icon

Debata o všem a o ničem. Přidejte se

beruska2x
21. únor 2009

Ahojky vitam vas 😉

beruska2x
autor
2. bře 2009

jojo DIDI presne tak 😉 😠

dididi30
2. bře 2009

no nic ja idem asi spat, ja som hotova, mne normalne vyhovovalo ked sa budil casto na cicu a teraz co spi dobre, tak som nevyspata, chaaaaaaapete 😒 😅

saska.t
2. bře 2009

moja mala je najzlatsia, ked sa o 5 rano budi na papanie, by ste odpadli aka je ona zlata vyskerena usmievava a este chce aj debatovat, no samozrejme ze my s Davidom ani nevieme kde sme tak sa nam chce spat dalej a ona ma najlepsiu naladicku 😀

dididi30
2. bře 2009

veroni ako kedy, niekedy 3x niekedy 10x asi tak 😒

venora
2. bře 2009

didi NECHAPEM!!!! po nicom inom netuzim tak velmi ako aspon jednu noc spat celu 😀

beruska2x
autor
2. bře 2009

did asi jsi prespala 😉

veru malej se doted budil 1x tak kolem 2 -3 rano a pred tim 2x tak kolem 12 a pak kolem 4...

ale rychle si ted zvykl...

venora
2. bře 2009

Didi 10x? A to ti chýba?
My tiez asi 2 - 3x.
Berus a ako si teraz zvykol?

beruska2x
autor
2. bře 2009

sai.. tak to jo, Sima taky nekdy vypada jako ze bude vstavat ve 3 tak ho ukecavam at jeste spinka, ze je tma 😀 ale ted spi pekne to je pravda, ani jsem necekala ze to bude tam v poho...

saska.t
2. bře 2009

venor - ako sa vlastne normalne volas, vidim ze baby ti komolia nick, tak som zvedava 😉

venora
2. bře 2009

Sasi, aj Juli je casto okolo 5tej ukecana a vysmiata. Snazim sa to odignorovat 😉

saska.t
2. bře 2009

no my sme sa konecne dostali k tomu ze mala prespi od pol 8 do 5-6 rana chvalabohu ale tak 3 x v noci musim vstat a dat jej dudus ked si spomenie ze jej chyba 😠

venora
2. bře 2009

Veronika, ale to komolenie je v poho. Nick vznikol presne z jedneho skomolenia a niektori znami ma doteraz volaju Venorika, alebo Venora 🙂

beruska2x
autor
2. bře 2009

ja nevim, proste spal do tech 5 asi 2x a pak jeste se vzbudil kolem te 2 asi po 3 dny a ted najednou spi takhle, nekdy az do pul 6 a to pak uz nespi a jde spat kolem pul 9 na hodku, hodku a pul.. a nekdy ji kolem te 3 - 4 a pak vstava v 6 asi...

myslela jsem ze to prechodne obdobi bude delsi ale on je asi spac po nas 😉

saska.t
2. bře 2009

no my vstavame o 7 rano, o 10 ideme na pol hodku spinkat potom dokazeme spat od 2-4 ale nie vzdy niekedy len hodinku a poto az vecer ....

venora
2. bře 2009

Levicata su vraj dobri spaci. Na zaciatku som myslela ze Juli bude vynimka, ale uz tiez zacina lepsie spinkat, tak sa tesim 😉

beruska2x
autor
2. bře 2009

sai 3x je v poho kamaradka rikala ze vstava asi 50x 😀 😀 😀 😀 kvuli dudliku, Sima s nim usina a pak ho vyplivne nebo si ho vytahne a uz ho nechce, nevzbudi se... ale on ho moc nechtel nikdy... nekdy usne uplne bez nej...

venora
2. bře 2009

pri 50x by som sa uz ani nesnazila zaspat 😀

beruska2x
autor
2. bře 2009

nebo prilepila kanagonem 😉

saska.t
2. bře 2009

no berus presne tak to bolo aj u nas mala ho nechcela atd atd a teraz sa to obratilo a koniec zacala ho v noci vyzadovat a ja so z tioho na mrtvicu ☹

veroni aj mala ellous mala byt lev ale poponahlala sa a je z nej rak 🙂

beruska2x
autor
2. bře 2009

a kdy jsi mela termin?? my jsem lvi vsichni 😅

venora
2. bře 2009

Sasi a Juli mala byt rak, ale sa zaplantala a je z nej lev 😀

saska.t
2. bře 2009

berus - odkedy som robila tvoju buchtu moj muz ju stale vyzaduje teraz ju budem piecz 5x tyzdenne 😀

saska.t
2. bře 2009

termin som mala 28.7 a mala je 11.7 😀

beruska2x
autor
2. bře 2009

tak ja jeste neco sezenu 😉 posilala jsem ti jeste emal s receptem... ale tahle je jednoducha dobre vid.. a kdyz to nepredpeces a das na to ovoce - merunky nebo tka tak to taky muze byt dobry...

3558
2. bře 2009

a keby so to poslala aj mne... 😕 😕 😕 🙂

beruska2x
autor
2. bře 2009

veru a kdy se narodila??

sa.. to zase neni o tolik driv, me strasia DR ze mam lezet uz o 5 tydnu driv at to vydrzim jeste nerodit a nakonec jsem rodila den pred terminem a to uz jsem se modlila at rodim, jsem toho v lete mela plny kecky...

beruska2x
autor
2. bře 2009

hodim to sem...

saska.t
2. bře 2009

no tiez som sa modlila aby uz mala vyliezla mala som toho plne kecky 😀

beruska2x
autor
2. bře 2009

Buchta „Himaláje“

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

1.TĚSTO: 1 prášek do pečiva,2 hrnky hladké mouky,1 hrnek cukru krupice,1 hrnek mléka,1/2 hrnku oleje,2 celá vejce,2 lžičky kakaa,citronová kůra.

2.TĚSTO: 2 tvarohy,1 vanilkový cukr,1 vanilkový puding,1 hrnek cukru moučka,2 celá vejce,1 hrnek mléka.

POSTUP PŘÍPRAVY:

1.těsto: Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny ,postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience.
2 těsto(tvarohové): Dělá se stejně jako těsto první...toto těsto bude řídké.

Na vymaštěný a vysypaný plech dáme půlku prvního těsta,na to nalijeme druhé těsto (tvarohové) a nahoru zbytek prvního těsta.Upečeme pozvolna a pomalu.
Necháme POŘÁDNĚ vychladnout !!

saska.t
2. bře 2009

zuzi v prikrmoch na str. 159 to mas 😉

Strana