icon

Dělají muži při nákupech často omyly?

21. zář 2023

Kdysi jsem slyšela historku, jak žena poslala manžela koupit vanilkový cukr. Ten přišel bez cukru, a smutně říkal že ho neměli, že měli jen vanilinový cukr, a ten že nebral. Myslela jsem si že je to legrace, ale dnes šel nakupovat můj manžel. Měl koupit cukr (napsala jsem mu krystal,aby nevzal moučkový) a makovec. Přinesl mi makový závin s tím že si myslel celý život že makovec je makový závin 🙄 A pak vyprávěl, jak měli jen cukr krupici, tak že musel jít ještě do jiného obchodu pro krystalový. Když jsem mu říkala že to je přece jedno, cukr jako cukr, tak si myslel že mezi krystalem a krupicí je mega rozdíl 🤦‍♀️ Tak nevím, dělají si chlapi srandu nebo to myslí jako vážně?

Strana
z5
martinka0209
25. zář 2023

Tak vanilkový cukr a vanilinovy cukr je fakt rozdíl,to chápu,že nevzal,já taky nechci domu vanilinovy cukr a makovec,to jsem si taky myslela , že je makový závin

veronikav31
25. zář 2023

@martinka_33 já třeba kvasnice nepíšu, píšu si i pro sebe droždí 😀

veronikav31
25. zář 2023

@zelenaesmolda já třeba chodím kupovat vážené droždí.píšu to záměrně, protože i když si píšu seznam opravdu píšu droždí a ne kvasnice,i když vím, že je to totéž. Krom toho, když chodí nakupovat naše 8 letá dcera,tak taky píšu 10 rohlíků, 200g Vysočiny (pro sebe si píšu 20dkg). Sice je to slovíčkaření, ale nechodím nakupovat sama.

levandule_k
25. zář 2023

@fire85 No to je pravda, lidi neznají přesnou terminologii a strašně to motají. Pro mě je makový závin a makovec synonymum. U nás doma se říká makovec i makovém závinu. Tady ten "makovec", co chtěla autorka je pro mě maková buchta 🙂.

jajinka25
25. zář 2023

Ja jednou omylem dala do supliku dceri ktera chodila do skolky svoje ponozky, vzdy delam takovy balíčky z nich a proste to dala omylem k ni..... pak prijdu pro dceru a ona moje ponozky ani mu neprislo divny ze patu ma na lejtku a jsou skoro až pod kolena 😂 proste to bylo u ni v supliku tak proc nad tim premyslet...ale aspon si clovek ma jednou na co zavzpomínat 👌

chrystyanna
26. zář 2023

Chtěla jsi krystal,donesl ho.
U toho Makovce bych i já vzala prostě něco makoveho.
Můj muž by taky vzdal ,co bych napsala.
V Polsku mi vzal 4 tučné tvarohy( na strouhání) a chyba byla u mě . Zadání bylo tučný tvaroh ve vanicce.

el13
26. zář 2023

nedělají, kamarád takhle hledal šlehačku 🙈
v lednici ji nenašel, tak se šel zeptat, prodavačka ho nasměrovala do stejné lednice. A on ty jo, tam samá smetana, ale šlehačka žádná! Tak šel zase za tou prodavačku, že to tam není, ať mu jí jde ukázat 😅 Myslím si, že se prodavačka směje ještě dneska!

Strana
z5