Existují ještě muži, kteří aktivně bojují o ženy?
Ahoj, existuji jeste dneska muzi, kteri o zenu bojuji a bojuji dele nez tyden? Kteri napisou, zajimaji se, vymysli jak se setkat i kdyz treba prvni padne nejiste ne?
Mam pocit, ze pokud nenapisu, nikdo se sam neozve, nedrzi kontakt. Kdyz napisu, vetsinou je to fajn. Ale nemel by to byt ten chlap, kdo to zacne?
Ale mozna vysilam zmatene signaly, to je mozne - psat si chci, setkani je slozitejsi. Ale zas jde o muze, kde vim, ze zajem je (ne domnenka moje).
Takze jsou taci? Nebo uz je svet uplne na ruby a zeny uhaneji muze?
A anonym kvuli sdileni diskuzi na fb 🙄
Dekuji ☺️
@anonym_autor právě že pokud má zájem, tak se chce setkat. Mě by taky vadilo, kdybysme si měsíc psali a nepotkali se. V minulosti (byla jsem 10 let sama) jsem si psala s X muži a žádný z nich se nechtěl setkat. Teda chtěl, aspoň to tvrdili, ale ke schůzce nikdy nedošlo a po čase přestali psát.
@jancazao jenze ja napisu ze ted ne, ze az bude dite u otce a uz je 'problem'
Třeba nechtějí ženskou s dítětem.
@zuzkasim vedi jak to mam,ja se tim netajim.
A neni to, ze kdyz napises, ze ted ne, ale az bude dite u otce, ze das vedet, az to nastane? Kdyz bys napsala konkretni termin bude u otce tehdy a tehdy, taky se odmlci nebo jsi to zatim psala jen obecne? Pokud obecne bez konkretniho terminu, muzou si to vylozit jako vymluvu a nezajem…
Me spis prijde, ze chtej vse hned, bez prace.
Otocim to, o co mi jde - treba resim bllbost.
Kdyz ja mam o nekoho zajem, vi to. Ptam se jak ma, zajimam se o nej, bejt chlap nabidnu pomoc (stary barak). Jedu kolem, vidim, zastavim a zkusim se zeptat na kafe, nebo jen pozdravit.
Ale ja vidim kolem jen 'tak pak napis'. Zadnej plan, snaha, kontakt, mlceni.
Nebo proste kdyz zavzpominam - kamarad ze skoly na me cekal kazdou prestavku u tridy, druhy za mnou chodil x krat tydne na kafe do prace, jiny mi prinesl neco na zub pravidelne. To beru jako zajem.
No a nešlo by to napsat jinak, než Až bude dítě u otce? Nevím jak staré máš dítěale třeba napsat v době, kdy je dítě třeba ve školce/škole? Nemusíte se scházet třeba až večer. Řekla bych, že na chlapi ta věta působí jako red flag a ztratí zájem.
No a nešlo by to napsat jinak, než Až bude dítě u otce? Nevím jak staré máš dítěale třeba napsat v době, kdy je dítě třeba ve školce/škole? Nemusíte se scházet třeba až večer. Řekla bych, že na chlapi ta věta působí jako red flag a ztratí zájem.
@mishka87 ale me nejde jen o tuhle situaci. celkove. Takovyto dobyvani mi u chlapu chybi. A nerikam, ze to pisu doslovne takto, zalezi jak to vyplyne. Ale proste se nemuzu sbalit a jit kdykoliv kamkoliv. A kdyz je dite ve skole, ja jsem v praci.
Já myslím, že ve světě online seznamek to funguje jinak. Je rozdíl, když se líbíš spolužákovi nebo kolegovi, znáte se dlouho a on si je díky tomu jistý, že mu za to úsilí stojíš, než když si s někým nezávazně píšeš, neznáte se a má se jednat o nějakou oťukávací schůzku. Lidé si často takhle nezávazně píšou i s více lidmi a když nemá valný zájem jedna, půjde na schůzku jiná.
Me spis prijde, ze chtej vse hned, bez prace.
Otocim to, o co mi jde - treba resim bllbost.
Kdyz ja mam o nekoho zajem, vi to. Ptam se jak ma, zajimam se o nej, bejt chlap nabidnu pomoc (stary barak). Jedu kolem, vidim, zastavim a zkusim se zeptat na kafe, nebo jen pozdravit.
Ale ja vidim kolem jen 'tak pak napis'. Zadnej plan, snaha, kontakt, mlceni.
Nebo proste kdyz zavzpominam - kamarad ze skoly na me cekal kazdou prestavku u tridy, druhy za mnou chodil x krat tydne na kafe do prace, jiny mi prinesl neco na zub pravidelne. To beru jako zajem.
@anonym_autor souhlasím s Petrou + ti potvrzuji, že vydáváš zmatené signály, protože i já mám zmatek v tom, co tedy po tom chlapovi vlastně chceš. Nejprve tvrdíš, že potkat se můžete až bude dítě u otce, ale o pár řádků dál si stěžuješ, že se dotyčný nenamáhá přijít na kafe a neposkytuje ti služby hodinového manžela (s těmi požadavky na opravu tvého domova bych byla také opatrná)...
@anonym_autor souhlasím s Petrou + ti potvrzuji, že vydáváš zmatené signály, protože i já mám zmatek v tom, co tedy po tom chlapovi vlastně chceš. Nejprve tvrdíš, že potkat se můžete až bude dítě u otce, ale o pár řádků dál si stěžuješ, že se dotyčný nenamáhá přijít na kafe a neposkytuje ti služby hodinového manžela (s těmi požadavky na opravu tvého domova bych byla také opatrná)...
@petulkadodo ale ja vubec nemluvim o seznamkach, na zadne nejsem 😁 spis kdyz jsme to resili na terapii, tak mi bylo receno, nechat to na chlapovi. Ale ja mam pocit, ze v tu chvili se uz nikdo neozve. Kdyz ja nebudu iniciativni.
@anonym_111c74 ja se nikoho o pomoc neprosim, na to pozor. Tahnu to tu roky sama, nejsem zvykla si o pomoc rikat a naopak se to teprv ucim u znamych a rodiny. Jen rikam, jak bych jednala ja, v kuzi chlapa co ma o nekoho zajem.
Ale ono to je asi o tom, kdo ma fakt zajem a kdo hleda jen zabavu kdyz se mu chce. Protoze kamaradi nemaji problem tu zastavit kdyz me vidi venku nebo tak.
A mozna to je i ve me - posledni dobou mam problem se slovy a hledam spis ciny.
Já se přiznám, že mi přijdeš, že komunikuješ trochu zmateně. Možná by to chtělo probrat i s jiným terapeutem, může ti přinést jiný vhled.
Možná si tak zvyklá žít sama, že vypadáš velmi samostatně a vydáváš signály, že protějšek u tebe nemá místo. Zkusila bych pátrat i tímto směrem.
Někdy to trvá než potkáš toho pravého.
Já jsem ze seznamovacího trhu nějakou dobu pryč, tak nevím, jestli k tomu mám, co říkat, ale tipla bych si, že jsou stále muži, co se umí snažit.
Na druhou stranu také muži mají za sebou svoje zkušenosti a snažit se u někoho, kde to vypadá, že není zájem a zase z toho bude kulový, tak by se mi na místě chlapa také moc nechtělo.
A seznamku zkusit nechceš? Třeba jen kvůli zkušenostem, abys pak mohla zanalyzovat, jak ti jde komunikace a seznamování on-line, jestli to přineslo něco pozitivního.
Já se přiznám, že mi přijdeš, že komunikuješ trochu zmateně. Možná by to chtělo probrat i s jiným terapeutem, může ti přinést jiný vhled.
Možná si tak zvyklá žít sama, že vypadáš velmi samostatně a vydáváš signály, že protějšek u tebe nemá místo. Zkusila bych pátrat i tímto směrem.
Někdy to trvá než potkáš toho pravého.
Já jsem ze seznamovacího trhu nějakou dobu pryč, tak nevím, jestli k tomu mám, co říkat, ale tipla bych si, že jsou stále muži, co se umí snažit.
Na druhou stranu také muži mají za sebou svoje zkušenosti a snažit se u někoho, kde to vypadá, že není zájem a zase z toho bude kulový, tak by se mi na místě chlapa také moc nechtělo.
A seznamku zkusit nechceš? Třeba jen kvůli zkušenostem, abys pak mohla zanalyzovat, jak ti jde komunikace a seznamování on-line, jestli to přineslo něco pozitivního.
@levandule_k nechci. Jsem sama chvili a asi jeste nemam naladu na 150 obrazku pindouru a jednu normalni konverzaci 😁 navic jsem ted v takove socialni bubline, ze mam pocit, ze seznamka netreba.
Ano, samostatna jsem a okoli to vi. Zaroven i vedi, ze toho je na me moc. Respektive, jak pisu vyse, ucim se rikat o pomoc a uz si nehraju na hrdinku, co vse zvlada s prstem v nose.
Ale dojem z toho mam takovy, ze sice samostatna zena muze 'desi' ale je to takove wow... no a zaroven nikdo nechce holku, co nezvlada to, co si nalozila na hrb.
Takze vlastne nevim, co muzi chteji.
No uvidime, co zivot prinese.
@levandule_k nechci. Jsem sama chvili a asi jeste nemam naladu na 150 obrazku pindouru a jednu normalni konverzaci 😁 navic jsem ted v takove socialni bubline, ze mam pocit, ze seznamka netreba.
Ano, samostatna jsem a okoli to vi. Zaroven i vedi, ze toho je na me moc. Respektive, jak pisu vyse, ucim se rikat o pomoc a uz si nehraju na hrdinku, co vse zvlada s prstem v nose.
Ale dojem z toho mam takovy, ze sice samostatna zena muze 'desi' ale je to takove wow... no a zaroven nikdo nechce holku, co nezvlada to, co si nalozila na hrb.
Takze vlastne nevim, co muzi chteji.
No uvidime, co zivot prinese.
@anonym_autor
Dle tvého psaní jsem tipovala, že jsi sama delší dobu.
@anonym_autor
Dle tvého psaní jsem tipovala, že jsi sama delší dobu.
@levandule_k ne, jen me proste zarazilo jednani muzu, co maji 'strasne velky zajem' a bydli 'par metru vedle'.
@anonym_autor já jsem manželovi tenkrát napsala první, ale pak už většinou zahájil konverzaci on. Pak jsme se střídali, jednou on, jednou já. Psali jsme si denně, pracoval v té době v zahraničí. Když jsme se neviděli, psali jsme si pořád, takže asi ještě existují. 🤷Taky jsem měla dítě, ale když jsme něco podnikali osobně, tak i s malou. Jediná moje možnost bez dítěte byla, když se babička nabídla, že povozí malou hoďku v kočáru. To jsem pak jezdila já k němu domů na skok. 😁 Jinak vždy psal a zajímal se, jak se obě máme. 🙂 Můj manžel je zrovna takový rytíř na bílém koni. Podle mě mu to asi jistým způsobem dělalo dobře, že mě vytáhl z průseru. Že mě zachránil. Teď už je teda nejradši, když se obstaráme samy a on přijede z práce a má veget. Pohodlný rytíř... 😆
A tak to je pochopitelné - je rozdíl být “za hrdinu” u svobodné, nezávazné a ideálně atraktivní dvacítky a je rozdíl být “za rytíře” u zklamané, unavené od třicítky výše ženy, která má závazky a u tebe jako bonus starý barák.
Ty by ses posadila na zadek z týpka, unaveného ze střídavky, který nemá důvěru v ženy, stará se o dítě a u toho má na krku restauraci, kde mu chybí servírka? 😅
P.S.
Ale ano, asi tě chápu. Já byla nezadaná po třicítce. A nepočítám, kolikrát jsem si vyslechla, že se mne muži vlastně bojí - že jsem schopna se dobře uživit sama, dobře vypadám, vše si dokážu obstarat sama a jako bonus jsem kariéristka.
Realita - co jsem měla asi dělat - shnít v polorozpadlém podnájmu čekáním na rytíře na bílém koni? 🫨 Nakonec se “rytíř” objevil a časem pochopil, že jestli nepřidá ruku k dílu, v pohodě si to obstarám sama, ale s rizikem, že výsledek bude jiný, než si představoval ,-) Teď je vůbec problém ho přesvědčit, že není potřeba nechat na baráku ruce a zdraví.
Jo, ale jedna podstatná věc - já se naučila o tu pomoc aktivně říkat. A výsledek nekritizovat, když bude o něco jiný. A poděkování je kapitola sama o sobě ,-)
Já byla opatrná, když jsem začínala se současným manželem, protože jsem si nebyla ze začátku úplně jistá a taky jsem měla naučené takové ty hry, kdy se počítá, kdo kolikrát napsal a čeká se, aby se neodepisovalo moc rychle. A on do toho šel od začátku na 100%. Vlastně když o tom tak přemýšlím, tak i s mým ex to bylo jednoduché a přímé. Divné a kostrbaté to bylo s chlapama, se kterými to stejně nikam nevedlo.

@anonym_autor právě že pokud má zájem, tak se chce setkat. Mě by taky vadilo, kdybysme si měsíc psali a nepotkali se. V minulosti (byla jsem 10 let sama) jsem si psala s X muži a žádný z nich se nechtěl setkat. Teda chtěl, aspoň to tvrdili, ale ke schůzce nikdy nedošlo a po čase přestali psát.