Čtyři v tom 3
Ahoj, je tu nekdo, kdo sleduje tento dokument? Ktera maminka je vam sympaticka a ktera ne? Ja nemusim moc pavlu, protoze kazdy extrem je podle me spatny, je to takova lesni zena. Asi alternativni mamky ji budou obdivovat. Veronika je v pohode, obdivuju, ze ma odvahu na ctvrte dite v podminkach, kde zije. Eva je taky sympaticka, jen ja jakozto pediatr nevim, proc tak specha s nedonosenymi detmi s nizkou PH domu . Jinak na me pusobi dobre. Kacenka je podle normalni prvorodicka, jako doktorka bude mit asi klasicky nemocnicni porod. Za me ok, zastankyne prirozenych porodu to asi zdrbou. Tak co vy?
A hlavně mě to utvrzuje v tom, že opravdu velké množství zdravotníku jsou lidé nerespektující, bez skrupulí, bez slušnosti, bez jakýchkoli ohledů a to jsou vlastnosti, které s normálním = přirozeným porodem často nejdou dohromady a nedivím se ženám, že raději rodí doma, bez těchto samozvaných "spasitelů" 😝.
@orchidis věř mi, že maminka ví 😀 chceš vidět mé dítě ? 😀
@princezna_kp přesně to samé chci napsat yaje, ať na moje komenty nereaguje, ale opět reagovala a začala si vymýšlet svoje teorie
@jaya dobrý nápad
@izzybickerstaff Prosím o naskenování a zaslání výslovného svolení. Pak se omluvím a sklapnu. Díky. 😉
@orchidis Znova opakuji, taktéž jsi na místě nebyla, vůbec nic nevíš...takže svoje teorie si přemýlej někde jinde, Jak můžeš tvrdit, že nemám souhlas to plesknout zde???? Tys tam byla taky?
To to je to samé jako kdybych o tobě tvrdila, že jsi lesana s fialovou hlavou a koušeš malé děti. Vzpamatuj se laskavě.
Dostala jsem tolik IP na yaju, tebe a ostatní proudařky...že jsme to ještě nestačila všecko přečíst...asi máte zde dámy jméno...ale, že by bylo nějak pozitivné, to se říct nedá. Hlavně hlásat svobodu slova, repekt druhých a samy se v tom plácáte po hubu v blátě
@lucenek Protože jej pochopitelně nemáš, že ano 😀 . Tak začerni údaje, ne 😀? Jako já se fakt bavím 😀.
A mysli trochu, já jsem nepsala, že se omlouvám, já jsem psala, že bych k tomu byla pochopitelně ochotna, jestliže bych zjistila, že jsem Ti křivdila. Což se nestalo. Ty se tu chováš non de lege artis, tak klídek, ano?
zeny, jak to vlastne souvisi s tim serialem?
No to nejsi sama, já taky ne, ale stačí cca od strany 24,25 číst komentáře...pak to bude jasné.....
Víš a to je to, že většina se vyjádří k něčemu, aniž by tušila souvislosti, či je dokonce znala...ale holt tady to tak už běží....
Proboha dámy, běžte se hádat přes zprávy, tady ty vaše já mám pravdu, ne já mám pravdu...a bavím se a nebavím se..... toto je diskuze ke konkrétnímu tématu... ČTYŘI V TOM 3 a ne o tom, zda se mají a nemají publikovat veřejně fotky dětí....
JInak, zpátky k dudlíkům...jak tady někdo vyčítal Katce, proč si jako doktorka nechala nasadit dudlík...možná právě pro to 🙂, chápu, že Pavla by ho třeba nedala, ale já jsem třeba naopak velký zastánce dudlíků.
každý ať si dudlíkuje, nebo nedudlíkuje jak chce. očkuje, neočkuje.
Někomu se osvědčí a nedá dopustit na to či ono.....
Pořád se omílá, že nechápete katku, že je pediatrička a že by měla nejlíp vědět...... nejlíp ví vždycky máma, a je jedno jaké má vzdělání primárně u ní funguje to, že vystupuje jako máma, ne jako doktorka dítěte.
Je fakt, ze dudliky she nedoporucuji pro kojici mamy, protoze to muze skodit kojeni a dostatecne tvorbe mleka. Hlavne prvnich 10 dni po porodu jsou pro tvorbu mleka nejdulezitejsi. Ale jakozto pedeatricka zrejme vedela co presne dela, hlavne kdyz diteti nasadili antibiotika a bylo zrejme mimo mamu dlouhy cas. Alespon uspokojilo jeho saci reflex.
@princezna_kp my měli stejný problém jako katka...dítě na jip s antibiotiky, hned dán dudlík, první přiložení k prsu cca za 4 dny...a tahala jak divá, je to vyzkoušená metoda, nemám nic proti
@lucenek Aaa tak madam není jen lékař ale evidentně i právník asi že? Opravdu nechápu tvůj arogantní a urážlivý styl..myslím že bys měla dost výrazně brzdit svoje vyjadřování!
Jinak k tématu používání dudlíku prý kazí kojící techniku tak nevím ještě sama uvidím dle mojí intuice..myslím že to nemusí narušit ale vyloučit to nejde..
@mialagia kdo po mě kamenem já třema, pravda mám více škol vystudováno. Takže pokud si nepřečteš konverzaci od samého začátku chápu, že ti takto může připadat. Ale jak říkam, to už je tady pravidlem, že se nejvíce vyjadřují k danému osoby, co o "tom" neví zhola nic, je třeba si na to zvyknout
@mialagia ach jo, opravdu už nemám sílu, to je pořád dokola. Můj přístup je daný přístuperm ke mě, to máš tak, že když někdo namě "hnusně", já slušná nebudu 😉 holt taková jsem já.
jestli to neodpovídá tvým představám, to je mi líto....ale argumenty mi nedochází jen síla ono, slunickova123 tady taky strávili čas a věnovaly svou energii a zcela zbytečně.
Ja jsem dudlík používat nechtěla, ale okolnosti me dovedly k tomu, ze jsem ho malému v jeho 14 dnech dala (do krve popraskane bradavky a megasavec dítě). Malému je 6,5 měsíce a je porad kojeny. Dudlík může kazit prisati, nam se to naštěstí vyhlo.

@orchidis Tak když má souhlas, tak má asi výslovný souhlas, ne? Viděla jsem na netu fotoreportáž duly z domácího porodu i s narozeným dítětem nebo na Facebooku záchranáře s miminkem, které porodil v sanitce...Vlastní dítě bych vyfotit nenechala, ale když to má někdo jinak, nechápu, že se do ní tak navážíte.