icon

Čekám dítě se ženatým

malazabka78
30. čer 2021

Ahoj, předem říkám že vím, že jsem blbá a nechovala jsem se správně, ale teď už to je asi vedlejší. Zamilovala jsem se do o dost staršího ženatýho chlapa, který je zároveň i můj šéf. Začalo to před rokem, začal si on a já si nechala zamotat hlavu. Zamilovali jsme se, antikoncepci jsme moc nehrotili, z toho co říkal jsem měla dojem, že s manželkou mu to moc neklape a taky jsem cítila, že mě miluje. Zkrátka jsem si myslela, že kdyby se něco stalo, tak od ní odejde. Stalo se, nutil mě do interupce, ale je mi už ke 30 a měla jsem strach, že se něco pokazí a zůstanu bez dětí, navíc si nemůžu nějak odůvodnit že bych si nechala vzít dítě které vzniklo z lásky. Řekl o tom manželce, která asi vyšiluje, ale z domu ho zatím nevyhodila. Říká že od rodiny nechce odejít. Já jsem z toho nešťastná... říká že dítě chce vídat a bude se o nás starat jak bude moct, ale od rodiny neodejde. Finančně to taky úplně problém není. Pořád doufám, že si to časem nějak rozmyslí... mám podporu přátel i rodiny, i tak se ale bojim, jak to všechno zvládnu. Ani nevím, proč to sem píšu, možná jenom potřebuju slyšet o někom s podobným příběhem, komu to dobře dopadlo. Je mi to všechno moc líto...

kevi1
2. črc 2021

@marimanta
@felixfelicis to vas baby fakt obdivujem, ja by som tam sama nevydrzala ani 2 minuty dobrovolne.

klokanka31
2. črc 2021

@lilian2111 Taková máma co řekne dceři že jsou chlapi jen přítěží, z ní vědomě či nevědomě udělá další samoživitelku.

lilian2111
2. črc 2021

@klokanka31 Přesně totéž mě taky napadlo.

felixfelicis
Autor odpověď smazal
klokanka31
2. črc 2021

@cherie24 Můj byl u porodu taky vykulený, ale to pro mě bylo obrovským přínosem, nemyslela jsem na to co se děje, povídali jsme si, a byl to skvěle strávený čas...☺ já jsem se jen trochu obávala aby mě pak ještě bral jako ženu, ale musím říct že nás to ještě víc sblížilo,ať už fyzicky, tak psychicky.

klokanka31
2. črc 2021

@kamino Jasně, ale když by chlap nepomohl doma manželce, a šel by pomoct rodičům/sourozencům, to by se mi fakt nelíbilo.

surikata131
2. črc 2021

@lachtanice86 no tak kdybych nemohla, tak se postará, v šestinedělí mi pomáhal, ale když teď přijde domů v půl 10 večer, tak ho fakt nepošlu uklízet a vařit 🙄 a kecy o špatném výběru si nechej, chytrolínko

kamino
2. črc 2021

@klokanka31 Jde o to proč - pokud bych padala na hubu, byla nemocná, nemohla se postarat to je jasný, ale pokud to není úplně nutný, proč? A Tazatelka má rodinné zázemí v pohodě, tak věřím, že by jí také nenechali ve štychu.

lilian2111
2. črc 2021

@kamino A proč ne? Tak na péči o děti se mají podílet oba, ať mama tak i táta. Automaticky přece, nevidím důvod proč by ženská měla dělat vše. 😳

shak29
2. črc 2021

@malazabka78, já tedy nehodlám soudit ani tebe ani otce dítěte, ale spíš mě jen zajímá... Jak by ses zachovala ty, kdybys byla v roli jeho manželky? 🙂

orisek56
2. črc 2021

@malazabka78 chlap není přítez. Mě do konce matka od mala do hlavy, hustila že všichni chlapi jsou svině a jen podvádí a ze je potřeba být bez chlapa, sama udělala z táty vyklepanou fosili, co má strach přijet za vnoučaty. No a já měla štěstí na víc než chlapa, ale i zivtniho parťáka, je to me druhé já a u porodu mi byl on tou hlavní oporou a skákal kolem mě. Takže Chlapi nejsou přítez, Debilové jsou přítěž, to ano, je potřeba dobře hledat.

zuzineckah
2. črc 2021

@shak29 nejsem sice zakladatelka, ale tenhle dotaz je totálně mimo - ona ten názor mít nemůže, protože nikdy manželka nebyla (= neví, co znamená žádost o ruku, přípravy na svatbu atd), takže odpověď bude naprosto subjektivní a nereálná. K čemu takový dotaz???

kamino
2. črc 2021

@lilian2111 Ono chce znát kontext, proč jsem to psala - samozřejmě je super, když se chlap zapojuje, ale psala jsem o tom, že to není úplně nutné, pokud to oběma vyhovuje. Za příklad jsem dávala přítele workholika, který je schopen se postarat, ale vím, že je šťastný v práci a má jí opravdu hodně. Takového jsem ho poznala a s tím jsem do toho šla. Původní myšlenka byla, že i bez chlapa ( zvlášť s fungující rodinou ) jde dítě zvládnout a není třeba z toho dělat tragedii a věřím, že ten pravý se najde. A než vola s ex na krku, tak raději sama.

cherie24
2. črc 2021

@lilian2111 on je ale taky rozdíl mezi tím když chlap přijde ve 3 z práce, sedne si na gauč nebo k počítači a s níčím nepomůže nebo když chlap přijde navečer a dělá kolem baráku nebo na zahradě. Když je potřeba a je nejhůř, zavolám a on přijede. Není to o tom, že by chlap nechal ženskou na vše samotnou a nestaral se. Ale prostě je práce i jinde. Já nepůjdu ven dělat se zbíječkou, tak holt domácnost zůstává na mě. Ve výsledku jsem pak na vše sama, ale nechce se mi odcházet proto, že má moc práce, když jinak jsem spokojená. Nerada bych přebírala tak dlouho až zjistím, že už není co přebírat. 🙂 Je fajn, že někteří muži doma uklizejí, vaří, perou, vytírají. To vám přeju, ale není to standard, spíš výjimka co tak sleduji. Ale nevím proč by to mělo znamenat, že je to špatně. Ano na bytě bych po chlapovi pomoc vyžadovala, když krom úklidu tam není co dělat. Ale autorce teď nepomůže, že si bude představovat život s někým jako jsou vaši dokonalí manželé. Za prvé se tím trápí, za druhé to není zas tak častý rodinný model a za třetí, když si za tím půjde, třeba na ní takový někde čeká a časem ho potká až přijde ten správný čas. Do té doby se může těšit z miminka, které jí to čekání ulehčí. Protože zvládnout se to dá a tragédie to žádná není. Stejně ty děti jsou podle mě důležitější smysl života než nějací chlapi.

shak29
2. črc 2021

@zuzineckah , asi proto, ze me zajimal jeji pohled na to i z tehle strany? 🤷‍♀️
Ptala jsem se, jak by se v roli manzelky zachovala ona, ne její názor na to. A ze manzelka nikdy nebyla - city snad má a představu jestli by jí to vadilo nebo by to přijala snad taky. Ale tedy diky za odpověď. Jsem ráda, ze existuje svoboda projevu, ikdyz položím slušný a nerýpavý dotaz. 😁 víckrát uz to neudělam, slibuji. 😁✌ Člověk aby se tu bál zeptat..
😀

zuzineckah
2. črc 2021

@shak29 nemusíš se bát zeptat, spíš polož otázku, která nebude tendenční už se své podstaty👍

cherie24
2. črc 2021

@shak29 já se upřímně jeho manželce dost divím. Já bych mu hned sbalila nebo sobě a dětem. Ještě tak se scházet s milenkama a něco s nimi vyjednávat 😄 řekla bych, že jí nakukal jak to bylo jednou a už nikdy víc a jak se strašně spletl a všeho lituje a ona mu to radši sežrala a pustila se do milenky, než by si přiznala co má doma. Kdyby milenka byla nějaká mrcha, co se výžívá v tom, že sbalí každého, tak ta si odsouzení zaslouží. Většina milenek ale skočí na špek a z lásky věří lži jak jí miluje a jakou má doma furií a pak to manželky svádí na milenky a moralizují je, jak by bylo jim, protože je to jednodušší než si přiznat pravdu.

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
inkheart
3. črc 2021

To, že manželka viní primárně tebe, je asi spíš důsledkem toho, že k manželovi má přece jen citový vztah, zatímco ty jsi ten vetřelec, ke kterému žádné city nechová. Takže tebe se nenávidí a obviňuje snadno. Každopádně s manželem to přijde taky, jen to chce čas a plné uvědomění si toho, co se stalo...

cherie24
3. črc 2021

@malazabka78 já jsem ze začátku taky obviňovala milenku. Taky jsem o ní říkala, co to je za čůzu a jak by se jí jako líbilo, kdyby doma prala trenky a starala se o mimino a nějaká jiná by jí támhle oblézala chlapa. Ale jak opadla ta prvnotní naštvanost, začala jsem přemýšlet, co bych pro sebe a pro malou chtěla a koho bych si chtěla do života přitáhnout a víš co? To se mi taky povedlo a koho má teď ona? Nevěrníka, kterého se bojí pouštět za svou dcerou, protože má strach, že jí ho tady svádím a on se nechá. 🙂 I kdyby s tebou zůstal, taky by se ti mohlo stát, že pak jak by začaly horší časy (nevyspání z miminka, stres, zanedbání), že by ses místo podpory od něho dočkala nevěry. Doporučuji začít chodit někam ven na procházky, bez lidí, tam se totiž krásné přemýšlí a začni přemýšlet jaký vzor by jsi jednou chtěla dát svému dítěti, protože to co uvidí doma bude pak prolínat i do svých budoucích vztahů. Chceš raději někoho pořádného nebo nevěrníka, co bude odbíhat jinam nebo to dokonce bude táhnout s tebou i s manželkou?

klokanka31
3. črc 2021

@kamino A proč by měla doma zastat všechno sama ženská? Chlap má svojí rodinu doma, tak ať se stará doma a ne jinde.

lilian2111
3. črc 2021

@cherie24
@kamino No. Mě to přijde jako takový omlouvání si chlapa že doma nehne ani prstem a vy děláte všechno. 🙂 ne normální to není aby vše dělala ženská a chlap měl pohodu a klídek a neudělal doma nic. To nemůže vyhovovat žádný, jen si to malujete jako že je dobrej v čemkoliv jiným, když není schopnej vám pomáhat. Když se chce, tak to jde. Tak to zkrátka bývá.

izz76
3. črc 2021

@malazabka78 Nečetla jsem cou diskuzi, takže možná už to tu zaznělo, ale já nevidím důvod proč by měl milenec odcházet od rodiny kvuli tobě. Proč ty a tvoje dítě by mělo být něco víc než žena a děti které už má, oni byly první mají větší nárok. Ty jsi vědomě otěhotněla s ženatým chlapem, tak holt poneses následky.

shak29
3. črc 2021

@cherie24 , no jako asi to doma az tak neklape, kdyz chlap leze na jiny zensky a nebo je prostě notorickej děv.kař. Ale druhá věc je ta, že s nim spí ženská, která vi, ze je zenatej a ma rodinu. Než jsem se vdala, poznala jsem taky par zadaných nebo ženatých chlapů, kteří říkali, ze sice maji ženu, ale neklape to.. "Okey, tak az se rozvedeš, tak se ozvi." . Asi jsem divná, ale nikdy bych vědomě "neničila" rodinu, ikdyby to v ni treba fakt neklapalo, ale on by se každý den (večer) vracel zpátky k ní.

klokanka31
3. črc 2021

@cherie24 Tak já se v tomto případě nedivím manželce že mu nesbalí kufry, přece jen jako šéf bude mít asi tučné konto, a která by se toho chtěla vzdávat? Navíc když on není už žádný mladík, tak mu asi radši překousne nějaký ten románek. I když s mimčem asi nepočítala.
A nechápu jak milenky můžou skočit na nějaké řeči o lásce. Když si přece najdu milence, a ještě ženatého, tak to budu brát jen jako povyražení, kam láska nepatří ne?

klokanka31
3. črc 2021

@malazabka78 A jak můžeš vědět že z jeho strany to nebylo jen o sexu? Přece nakecat ti může cokoliv...

codal
3. črc 2021

To že manželka hází vinu na milenku je v tuhle chvíli asi přirozená reakce udržet rodinu. Kdyby to hodila jen na manžela, tak by s ním pak těžko mohla dál zůstat, takhle to hodí na milenku a je snazší to manželovi odpustit. Ona s ním chce zatím zůstat, takže ho potřebuje svým způsobem nějak obhájit, že byl chudák sveden a že ji vlastně vůbec opustit nechtěl. Navíc je zmanipulovaná tím, co jí on řekl a on ji určitě napovídal hory doly i s jelenama, jak ona je pro něj ta jediná a nechal se jen zblbnout a jak ji hrozně miluje a s milenkou byl jen kvůli sexu a bla bla. Vlastně tak jak zblnul milenku, teď bude blbnout manželku, stejně tak jako milence tvrdil, jak je manželka hrozná a on je kvůli ní tak nešťastný a ona mu vlezla do postele a bláznivé se zamilovala, protože to chudáček nemá vůbec s tou hroznou ženou jednoduché, tak teď maže med kolem pusy manželce, aby mu to odpustila. A za rok za dva až se rodina dostane z krize (pokud to ta rodina ustojí), a on se začne nudit, najde si novou slečnu na potěšení a pokud se alespoň trochu poučí, tak si dá pozor,aby ji neprovedl do jiného stavu. Pokud to manželka nedá, tak si myslím, že ještě za milenkou přileze a bude ji zase přesvědčovat, jak ho manželka donutila říkat ty hrozné věci a jak nikdy nikoho víc nemiloval a jak s ní chce být...

klokanka31
3. črc 2021

@codal Ve skutečnosti ale takový chlap nemiluje ani manželku, ani milenku, jen sebe. A říká každé jen to, co se mu zrovna hodí do krámu.

codal
3. črc 2021

@klokanka31 no jasný, bohužel mu nezáleží ani na těch dětech, což je ještě horší.

kamino
3. črc 2021

@lilian2111 počkat, tady někdo říkal že není schopen hnout prstem? To jsme ted úplně mim téma, ale pokud je v ptáci od 7 do 23 hodin, tak těžko může dítěti utírat zadek... a ani bych to po něm fakt nechtěla, já taky neumím vyměnit převodovku, nebo přečipovat motor..

Strana