icon

Dárek za porod. Poradíte, co si vybrat?

anyroxy
19. lis 2020

Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, jestli jste dostaly dárek za porod, případně co? 🙂
Vybírám si, co by mi manžel mohl koupit a chtěla bych poradit:D

1) Napadl mě náhrdelník s medailonkem, kde bude iniciála naší dcery. Všechny šperky mám ve stříbru nebo bílém zlatu, ale tady mi to v tom bílém zlatu přijde takové moc obyčejné.

2) Prstýnek slabý (jen 1,8 mm šířka), kde by bylo na zadní straně vyryté jméno dcery. A prsten bych si mohla dát ke snubnímu (viděla jsem, že to tak dělají v Americe a celkem se mi líbí to vrstvení prstenů).

3) Prstýnek výraznější (ten má v oku manžel, že je výraznější než předchozí). Ten bych asi pak vyměnila za můj zásnubní a nosila bych ho se snubním.
4) ještě jeden výraznější prsten.

Poradíte?

Dárek za porod. Poradíte, co si vybrat?Dárek za porod. Poradíte, co si vybrat?Dárek za porod. Poradíte, co si vybrat?Dárek za porod. Poradíte, co si vybrat?Dárek za porod. Poradíte, co si vybrat?Dárek za porod. Poradíte, co si vybrat?Dárek za porod. Poradíte, co si vybrat?Dárek za porod. Poradíte, co si vybrat?
Strana
z2
pipi_puncocha
20. lis 2020

Nečetla jsem ostatní komentáře, já mám zlatý náhrdelník s otiskem synova prstu a kamenem podle jeho znamení.

felixfelicis
20. lis 2020

Z tveho vyberu se mi taky libi medailonek. Zalezi taky, jestli planujete i dalsi dite? Kdyz bych vybirala neco symbolickeho (a ne jen proste hezky darek), tak bych chtela mit za obe deti neco podobneho a dva privesky na krku muzou byt hezke (nebo by sla vyryt dalsi iniciala na ten jeden), kdezto dva prstynky by byly dost neprakticke. Mne osobne staci snubni a zasnubni prsten, dalsi uz bych k nim pridavat nechtela.

muchomuurka
20. lis 2020

Dostala jsem zlatý prstýnek

kmarie81
20. lis 2020

No já mám termín až v únoru a protože sem od přírody už teď dost vyvynuta, tak si místo šperků a jiných dárků budu az dokojim přát upravení prsou

amazonkajanik
20. lis 2020

@zuzkasim no,já se už taky smířila. Prstýnek jeden mám,a to zasnubni(i když jsem žádala o ruku já 😁,ale bylo mu to blbý,abych ho neměla)
jinak,ze začátku mi dával dárky třeba k Valentynu,který paradoxně neuznávám. Ale to byly první 2roky vztahu ...

anetka1701
20. lis 2020

Dej mu na výběr co se ti líbí, ať máš překvapeni 🙂

P.s. já dostala za porod koně 🤣🤣🤣🤣

purplerain
20. lis 2020

Dostala jsem za dceru také prstýnek od značky Glamira. Mají moc hezké šperky. Ale pozor, mám ten prstýnek také tenký a to vyryté jméno je tím pádem strašně drobounké, že nelze skoro přečíst

zuuzav
20. lis 2020

Ja treba nemam rada prekvapeni, takze jsem za kazdou dceru dostala zlaty prstynek, ktery jsem si sama vybrala + po navratu z porodnice krasnou kytku

anyroxy
autor
21. lis 2020

@purplerain ten prstynek ma 1,8 mm, je hodne slabounky. Mas prosim fotku na ruce, i fotku s vyrytym jmenem? Dekuju 🙂

purplerain
21. lis 2020

@anyroxy máš zprávu

zuzineckah
21. lis 2020

Manžel tuto tradici drží sám od sebe a bylo to pokaždé velice příjemné. Osobně preferuji praktické dárky (šperky máme investiční, snubní a zásnubní), takže jsem měla opravdu neskrývanou radost, když mě po posledním dítěti doma čekal plnoautomatický kávovar 😂 Jinak z tvého výběru se mi líbí náhrdelník, resp. já bych volila řetízek s jiným přívěškem než medailonkem (na ty nejsem).

lucca35
21. lis 2020

@anyroxy tak vysvětlení moc obyčejné...super. Zni ta jako kdyby vám koupil něco jiného,od srdce,sám za sebe, že by jste byla naštvaná, že to není ze seznamu, pripadne,že je to moc obyčejné. Já myslela, že pokud už, tak výběr by měl být od srdce a za něj samotného, ne to co si nadiktujete, ale můj názor, který se vám líbit nemusí.

herbinaaa
21. lis 2020

ja si jako dárek za porod nadělila rozchod, protože se otec mého dítěte choval jako debil

misu8
22. lis 2020

@lucca35 naprosto souhlasím. Člověk má být rád, když na něj někdo myslí a chce ho potěšit dárkem a je jedno, jestli to je natrhaná kytka nebo prstýnek s briliantem. A bílé zlato, že je moc obyčejné....Navíc mi přijde vážně zvláštní si to vybírat sama, měla bych pocit, že mu tím dávám najevo, že ani neumí vybrat hezký prstýnek. Maximálně bych teda specifikovala, jestli chci teda něco na krk nebo ten prstýnek.

lucca35
22. lis 2020

@misu8 přesně tak, mne udělá větší radost, když mi chlap po cestě z piva s kamarády utrhl sedmikrásky, než abych mu diktovala co mi má koupit. Dárek od ❤️ . Tj jak mi bylo řečeno kamarádkou že si vybrala snubak v hodnotě 3mesicniho platu chlapa,tak jak by to mělo být. S chlapem jsme se jen usmali. Hrozne ty nároky některých jen proto,aby se bylo čím chlubit před kamarádkama a na netu.

Strana
z2