icon

Duchařské příběhy. Máte některá nevysvětlitelný zážitek?

24. srp 2020

V jedné diskuzi se zmínili minulé životy, a mě napadlo, založit diskuzi na téma duchové a jiné nadpřirozené jevy. Máte některá nějaký nevysvětlitelný zážitek?

Strana
z17
eukamaminka
3. črc 2022

@esmeralda11 mě a mamce zmizelo telefonní číslo babičky když zemřela...Prostě tam nebylo 🤷🏻‍♀️ dědovi se zastavily hodiny a tu noc se mi o babičce zdál velmi živý sen..

shak29
4. črc 2022

@mimi1004 , ja mam tady jeden retro článek 😀
https://www.modrykonik.cz/blog/shak29/article/muj-zivot-s-alternativnim-terapeutem-uwli2n/

Zazitky jsou i nový a jiny, milejsi i desivejsi , nektery by nebyly ani k uvereni 😀 ... nekdy snad najdu cas to sepsat. 😀🙌

mimi1004
4. črc 2022

@shak29 Asi 5 let zpátky mi tvůj muž "pomohl" 😉🤗

shak29
4. črc 2022

@mimi1004 , fakt? To je mily 🥰

jarla
5. črc 2022

.

galatea_a
5. črc 2022

@shak29 Tvůj muž se tomu tedy začal zase věnovat? Těším se, až napíšeš další zážitky 🙂

shak29
5. črc 2022

@galatea_a , no, spis uz jen vyjimecne nebo kdyz je to akutni, ale "navstevy" chodi tak jako tak. 😁

allvinka
5. črc 2022

@mona91 to mi zní jako VFN...pletu se nebo ne?

tahejhula
5. črc 2022

Mám jich dost, některé věci i sama "umím", ale moc se tím nerozpřahuji a najevo to nedávám. Jednak se člověk může vždycky nějakým způsobem mýlit a neblaze tak ovlivnit ostatní a za druhé, mnohé z nich jsou v podstatě intimní, jemné, vnímám je tak, že patřily výhradně mně.

nick1234
6. črc 2022

Holky postupně docitam všechny příběhy 😱 a tedy zajímavé čtení 👌bohužel (nebo asi bohudik) nemam čím přispět

zerog
8. črc 2022

@eukamaminka kdyz zemrel manzeluv dedecek hodinar tez se zastavily starozitne hodiny od nej.

drakenn
8. črc 2022

Pořád jsem uvažovala, čím bych přispěla. Mám spousty zážitků. Začnu s tím nejnovějším..
Tatínek mi umřel před rokem. A v den jeho úmrtí jsem měla nad ránem sen. Vešla jsem ve snu do taťkova bytu a on stal hned za dveřmi. Já si v tom snu uvědomila, že je mrtvý..a proto jsem ho hned objala jak klíště a držela jsem ho..a uvědomila si, jak ho fyzicky cítím, jeho tělo a vůni. Objímali jsme se a já mu říkala, jak mi chybí a že ho mám moc ráda a že chci, aby to věděl. A on mě tak dlouze držel, až se omluvil, že je tady moc dlouho a musí jít..a já to pochopila a pustila ho. S tím, že jsem cítila, že tahle chvíle nebyla poslední. Vím jedno, když taťku budu potřebovat, bude u mě..

zerog
12. črc 2022

@drakenn take jsem mela podobne sny o tatovi po jeho smrti.vetsinou jsme se sesli v jeho byte kde jsme se videli nejcasteji.pamatuju sen kdy na me dlouze mluvil nesrozumitelne z vedlejsiho pokoje a rozumet mu bylo jen kdyz jsem se zeptala mam si vzit ten denik?a on rekl ne.sbirala jsem v byte jeho veci ve snu pote co jsem to zazila uz v reale ten sber veci.pak jsem si ve snu uvedomila,ze u nezije,ze jinak bych nesbirala jeho veci a hrozne se lekla,ze chci z bytu pryc.jine sny ale hezke.prisedl si smal se povidali jsme si o zanedbani zdravi,ktere vedlo k umrti a delal sve obvykle vtipy u toho ze to asi trochu prehnal.a v jednom snu jsme se pak i radostne objali bavice se o jeho dobrem priteli,ktereho jsem potkala az po tatove smrti a ktery zemrel nedlouho po tatovi.posledni sen vyprovazim tatu na autobus v jeho znamem obleceni jen tak tak dobehneme a citim smutek,ze odjizdi,mavame.sny jsou zajimava vec.zemrel predloni na podzim.

lenatko91
24. zář 2022

Dovolím si obnovit diskusi 🙂 Dneska se mi stala taková věc, ani nevím, co to bylo pořádně.. Nejdřív nějaký obyčejný sen a v něm jsem stála u bytovky na dvoře u garáží. A naráz jsem věděla, co přijde. Začala jsem se vznášet, ne z vlastní vůle, a kolem mě se utvořilo jakoby tornádo, věděla jsem, že teď na chvíli opustím tady ten svět, ale že se vrátím. A v tom mi došlo, že nevím, jestli se jdu podívat do nebe mezi anděly (dobrá varianta) nebo mě unášejí mimozemšťané na pokusy (špatná varianta) tak jsem se okamžitě probrala a otevřela oči 😬 každopádně jsem věděla, že až tornádo skončí, tak můj duch nebude na Zemi..
Jelikož mám k těmto para věcem sklony, tak pochybuju, že to byl jen sen, možná spíš nějaký pokus o astrální cestování? Nemá někdo s něčím podobným zkušenost?

levandule_k
29. zář 2022

@lenatko91 Astrální cestování, nemám osobní prožitek. Cyndi Dale o tom píše v knížce Práce s jemnými energiemi, že někdy se to může zvrtnout a dostat se na nepříjemné místo nebo mít problém s návratem. Ona tam uvádí metodu, jak to provozovat bezpečně. Má nějakou vizualizaci a cestuje tuším přes 5. čakru, teď z hlavy to nevím.

Pak jsem na astrální cestování narazila u české šamanky Renaty Šťastné, ona odvádí duchy atp. občas píše, že ji duše tahá do astrálu a tam ji ukazuje různé věci, nebo s někým bojuje, protože na ně něco útočí. Renata přímo neuvádí, jak cestovat v astrálu, ale má nějaké ochranné mantry a používá je v rámci meditace.

mimi1004
29. zář 2022

@levandule_k To mě zajímá. Paní má nějaké webovky?

shak29
29. zář 2022

@lenatko91 , každý v noci astralne cestuje. Během spánku je to šance pro duši opustit tělo. 🤷‍♀️
Nekdy chvili, nekdy celou dobu spanku... to je takovy to, když rano nechapete, proč jste tak unaveni... 😃

Ja minulý tyden usnula na akupunktuře a courala jsem k mýmu koni... no kdyz jsem se vracela, asi jsem nejak blbe dobrzdila a do těla skočila, že jsem s sebou cukla tak, až se lekla i terapeutka... 🤣 no společně jsme se tomu zasmaly, že kde jsem prej byla... 😃🙌👌💫💫💫

mimi1004
29. zář 2022

@shak29 A co by se stalo, kdyby se tě terapeutka pokusila vzbudit dříve? 🤔

levandule_k
29. zář 2022

@mimi1004 Webovky jsou tady https://www.samankarenata.cz/kdo-jsem/ paní má širší spektrum činností - horoskopy, karty, odvod duchů... Četla jsem od ní knížky Boj s démony aneb učebnice magie, Já Plejáďanka. Já si ze zvědavosti nechala udělat karmický horoskop.

shak29
29. zář 2022

@mimi1004 , teoreticky asi nic, vratila bych se tak jako tak, jen by to probuzení mohlo déle trvat, mohla bych byt chvili zmatena a tak. To mas podobny jak v meditaci. Člověk je pak takovej nedodelanej 😁
Jednou v těhotenství se Čtyřkou se mi stalo, když jsem spala, ze jsem si z ničeho nic sedla na postel a pila. Nic divnyho, ze? Jenze ja se pak vratila do těla a uvedomila si, ze fakt sedim, zvedam levou ruku a davam si ji k puse, jako bych drzela sklenicku a chtela se napit. Ale nedrzela jsem nic a ani jsem nepila. 😅🤦‍♀️

No a asi pred rokem jsem courala v nejaky šachtě nebo dole, tezko rict, byl tam fakt nizkej strop a nejaky koleje stary... a najednou jsem citila, jak me nekdo chytil za ruce a po zádech mě táhnul někam dolů. Nešlo mi se vyvlíknout, držel me fakt pevně, když se mi povedlo se na nej otočit, byl to takovej ošklivej vyhublej skřet a kdyz se mi povedlo vyrvat, tak jsem se zas probrala se škubnutím. Na zápěstí jsem porad citila ten hnusnej tlak, jak me držel a jak jsem tak zmateně koukala do tmy, vnimala jsem, jako kdyby ode me odskočil na skříň proti posteli, na ktery zároveň zapraskalo. Tohle bylo snad poprvy, co jsem nechtela znovu usnout... nakonec jsem vzbudila chlapa, at to tam očistí, ze sedi na skříni a čeká... takze ocistil, odvedl a ja lehce připosraná zase usnula... 😅🙈

lenatko91
1. říj 2022

@levandule_k díky za tipy, až bude chvilka, tak si je přečtu.. 🙂
@shak29 vy to máte asi dobře zmáklé 😊 jako kdybych se nebála těch mimozemšťanů, tak se nechám odnést, zajímalo by mě, co bych viděla..

mimi1004
9. lis 2022

Dneska v noci se mi stalo něco divného. Usínala jsem kolem 23h. Po nějaké době jsem vzbudila, dcera spala se mnou v ložnici a já jsem v té tmě viděla, jak z místa, kde ležela, vystoupal nějaký mlhavý pruh, ze kterého se vytvořila, postava rozcuchaného anděla - čarodějnice, no něco mezi těmito dvěma bytostmi. Hrozně jsem se vyděsila, zamrkala očima, furt to tam bylo. Přehodila jsem si přes hlavu deku, ale hned jsem si vzpomněla, že tam leží dcerka, tak jsem se zase odkryla, ale už to tam nebylo. Rychle jsem rozsvítila displej mobilu, ale vše bylo naprosto v pořádku a nikde nic nezvyklého. No tep jsem měla 200 a víc, tlak v nebeských výšinách. Bylo 23:46, takže jsem spala ani ne hodinu. Ale došla jsem si bez obav na wc a usnula jsem rychle, i když dnešní noc co se týká nočních můr byla fakt výživná. A přemýšlím, jestli se mi to jen zdálo nebo...?

mourovatakocka
9. lis 2022

@mimi1004 úplněk, před pár dny dušičky, třeba se na ni byl někdo podívat 🙂 Malá ráno v pohodě?

mimi1004
9. lis 2022

@mourovatakocka Jo, dcerka normálka, ani jsem ji to samozřejmě neříkala. Ale krom toho prvotního děsu jsem byla fakt v klidu. Nebála jsem se zhasnout, šla jsem na wc. Vždycky jsem si říkala, že něco takového potkat, tak 14 dnů neusnu, ale teď nevím no. Sny jsem měla sice hororové, ale spala jsem až do budíku. Jestli to nebyla taková ta spánkova paralýza.

martinau5
9. lis 2022

Když malý spal po obědě, slyšela jsem v hale kroky a takové šramocení. Nejdřív jsem si myslela, že se mi to zdálo, ale pak jsem slyšela vrznout podlahu. V některých místech vrže, když se na ni šlápne. Nikdy před tím se to nestalo. Kdo ví, jestli jsme neměli návštěvu nebo jen nějaká shoda náhod.

mysiiickaaa
9. lis 2022

25.9 mi umřela babička, den před tím se se mnou loučila stejně jako při každé hospitalizaci v nemocnici, měla jsem sice zvláštní pocit, ale jelikož poslední rok byl fakt nálož, říkala jsem si, že nebudu hysterická a ještě jsem se ale byla pro jistotu zeptat na zdravotní stav, řekli mi, že tam není doktor, jen příjmový, ale že výsledky odběrů má babička celkem dobré a že nic vážného se neděje a mám si zavolat v pondělí kolem 13 hod. Druhý den ji teta našla mrtvou na nemocničním pokoji, i když ještě ráno s náma mluvila. No a ten večer jsem ležela po tmě v ložnici, když holky usnuly a brečela, nešlo to zastavit, v ložnici byla úplná tma, po cca hodině jsem šla na WC a po návratu jsem pokračovala a najednou mi na komodě něco blikalo, tak jsem si posvítila mobilem co to je a to bylo autíčko z Shellky, které manžel koupil odpoledne cca v čase kdy babička umřela. Volala jsem manželovi jestli to neovládá nějak na dálku z práce, ale ovládání je v mobilu, který mají holky doma na YouTube a ten byl vypnutý. Tak nevím jestli to byl nějaký zkrat nebo se přišla babi rozloučit znova, když jsem to v tu sobotu nebrala vážně. 😪

rokub
11. lis 2022

S dovolením se připíchnu📍

bubbi
12. lis 2022

není to zrovna duchařina, ale dnes se stalo něco neuvěřitelného. Moje desetiletá dcera si před obědem kreslila. Kreslí ráda a dobře a většinou jen tak z hlavy, co ji napadne. Když mi pak obrázek přišla ukázat, spadla mi brada. Jako bych se dívala na fotku mojí bývalé kolegyně! Podotýkám, že se nikdy neviděly, takže kreslila fakt z hlavy, ale tu podobu vystihla brilantně. Doteď kroutím hlavou a přemýšlím, jestli je to náhoda, nebo nějaký záblesk minulého života, nebo já nevím co ještě 😉

Strana
z17