Co je na dětech tak krásného?
Ahoj, co vám přijde tak krasného na malých dětech mne to přijde absolutně nechutny. Vždycky když vidím nějaký dítě cítím se znechuceně a představa toho že by to mělo bejt moje je ještě nechutnější. Nesnáším to... tak mě zajímá co vám na tom přijde tak skvělého když se vám zrodí nějakej fialovej ufon
@jelenice_zavodnice ale to už by byl problém usnout večer zase 😏
@aehyk Lol a jasně. A víš o tom, že se dá dohledat tvoje aktivita tady na síti a také to, od kdy máš založený profil?
Teď ještě tu o Karkulce a do hajan 🙂
@jelenice_zavodnice vzdyt sem rikala ze sem se nasrala nad hysterektomii=zalozila ucet= napsala otazku
Now do the math
@vrabcak0007 A ještě si odlajkovala úvodní příspěvek 😃
@aehyk Stačí mít dvě simky 😃
@klokanka31 nene fakt, tak ja si ji bezim vystrihnout z papiru
Některé lidské osudy jsou smutné.Ale nikdy není všem dnům konec.Svěř se.Jsme tu.Vyslechneme tě. Sdílená starost je poloviční starost.Tak hlavu vzhůru.Nešťastníku.👍
@smatlafousek
@klokanka31 mám 4 takže si jdu založit další profily 😏😏
@aehyk Juu, i angličtina ti jde. A nějaký další idiom ať se tady poučíme v záloze nemáš?
@jelenice_zavodnice ještě vydrž, ať nám to nevyplašíš 🤣🤣🤣🤣
@jelenice_zavodnice ano jde mi moc dobre muzeme zkusit argumentovat i v aj🙂
@dashyyy bububu 😏
@smatlafousek Bojíš se ?Máš z něčeho strach?
@jelenice_zavodnice Víš že dneska máš pohlaví na výběr, třeba není ani žena, ani muž
@dashyyy Ježiš promiň, já netušila, že máš už i popcorn udělaný 🙂.
Tohle je zajímavější než ta večerní telenovela. Taková zápletka, dva hlavní hrdinové, boooože já jsem napnutá jako guma v trenclích.
@jelenice_zavodnice přesně🤣🤣🤣
@klokanka31 třeba nebinární že 👽
Má trápení a tak přišel sem.Zkusme ho podpořit.Máma ho nemá ráda a možná nemá ani tátu. Je sám. Rodiče si člověk nevybírá.
@jelenice_zavodnice haha no to mě taky zajímá co z vás ještě vyleze 😎
Škoda že tahle diskuze není v pátek večer když má člověk dost času...
@jelenice_zavodnice fr uchcavam tu nad vama
@klokanka31 To je taky možnost. A nebo ve škole ještě neměli sexuální výchovu, takže neví, co tam dolu má 😝
@smatlafousek Na pohlaví nesejde. Netrap se.Své pocity zkus přijmout.
@jelenice_zavodnice a vy jste jelen
@pavca1982 Psal/psala že ho rodiče mají rádi. Ale nevím proč to vnímá jako bohužel. Přece je super když tě má někdo rád...Ale nepřijde mi to jako klasická trolí diskuze, spíš jde o případ pro psychiatra.
@jelenice_zavodnice bohužel je to tak 😏 jdu se ještě na protest přilepit k silnici
@smatlafousek Nechceš se mnou mluvit?Proč nereaguješ?Napíšu ti číslo,když tam zavoláš pomůžou ti.
@aehyk Uchcávání se dá řešit. Buď máme na trhu inkontinenční pomůcky nebo pomůže i urologická operace.

@cherie24 to je pravda 😎 taky to tak udělám