Diskuse o kauze Kuchařová a Brzobohatý. Na čí jste straně?
Holky! Omlouvam se za anonym, ale nechci, abyste vedely, ze jsem takova drbna 🙏🏻😅
Asi jste si vsimly kauzy kolem zverejneni te cirkevni zaloby. Ja chci vykricet svuj nazor!! Vsichni desne podporujou Ondreje a hejtujou Tanu, jaka je to svine, ze to zverejnila. Ale ja jsem presvedcena, ze to opravdu nezverejnila. To by musela byt vysinuty magor (a ja verim, ze neni, magora poznam). PROC by to proboha delala? Podle me to musela udelat naka kamoska, nebo blizky tech pravniku, ktery zneuzil situaci a prodal to Blesku.
Vubec nehodnotim, co mezi nima bylo a nebylo. Urcite to neni jednoduche a Tani se vlastne ani nedivim, kdyz v 35, kdy cekate, ze uz konecne zalozite s manzelem tu vytouzenou rodinu, tak najednou konec! To je strasna zrada v tomhle veku… a ja bych to asi taky nesla tezce…
Nicmene, ted mi prijde strasne ale opravdu strasne nespravedlive, ze se ji upalujou jako carodejnici, pritom ona sama za to zverejneni treba fakt nemuze…
A co vy? Jste tabor Tana nebo Ondrej? 😃
@hojda Taky mi to tak prave prijde.
@levandule_k Ja nevim, vzdycky jsem mela zazite, ze verici cti to manzelstvi vice- treba co se nevery tyce.
Ale asi jsem jen naivni 😀
@odula
No tak si vem jeho situaci. Jeho Exka uz téměr 2 roky plive jedy na tvé jméno, ano, je to nepříjemné, ale před přáteli a kamarády se nějak obhájíš, dá se to kočírovat. A najednou ti někdo zavolá: Ondro, všechno víme, dostala se k nám církevní žaloba, prý jsi honosexuál a úchyl. Půjde to ven tehdy a tehdy. Máš možnost se k tomu vyjádřit dřív u nás.
Takže ano, s hrůzou čekat kdy a jakým stylem to l
kdo podá.
@sinicka jako a - to jakym zpusobem se to dostalo ven je nejaky lepsi? Ja jsem si celkem dost jista, ze kdyby jim to vyslovene zakazal, tak by to proste nemohli uverejnit. Zvlast kdyz jsou to soudni dokumenty, ktery jsou duverny. Stacilo napsat jim email aby to mel zdokumentovany. Pripadne, kdyz o tom teda vedel, se k tomu vyjadrit dopredu - bulvarni dennik trva na tom, ze uverejni citlivy dokumenty z rozvodu, je to citliva zalezitost, nemuzu s tim nic delat... bla bla... takhle to vypada, ze jim dal zelenou twe. PS - ja to kauzu nikdy moc nesledovala, ale uprimne jsem si nevsimla, ze by nejak moc plivala na jeho jmeno, fakt ne. Tu zadost o anulaci (neni to zadna zaloba) podala podle vlastnich slov pred pul rokem. jakej by mela duvod to ted poslat do blesku, zvlast kdyz to muze poskodit celou tu zadost? Ja nevim. At se na to divam jak chci, tak v tom moc vyhod pro T nenachazim.
@odula i když, co tohle??? Původně vydaný konec zprávy ale Kuchařová po zvážení smazala. Bohužel facebook ji prozradil. "Nicméně bych ráda Ondřejovi poblahopřála ke coming outu. A také mu přeji, aby v něm byl ještě odvážnější a řekl o sobě celou pravdu. Jsme tolerantní společnost a já se mu celou dobu našeho manželství snažila pomoct, chápat ho a podpořit ho. Teď bych mu přála, aby ho stejně podpořila jeho rodina a nejbližší," dodala Kuchařová v prohlášení.
@hojda jj, a chuděra neví, jak funguje fb a omylem jí to tam zůstalo. Tak určitě 😀
@odula do Blesku ty věci ale nepřišly teď, předevčera, ty kompromitujici fotografie a nejake “pikantnosti” uz tam jsou dobré dva měsíce.
A ano, kdyby Brzobohaty řekl, nesouhlasim, tak to nezveřejní, ale prostě už měl dost toho všeho a tak šel s pravdou ven sám. Jsem si jista, ze kdyby to nevytiskl Blesk, tak se někde něco “anonymne” vyštrejchá a kdo vi, jak by to bylo podano.
Podívej na prohlášení Kateřiny Entrychové:
“Blesk nepřinesl nic tak nového. Ty informace o Ondřeji Brzobohatém kolují v umělecko-mediálních kuloárech už tak rok a půl. I o dost horší. Zdroj je jen jeden. On si to nějak ustojí. Někdo slabší by nemusel. Poučení z kauzy pro lidi: zveřejňování info z postele je no-go. Vždy. Lidsky je hnusné vypouštět o komkoliv intimní informace. A ano, mnohé, co byly vypuštěny a kolují, jsou o dost horší než ty v Blesku. Horší proto, že mohou ublížit tomu člověku mnohem více. Ženské oblečení je light informace. Jsou tam mnohem peprnější věci. Je to strašné, protože mu to může osobně ublížit mnohem více. Což je asi také důvod, proč ty informace někdo roznáší.”
Rok a půl už na něj “někdo” háže špínu.. tak.. časove by to odpovidalo tomu rozvodu… takze bych se ted vuuubec nedivila, kdyby to zverejnil zase ten samy “nekdo”. Nebo kdyby “nekdo” vyhrozoval zverejnenim kdo vi čeho a kdy..
@treasurka no, evidentně to zapotřebí měla. Prostě s ním chtěla dát vytvářet iluzi dokonalosti. To, že bývala krásná a úspěšná modelka, neznamená, že nemá nějake psychické problémy nebo narcistické sklony. Už jen tou svoji zhrzenosti dala jasně najevo že “ Paní dokonalá se neopouští!”…
Holky a nemohla to pustit ven Daniela ? Ta přeci musela vše taky vědět . Když si vzpomenu co dokázala nová přítelkyně mého ex po našem rozchodu, tak bych se tomu ani nedivila.
Upřímně jsem vážně zvědavá, co ještě vyleze ven... A absolutně nechápu tohle vytahování špíny. Většinou se teda hraje na to, že se musí brát ohled na děti. Oni žádné neměli, takže asi můžou všechno špinavý prádlo prát na veřejnosti.
Nechali, nechápu, nechápu...
@lentilkah K tomu manželství, já do kostela už aktivně nechodím, takže už mám trochu jiný pohled. (Je řada věcí, co mi vadí.) Manželství je pro katolíky důležité, ale to neznamená, že jsou odolní vůči nevěře nebo manželským problémům. Víra v Boha ti nezabrání piglovat sousedovic ženu/muže.
Na druhou stranu bys neměla mít sex mimo manželství, to je třeba i nesezdaný pár žijící na psí knížku a v té době bys neměla chodit ke svátostem. Pro mě je třeba postoj k církve takový moc prudérní a mám dojem, že věřící jsou nuceni potlačovat svou sexualitu. Viz třeba tady, kdy si holčina vlivem výchovy myslí, že by sex měl patřit až do manželství, její nevěřící partner ne. Takže ona je frustrovaná z toho, že má předmanželský sex, je nesvá z toho, že porušuje tyhle pravidla.... https://www.vira.cz/otazky/nevim-jak-dal-spime-...
Holky, k té anulaci - kdyby teoreticky (u nějakého jiného páru) šlo o to, že např. muž ženu bije, tak je to důvod k anulaci?
Ja sazim na matku (tchyni) nebo jeste lepe na toho jejiho silenyho pritele, jestli jsou teda jeste spolu.. Nemyslim si, ze by Kucharova byla svata a verim tomu, ze se treba pod vlivem medii, socialnich siti atd zacala brat treba vic vazne, ale to on teda taky (viz ty kejkle s prjmenim 🤦♀️) a to, jak jejich vztah vidi jeho kamaradi, jeste nic nerika o tom, jak to chodi za zavrenymi dvermi (klasicky priklad treba domaci nasili, kdy nasilnik je vsemi oblibeny, ve spolecnosti vtipny a zabavny, ostatni koukaji na jeho zenu jako na tu divnou, co se nedokaze poradne uvolnit a bavit a ze je nevdecna, kdyz on ji na rukou nosi..), takze verim i tomu, ze s nim nebyl zadny med zit, na me pusobil vzdycky jako narcis, ze i on se bere hodne vazne (hlavne aby vypadal porad jako ten cool v poho chlapik od vedle), kdyz vidim, co vyvadi jeho matka, tak sorry, ale on tim musi byt ovlivneny, ona ho vychovavala. A takovou tchyni mit, to musi byt taky za trest (vydavat na socialni site slova podpory “Ondrejko, ty jsi nejlepsi..”, od matky, to je silny kafe), vsichni jsou to heeerecky.
S Pisarovicovou zatim nevybehla, protoze vi, ze na ni nema. A verim tomu ale, ze to taky nebude mit dlouhyho trvani (nebo mozna stihnou jeste dite - precejen biologicky hodiny a krachne to az pak).
A neverim, ze by to Kucharova zverejnila. To, ze ma/mela nejaky vyroky do medii svedci jen o tom, ze ji to cely maximalne ublizilo, a holt se ne vzdycky dokazala drzet zpatky jako dama. On mlcel - ale to neni proto, ze by byl svatej, ale proto, ze uz je mu to proste jedno. On od ni odesel, on ji opustil, on si nasel vzapeti nekoho novyho, takze jemu je to tak nejak sumafuk.
A je dost mozny, ze to opravdu prislo ze strany nekoho kolem pravniku/cirkve, koneckoncu jestli to byly nejake detaily, tak to musel byt nekdo, kdo to fyzicky videl (pokud to teda podavala Kucharova a Brzobohaty se k tomu nedostal, tak to by pak vylucovalo i jeho povedenou rodinku).

@sinicka jo pockej vlastne. Cetla jsem nejakej titulek jak se Brzobohatyho zastali kamaradi. Vidlicka v obliceji, opila tatiana o kterou se stara Ondra - uplne mi to chvilku pripadalo, ze se uplne nabizi zkratkovity srovnani s kauzou Amber vs Johnny . Mno.... hnus velebnosti.