icon

Co koupit muži jako dárek na třetí rande?

verushe20
4. led 2024

Mám se po třetí setkat s jedním mužem. On už mi dal dvakrát růže, čokoládu a svíčku. Koupili byste něco na oplátku jemu při třetím setkání?

Strana
z2
janule0123
4. led 2024

@verushe20 je zvláštní, ze tak nosí dárky 🙃ještě chlap co koupi svíčku 🙃ale tak asi se hodně snaží … nebrala bych mu nic … za me3 rande brzo na dárky, aby se nelekl 🤣 dle toho kam jdete na rande bych treba objednala lahev vina …

eviicka
4. led 2024

@trdelnik234 nevím jak je to teď, už nějaký pátek nerandím, ale troufám si tvrdit, že tohle bude platit vždy, když chlap chce tak chce a ozve se hned 😀.

hanka_12345
4. led 2024

@lichozroutsudy vsak pise co mu ma dat...tak at mu da :D

hanka_12345
4. led 2024

no já nevim...ja jsem s manzelem 15 let a v zivote na me svicku nevytahl :D uz jen to spojeni ze ji dal chlap-jeste kor na rande-svicku mi prijde asi zvlastni

petlep
5. led 2024

@verushe20 proč? 🙂

budouci_maminka
5. led 2024

Tyjo..ja ty chlapy lituju. To se tu neustale v jinych skupinach knoura, jak chlapi nejsou gentlemani, jak jsou nevsimavy, jak zeny nedobyvaji, ale pak tu vetsine prijde divny, ze chlap dava drobne darky a rady, ze idealni oplaceni za 2 ruze a svicky je roztazeni nohou 🙄 no nic, ja budu syna vychovavat dal v tom, ze je naopak hezke zenam prinest kvetinu a ze je od nej velmi pozorne, kdyz zmini na rande, ze ma divka rada svicky, ji na dalsim rande sviku donest.

@verushe20 treba muzes donest voucher na 2 listky do kina s tim ze na konci treti schuzky mu to das, ze to bylo moc fajn a ze tady pozornost od tebe.. kdyz bude chtit muze vyuzit s tebou jako ctvrte rande..kdyz ne..no aspon se nemusis citit ze jsi neco dluzna (zvlast pokud platil utraty)

hadruska
5. led 2024

Na prvni rande prinesl ruzi.Na druhe most mym detem.Na tretim dostal uvodem polibek 🙂🤭.A zustal pres noc.Ve vsi pocestnosti 🤭.Rikam mu,ze me sbalil na to,ze me nechtel hned

veronikav31
5. led 2024

@verushe20 dala bych mu třeba čokoládu,pokud ji má rád. Tím se nikdy nic nezkazí a myslím, že mu to radost určitě udělá

veronikav31
5. led 2024

@lichozroutsudy pokud by se chlap zmínil, že třeba konkrétně čokoládu má rád nebo oříšky třeba s wasabi,tak nevím v tom problém mu něco takového koupit.
Já už si tedy moc rande s přítelem nepamatuji, ale vzali jsme to trochu hopem, pár rande bylo, večeře,po 4 měsících společné bydlení a jsme spolu 16 let.

20190418
5. led 2024

@budouci_maminka vidím to stejně. Když se nesnaží, je to kretén. Když se snaží moc, je to podezřelej kretén 😅
Určitě záleží na dané situaci, jaka je dynamika setkání, o čem se bavíte, jaká je chemie...ale obecně fakt nevidím nic špatného na tom dát chlapovi dáreček. Klidně i tu čokoládu, pokud jste se třeba bavili o čokoholismu nebo třeba ve tvaru jeho záliby. Dokážu si představit teda vhodnější dárek a otočit placení je samozřejmě to nejvíc easy a safe, ale určitě existuje plno situaci kdy i nejaka kycovita blbost typu svíčky může potěšit a pobavit. Hlavně bych teda nedala na rady na MK, protože nikdo s vámi na těch schůzkách nebyl a svítit vam u toho taky nebude.

ai30
5. led 2024

@budouci_maminka Presne. Radeji se ani nedivat, kolik z tech 'dal ti cokosku, tak ty roztahni nohy, haha', ma dcery...🙈

nnnadja
5. led 2024

Me nosit takto darky,zapne mi vystrazny majak!

nnnadja
5. led 2024

Ale taky zalezi na situaci,kdybych sla k nemu domu,neco na zub vezmu.

klokanka31
5. led 2024

@nnnadja Proč? Že se ještě najde gentleman a ne jen škrt?

veronikav31
5. led 2024

@nnnadja proč? Můj syn mi nosí taky dárky, byť je malý, ale vždy mě to potěší. Vychovávám z něj gentlemana a ne ignoranta co za každý dárek něco chce.

eviicka
5. led 2024

@ai30 "dal ti čokošku, roztáhni nohy" tady fakt nikdo nepsal. Zakladatelka je dospělá žena, u které předpokládáme, že víme co (ne)chce.
P.S. dceru nemám.

caren83
5. led 2024

@pabka souhlasim 🙂 já taky nejsem žádná puťka ale sex na 3 rande je podle mě taky brzo . 🙂

ai30
5. led 2024

Ale jo, jen si to precti. Sex jako 'kompenzace' pro to, ze ji prinesl svicku, nebo navrh toho, co by mu ona mohla 'dat' je priblizne v kazdem druhem komentari.

eviicka
5. led 2024

@ai30 tak já všude vidím nadsázku, protože holky tuší, že nejblíže k myšlence o výměně sexu za dárky může mít onen pán 😀

Jinak předpokládám, že autorka je dospělá a rozumná a pokud bude chtít dá i bez dárku, pokud ne nedá ani s dárky 😉.

cuuza
5. led 2024

@ai30 No, tak někdy mrkni na Sex ve městě a třeba pochopíš, proč si tu všechny dělají srandu se sexem na třetím rande. Je to tam profláknutá hláška, že pak nejsi ani moc nadržená ani moc puťka...

eviicka
5. led 2024

@caren83 tak já za sebe puťka a netykavka jsem, ale u jiných mě to nijak nepobuřuje.

levandule_k
5. led 2024

Já bych asi řekla, aby trochu přibrzdil s těmi dárky, mě by uvádělo do rozpaků, protože mi to přijde moc a chtěla bych se mu nějak revanšovat. Pokud pije víno, dala bych mu víno, nebo se domluvila, že koupím lístky do kina.

caren83
5. led 2024

@eviicka mě to nepohoršuje 🙂 jen mi to přijde brzy 🙂 ale beru že někomu to může přijít akorát 🙂 💯 lidí a 💯 názorů 🙂

penelopaw
5. led 2024

To si ty americké seriály blbě pamatuju, myslela jsem, že sex je na pátém rande. A že pravidlo 3 se vztahuje na počet dnů, kdy má chlap zavolat poté, co od ženy dostal na papírku telefonní číslo, aby nevypadal moc dychtivě 🙂. Ale obecně se nevyznám v baseballové terminologii a s těmi metami mám doteď problém, takže si to třeba jen pamatuju blbě 🙂.

Co se úvodní otázky týče, já bych klidně nějakou drobnost donesla, ideálně něco, o čem se zmínil, že má rád, že mu chutná apod. Je to i známka toho, že jsi vnímala, co o sobě říkal, přemýšlela nad tím a něco Tě napadlo. Zas na druhou stranu, pokud takovouhle inspiraci nemáš nebo váháš, zda vůbec něco dávat, přijde mi i v pořádku nedávat nic a užívat si, že jsi dobývána. A pokud z toho máš blbý pocit, tak třeba zaplatit pití při společné večeři nebo ho pozvat do kina, jak tu i několikrát padlo. (Ono dneska při cenách lístků možná vyjdou levněji ty růže a svíčky 🙂.)

suzanna123
5. led 2024

Já bych to brala, že nosí, protože nosit chce a pokud ty tuhle potřebu sama od sebe nemáš, tak mu nic nenos. Mně můj teď už manžel nosil taky pokaždé dárky - někdy šperk, někdy kytku. Mě nenapadlo, co bych dala jemu, tak jsem mu nedávala nic.

A co se času na sex týče, tam bych žádná pravidla nehledala - prostě někomu přijde 3. rande akorát, někdo potřebuje víc času, někdo nevidí důvod čekat na 3. rande, když má chuť už na prvním. Nebo před prvním 😀 Co nechápu je hanit to stylem "dát mu" nebo "roztáhnout nohy". Podle mě je to vzájemný akt, ne něco, kde jeden bere a druhý dává. A pokud na to hupsnou rovnou, tak nevím, proč by se za to jeden z nich (žena) měl stydět 🙄

lucka662006
6. led 2024

Chlapi jsou taky lidi 🙂 Koupila bych mu malinkou berušku ozdobnou takovou tu 🙂, mají je třeba v květinářstvích. Bude Ti pak moct říkat "moje Beruško".

klokanka31
6. led 2024

@lucka662006 Co by s ní dělal?😮

Strana
z2