Co pro mne znamenají mí blízcí?

uztotakbude
17. lis 2014

Milé tetky koníkovky. Často si všímám, že si tu stěžujete, že dítka zlobí, manžel je takový a makový a tchýně je prostě tchýně apod. Je to taková běžná lidská povaha a nic proti ní, každý občas potřebuje upustit páru. Je ale třeba se také někdy vážně zamyslet a zeptat se sám sebe "co pro mne znamenají mí blízcí". Zastavte se ve shonu mezi prací, péčí o domov a rodinu, běžnými i velkými starostmi a zamyslete se nad sebou a svým životem. Zkusme si uvědomit, že život není jen hrozný a všichni okolo nejsou jen pitomci. Zkusme na nich najít něco pěkného, dobrého, něco pro co si jich vážíme, pro co je milujeme a pro co jsou pro nás ti nejdůležitější. Mám tu pět kusů srdíček určených pro tento účel. Pět nejhezčích odpovědí na tuto otázku ode mne dostane po srdíčku. A vy ostatní nevěšte hlavu, děláte to pro sebe a proto, abyste měli zase na nějakou chvíli lepší život.

ee.liska
17. lis 2014

Znamenají pro mne lásku, podporu, zázemí.... Jsou mi vším. Moje děti, můj manžel, rodiče, sestra, tchýňka s tchánem... Moje rodina. Děti mne dostanou svou láskou, projevenou vždy ve správný čas, manželova každodenní pusa na dobré ráno je prima startem do nového dne, rodiče mi dali vše, ani jim to nestihnu všechno oplatit. Sestra = nejlepší kamarádka. A manželovy rodiče jsem vyvdala jako bonus 🙂

kacca11
17. lis 2014

Moje odpověď určitě nebude nejhezčí a ani neusiluji o srdíčka nebo uznání, ale přesto musím napsat. Častokrát mi na těchto stránkách padá brada když čtu příspěvky místních uzivatelek. Samozřejmě, že se tu najdou oběti opravdu nehezkeho jednání, kdy jsou stížnosti asi na místě, ale spíš mě zaráží ten průměr. Jako bych měla pocit, že větší část místních dam se tu o svých mužích vyjadřuje doslova jako o neschopných pitomcich. Pravda, už mi bylo řečeno, že je to legrace, ale musím přiznat, že mne to zábavné nepřipadá a mne by tedy úcta vůči svému muži nedovolila se o něm vyjadřovat v tomto duchu. Přiznávám, že to nechápu a že je mi z toho smutno. Na druhou stranu mi stojí rozum kolikrát i nad tím, co všechno si dámy nechají líbit, jako by tu byla soutěž o to, kdo sám unese nejvíc, ačkoli by nemusel.

Pro mě je můj manžel jednoduše vším a o to víc je mi z tohoro webu smutno. Jen upozorňuji, že to nemyslím obecně na všechny, ale příspěvky, o kterých tu píšu, se tu objevují více než často.

pajinka85
17. lis 2014

Já když čtu některé příspěvky a příběhy, tak o to víc si uvědomuji, že mám doma úžasnýho chlapa, který pro mě znamená celý svět a úžasné děti a hlavně zdravé. Mám nejlepší maminku a tatínka na světě. Udělají co mi i našim dětem na očích vidí. Pomáhají nám a mají nás rádi i s našimi chybami. Mám báječnou ségru, bráchu atd....moje rodina je pro mě vším. 😉

nonacek
17. lis 2014

@kacca11 Já s tebou plně souhlasim 😉

78marcela
17. lis 2014

Pro kacca11 a ostatní.
Na tyto stránky si chodím hlavně pro podporu, protože se snažíme o miminko už tolik let. Mám za sebou pět pokusů umělého oplodnění, a kdyz se naposledy podařilo, tak tahle naše naděje skončila bohužel revizí,protože miminku přestalo bit srdíčko.
Chci jen říct, že já se na těchto stránkách setkávám se spoustou párů, kdy jeden pro druhého znamenají vše. Možná právě proto, že si prochází touto zkušenosti. My všechny z IVF si uvědomujeme, že ti naši muži jsou prostě skvělí, že při nás stojí, že nás nenechají padnout a dávají silu překonat neúspěchy a zkoušet štěstí stále znovu. Bez mého přítele bych se určitě dávno vzdala nebo bych byla někde na psychine. Nebudu vymýšlet žádná krásná slova. Je to prostě ...dobrej chlap. A mám veliký štěstí, že je jenom můj.