ke 30 a měla jsem strach, že se něco pokazí a zůstanu bez dětí, navíc si nemůžu nějak odůvodnit že bych si nechala vzít dítě které vzniklo z lásky. Řekl o tom manželce, která asi vyšiluje, ale z domu ho zatím nevyhodila. Říká že od rodiny nechce odejít. Já jsem z toho nešťastná... říká že dítě chce vídat a bude se o nás starat jak bude moct, ale od rodiny neodejde. Finančně to taky úplně problém není. Pořád doufám, že si to časem nějak rozmyslí... mám podporu přátel i rodiny, i tak se ale bojim, jak to všechno zvládnu. Ani nevím, proč to sem píšu, možná jenom potřebuju slyšet o někom s podobným příběhem, komu to dobře dopadlo. Je mi to všechno moc líto...

cherie24
3. črc 2021

@lilian2111 a vy barák stavíte nebo jste postavili s detma? Že by jste se mohli přijít podívat, jak to vypadá, když chlap doma nic nedělá a jen pracuje a staví 😉 ono to taky znamená, že na stavbu jsou potřeba peníze, neboť materiál něco stojí žejo, takže z toho vyplívá, že taky musí pracovat víc, když se tady pak točí i desetitíce měsíčně. Táhne to všechno z platu + táhne nás a to je moje dcera jeho nevlastní. Zařizuje domácnost, podle toho, co tu potřebuju taky jen z jeho platu. Jasně tak asi bych ho měla přestat omlouvat a jak dojde večer domů vrazit mu mop do ruky ať kmitá 🙂

cherie24
3. črc 2021

@shak29 však jo, já jsem spala se zadaným jednou a jak jsem se to dozvěděla, dostal pěknou čočku. Bylo mi to vůči jeho přítelkyni fakt líto. Taky měl teda řeči, jak jsem jediná s kým podvedl a jak jim to neklape a hrozně se omlouval, přitom omlouvat se a řešit to měl doma, ne se mnou. Ale holt někdo je víc důvěřivý a někdo je více realista. Nebudu to odsuzovat. To mi přijde horší obtáhnout, kde koho a chlubit se čísly nebo podvádět jen tak, i když nemám důvod a vím, že tím partnerovi ublížím. Když se někdo naivně zamiluje a uvěří lži, nabije si víc než dost sám, nepotřebuje k tomu ještě přidávat a slyšet, že si o to říkal nebo že mu to patří...

klokanka31
3. črc 2021

@kamino Ale tak pokud je takhle celý den v práci, pak nemůže pomáhat ani širší rodině ne?

lilian2111
3. črc 2021

@cherie24 Pak je mi manžela líto, že je tam 24/7 a doma není vůbec….. protože přečíst dětem pohádku nebo naházet nádobí do myčky není nic co by zabralo nějak extra času, nebo práce….

lilian2111
3. črc 2021

@kamino To je už na jinou diskuzi. Být v práci do noci od rána od pondělí do neděle taky asi není úplně okey.. 🤷🏻‍♀️

somalicats
3. črc 2021

@lilian2111 Tak stavba baraku netrva vecne a pro tohle vytizeni mam pochopeni. I kdyz stavis svepomoci, tak prachy potrebujes, pokud chces firmu na klic, tak je to drazsi a pokud ma chlap doma zenu na materske, tak z jednoho platu to taky uplatit nemusi a musi docasne praci pribrat.

madlis
3. črc 2021

@malazabka78 hlavu vzhůru. Je spousta holek, co zůstali s dítětem sami i treba v průběhu těhotenství a zvladaji to a i spousta z nich pak našla toho praveho chlapa 🍀 prijmeni dej svoje, bude to pro tebe jednodušší u doktoru, na uradech atd, ale jeho v rodnym liste zapiš. A užívej si těhotenství ❤ kdo vi, treba kdybys čekala na toho pravyho, tak bys zustala bezdětna, takhle budes mit svoji malickou lasku a na chlapa si počkáš 😉

janety32
3. črc 2021

@cherie24 Tak třeba my stavěli dům svépomocně a začali jsme krátce po narození syna, pak před nastěhováním jsem otěhotněla a teď už tu máme děti dvě, děláme garáž, za chvíli rozjedeme zateplování fasády... Takže já si vážně umím představit, jak to vypadá 😀 Manžel chodí od 6 do 16h do práce a když se vrátí, tak dělá hlavně na těch stavebních věcech...Ale stejně tak si udělá čas na to si pohrát s dětma, vyjet s kočárem, všimne si plného koše, prostě drobnosti, co nemusí zabrat hodinu a spoustu energie, ale co znamenají, že si všímá i nás a ne jen své práce... A doma se prostřídáme, nedělíme práce na mužské a ženské - já jdu klidně pokládat zámkovou dlažbu a on vařit... Prostě na co má zrovna kdo chuť... Jasně že v pracovní den se toho moc nestíhá, ale trávení víkendů je zřejmě na vás, tak si to upravte, ať to vyhovuje oběma stranám... Myslím, že tu mohlo nešťastně vyznít, že pokud se chlapi nezapojí, nestojí za nic, ale tak každý má přeci jiný styl dávání najevo, že je tu pro rodinu 😉

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
chrystyanna
3. črc 2021

@malazabka78 ono v krizi poznáš povahu člověka.. On pouze ukázal,ze je to pěkný sobec,kteremu jde jen o to, aby měl své dobře bydlo(servis manželky),zabavu(milenka) a nemusel z ničeho slevit. máš podporou rodiny, přátel a pokud cítíš, že to malé chceš, nechej si ho.. O tom, zda jsi byla rozumná či ne v vztahu nebudu řešit, už takhle si dostala dost naloženo.

priefi
3. črc 2021

@malazabka78 nikdy nevíš, co se může u potratu stát... A pak to už nevrátíš. Můžu Ti napsat, že moje mamka byla v podobné situaci a nelituje dne, že mě chtěla. A je nesmírně ráda, že mě má. Ale můj taťka se k tomu teda postavil čelem. Nenechal jí v tom, jen ta situace nakonec taky nebyla nejlepší no... To jak to dopadlo Ti může dojít z mé první zprávy. Tuto zprávu pak smažu.

madlis
3. črc 2021

@malazabka78 zvládneš 🙂🍀 a prcek bude mít super mamu a super babičku a určitě spoustu dobrých tet.. život je o sbírání zkušeností, tahle je sice kruta, ale co te nezabije, to te posílí 😉 a věř, ze dítě je pro zenu vic nez chlap 😉

madlis
3. črc 2021

Oni sou chlapy pohodlny, proc by menil zajetou rodinu a s asi odrostlymi detmi za "brecici" mimino a pritelkyni od ktery nevi co cekat (náročnost ohledne pomoci s ditetem, domácností atd). To udela maloktery a pokud jo, pak zas strach, aby se historie neopakovala a neudelal to i pak tobe.. fakt jednou najdes poradnyho chlapa ktery prijme i tvoje dítě a bude ti dobře 🍀

cherie24
3. črc 2021

@janety32 ale tak ony to tady některé i dost překroutili. Když si řeknu, tak on všechno udělá. Pomůže, ale když prostě vidím, že má hodně práce, tak ho ještě doma nehoním s úklidem. Není to věčně tohle období, taky teďka hodně dělá, aby to bylo hotové, než se narodí druhé a pak mi mohl více pomáhat. Ale řekla bych, že tohle není diskuze o tom, že tady budeme všechny hájit, že máme doma skvělého chlapa i když si to druhé nemyslí...

klokanka31
3. črc 2021

@madlis Tak nejen chlapi jsou "pohodlní", myslím že i spousta žen si třeba občas odskočí jinam, ale měnit na svém manželství nechtějí. Ono to není možná o pohodlnosti, ale o tom že člověk ví co má doma, ví co může od manželky/manžela čekat, má prostě takovou jistotu, stabilní zázemí.

levandule_k
4. črc 2021

@malazabka78 Je logické, že tě rozchod bolí, je zo rána. Dej si čas to vstřebat a zpravovat. Nevyčitej si to a buď na sebe hodná. Máš strach, protože to bude nové a nikdo z nás nemá křišťálovou kouli a neřekne ti, co bude. Nejistota je hrozná. Není nutné mít dopředu nalinkovano jak zvládneš růst zubů, prostě až to přijde, tak to přežiješ 😉 Vždy v životě jsou těžké chvíle a pak zase dobré chvíle. Překážky patří k životu. Jsou od toho, aby se překonávali. (Jednou jsem videla supr motivačni obrázek, kdy borec za sebou táhl mega balvan a pod tím text. Tuto překážku jsi měl překonat, nikoli ji tahnout za sebou.)

Ještě k tomu jak ti mamka říkala, že chlap je akorát na obtíž (nebo něco podobného), tak mezi námi je to dost blbá útěcha. Pokud je to její běžný názor, můžeš mít někde v nevědomí zakódováno chlap=přítěž=je mi lépe bez něj a důsledek je ten, že si podvědomě vybereš někoho, kdo bojkotuje normální vztah, otcovství. (Udelej si takový vnitřní úklid, vyhoď dohody, co ti neslouží např. Chlap je přítěž, s miminkem nemám nárok na skvělého chlapa, všichni normální jsou ženatí, zbyli jen s charakterovou vadou atp., místo toho uzavri s vesmírem/samasebou/Bohem novou dohodu -mám nárok na skvělého muže a tátu pro miminko).

Já jsem zastánce života, proto bych na potrat nešla, když bych nezvladla pečovat o dítě, i když by mě to nesmirně bolelo, dala bych dítě k adopci, protože si zaslouží šanci na život a o bílé zdravé miminko je zájem, těch je nedostatek.

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
levandule_k
4. črc 2021

Pro mě je adopce lepší volba než potrat.

Osobně si myslím, že se zvládneš postarat o dítě, jen teď kvůli, rozchodu a hormonům ti zní šileně budu máma, ale ono si to sedne.

malazabka78
autor
4. črc 2021

Pro mě osobně jsou asi obě možnosti nepřijatelné. Dítě jsem chtěla vždycky, akorát jsem si představovala, že okolnosti budou trochu jiné...

lachtanice86
4. črc 2021

@surikata131 ja nechápu co se hned rozcilujes a urazis. Asi nějaké problémy, tak to řešíš takhle

lachtanice86
4. črc 2021

@malazabka78 to sis bohužel nemela vybrat zenateho

lilian2111
4. črc 2021

@malazabka78 To sis takhle zařídila sama. Chtěla jsi úplně stejně ublížit jeho ženě a dětem. Teď se budeš muset smířit a začít fungovat, ne se jen litovat..

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
codal
4. črc 2021

@malazabka78 věř mi, že teď v té rodině nikdo není šťastný, ta rodina je rozbitá na milion kousků a budou se jí teď snažit slepit a vůbec to nemusí dopadnout dobře.. jestli si představuješ, že teď každý den s láskou sedávají u večeře a jsou happy, tak ne, opravdu to takhle není.. nešťastná nejsi jen ty, nešťastná je i manželka, on je posranej až za ušima, protože neví, jak to dopadne (zaslouženě!!!) a jen doufám, že zatím to nevědí děti, ale nepochybuji, že to dusno doma vnímají... ty ses dobrovolně rozhodla mít dítě s ženatým chlapem, takže si holt poneseš následky, stejně tak jako on si je nějakým způsobem ponese a bohužel si je ponese i manželka, která je v tom nevinně.. a ve finále to nejvíc odnesou jejich děti a nakonec i to tvoje.. to jsou bohužel následky VAŠEHO rozhodnutí.. ne, on z toho nevyvázne bez trestu, potrestaná je celá jeho rodina, která už nikdy nebude jako dřív...

codal
4. črc 2021

@malazabka78 víš co je na to nejvíc absurdní a pokrytecký, že kdyby teď kvůli tobě od rodiny odešel, tak doma brečí žena, protože se jí rozpadlo několikaleté manželství (možná si i myslela, že byli šťastní a fakt to nečekala), že zůstane sama, brečí doma děti, kterým se rozpadla rodina, že už tátu nebudou mít doma, že už táta nemá rád mámu atd. A to by ti přišlo v pořádku, na to ses těšila, tak jsi to chtěla.. a teď tady sama fňukáš, že to dopadlo obráceně, že ty zůstaneš sama, že tvoje dítě nebude mít doma tátu atd. Dochází ti to vůbec, že zažíváš to, co jsi sama chystala pro někoho jiného????

klokanka31
4. črc 2021

@malazabka78 Proč já z tvých příspěvků cítím touhu po pomstě a zničit mu život? I když to se ti už částečně povedlo. Neříkám kdyby ti lhal o tom že je ženatý. Ale tys to věděla, a dobrovolně a vědomě sis s ním udělala dítě, a promiň, ale podle mě jen proto, abys ho měla pro sebe. Asi ti nešlo na 1.místě o dítě ale aby se vykašlal na manželku a šel za tebou. Karma a boží mlýny dostihnou každého, tebe obzvlášť rychle. Nezbývá ti nic jiného než doufat že budeš mít zdravé miminko, a že si časem najdeš jiného chlapa. Ale měla by ses ohlédnout po svobodných, a neničit ostatním rodiny. Vidíš jak je nakonec tobě.

monika3456
4. črc 2021

@malazabka78 měla jsem podobný příběh jako ty a už máme tři děti a jsem 10 let spolu oficialně.

bannannas
18. črc 2021

@malazabka78 Já ti moc držím palce. Život není jednoduchý a černobílý. Život děláme my, lidi, a my jsme pěkně složití. S tímhle pánem to nevyšlo a budoucnost s ním nebude. Ale bude jiný, který taky bude vědět, o čem je život. Za to, že odmítáš potrat, za to ti vyjadřuji podporu. Jednou jsem potkala ženu, co šla na potrat jen kvůli tomu, že chtěli, aby to čtvrté byl kluk, no a ona zase holka - za to neměla šanci se narodit. Nikoho nesoudím, jen je mi z toho opravdu smutno. Budeš to mít chvílemi těžké, ale už nebudeš nikdy sama, to malé tě bude milovat a budeš jeho celý svět. A až bude velké, určitě ti nebude nic vyčítat. Zajisti si kamarádky a rodinu, aby ti pak pomáhali, jestli budeš stále bez partnera. A ženatým chlapům nevěř, většinou fakt kecají, když slibují.

barulina
18. črc 2021

@malazabka78 nehazej flintu do zita. Není to tak dávno, co jsem řešila ten samý strach. A vse. Se nakonec vyřešilo uplne jinak. Sice to pořád není úplně k obrazu mému, ale věci v zivote se dějí z určitých důvodu. Taky jsem se bála noci, (maly spi od narozeni krasne), například.

merope
18. črc 2021

@malazabka78 Tak vše by mu prošlo a zůstal by nepotrestaný, kdybys šla na potrat. Pokud si dítě necháš, tak mu to rozhodně tak snadno neprojde - už proto, že po něm budeš chtít nějaké ty alimenty.

Strana