Fenka kouká do stropu. Nesetkal jste se s tím někdo?

anirij332
9. říj 2019

Holky, tak já nevím... naše fenka je od minulého týdne čumí do stropu... Jakože ne v kuse, ale každých pět minut tam koukne a chvilku kouká... V jakékoliv místnosti.. jednou na ten strop začala i štěkat a vrcet...to jsem se hodně bála a šla jsem radši na vycházku :D na duchy totiž věřím.. když si hraje tak i mezi hraním ten strop zkontroluje... Nikdy to nedělala...dělá to i venku, že kouká prostě nahoru, ale tam ne moc často.. nesetkal jste se s tím někdo?

cherris
9. říj 2019

Žijete v domě nebo v bytě? Jestli náhodou nemáte na půdě kunu...

anirij332
autor
9. říj 2019

@cherris bydlíme v domě, dvoupatrovém. Původně mě tohle taky napadlo, ale dělá to i v přízemí

luciina
9. říj 2019

Nechci strašit, našim známým pes s kočkou zachránili život. V noci jim nedali pokoj dokud je nevzbudili .... do rána spadl strop (celé patro). Ve starém činžáku před 30ti lety.

zikisek
9. říj 2019

Psi i kočky vycítí co my ne. Koupili jsme byt a moje fenka štěkávala do okna a do rohu místnosti.. Občas spala a najednou vykvíkla a utekla. Nebo jsem v periferku měla pocit, že jsem něco zahlédla, do vteřiny se ohlédla na to místo se mnou. Často jsme měli vytahaný toaleťák, tenkrát ho pořád cupovala... někdy ale byl vytažený a zavřený dveře (nevěřím, že si otevřela, vyrolovala toaleťák a zas za sebou zavřela), ale nebyl rozkousaný..pořád jsem jí za to pérovala,až jednou jsem stála u záchodu a ten toaleťák se začal sám vyrolovávat. Celý sám!!Štěkala na střešní okno vždycky večer a cenila zuby a vrčela..musela jsem jí uklidňovat a stejně pořád koukala a merčila, nevěřila mu. Mívala jsem ve vlnách i hrozné noční můry,ale vážně hrozné. Naučila se mě budit a naopak já jí, když měla špatný sen. Byly to ale sny vážně děsivé, křičela jsem, plakala, byla jsem hysterická po vzbuzení. Kamarádky mi radily různě sůl do místností a tak.. Dokonce jsem stála u linky a cítila,jak mi ruce vyhrnují triko na bocích, myslela jsem že je to manžel, ale otočila jsem se a nikde nebyl..naopak byl zavřený na záchodě a trůnil..Po tom s tím toaleťákem jsem zahulákala co po mě kdo chce, že tohle je můj byt a já ho žádám aby odešel, že není vítán. Nevím jeslti to pomohlo,ale byl klid..pak jsme byt prodali, rozvedli se,ale nikdy to už nechci zažít...

anirij332
autor
9. říj 2019

@zikisek no já si myslím, že tu taky někdo je... Protože od doby co jsem těhotná, tak je víc taková nervózní... A teď s tím stropem... Naštěstí se tu nic neděje samo od sebe... Říkám si že je nade mnou moje prateta, která umřela nedávno a hlídá mně a malého, aby se mi nestalo stejné neštěstí jako jí (v 5tem měsíci ji malého vymlátili z břicha policajti). Takže se tím tak nějak uklidnuji.

zikisek
9. říj 2019

@anirij332 to že je nervozní když jste těhotná chápu, to většinou bývá. Nám se to začalo ukazovat v době, kdy umřel bývalému příteli, který mě bil,ubližoval mi, podváděl,skončila jsem kvůli němu na antidepresivech po pokusu o sebevraždu a alkoholu, brácha. Sebevražda. Takže jsem si řikala jestli to s tím nemá spojitost, ale musím říct, že byly dny,kdy jsem za boha nechtěla být doma sama i se psem, když manžel chodil na noční. Každopádně držím palce a opatrujte se.. Nikdy nevíte..Hlavně nepanikařit bych řekla

zelenaesmolda
9. říj 2019

@zikisek
ze ty ses moc divala na verte-neverte? :D

moncicacka
9. říj 2019

Mně se zase stalo, když jsem byla sama doma, přítel byl na noční, že pes spal v ložnici, ja byla v obýváku a najednou vylítl z postele a začal na něco štěkat. Zastavil se přede dveřma od ložnice a štěkal, pak vrčel, pak se jakoby lekl, začal couvat a prostě už tam nešel. Lehl si ke mně na gauč a za chvíli se zvedl a chtěl jít do ložnice, ale zase se zastavil a vrčel. No já se tak bála, že jsem spala v obýváku. Nevim, co to mělo znamenat.

nazka
9. říj 2019

@anirij332 fuj.. O na duchy věřím taky. Kolegyně dokonce vyprávěla, jak ji stali u postýlky malého vnuka (je teď těžký autista).. Člověče, co na chvilku nějak odjet? Oni cítí to, co my ne..

sudylichozrout
Autor odpověď smazal
Zobraz
anirij332
autor
9. říj 2019

No ale že by duch lítal u stropu?

sudylichozrout
9. říj 2019

@anirij332 duch muze litat kde chce. Kdyz jsem prozivala stav klinicke smrti, prochazela jsem zdmi.

sudylichozrout
9. říj 2019

@zelenaesmolda Helejt, ja ti nevim? Znama o tom napsala i knihu. Jmenuje se to Bouda na hororu a ta knizka je vazne drsna. Sama jsem nekolikrat zazila veci, kzere jsou na hranici lidskeho chapani a vubec akceptace, ze se neco takoveho muze dit, takze k temto vecem uplne s posmechem nepristupuji.
https://www.cbdb.cz/kniha-150042-bouda-na-hororu

zelenaesmolda
9. říj 2019

@sudylichozrout
verim na to,ze jsou nektere jevy,ktere si neumime vysvetlit ale to s tim toaletakem mi prijde az moc pritazene za vlasy...

jane46
9. říj 2019

Moje kamaradka toho zazila tolik, ze by jeden zesedivel. A nemam duvod ji neverit. A ta radila, ze pokud ma clovek pocit, ze s nim nekdo je v dome, tak je nejlepsi ho slusne nahlas pozadat, aby odesel... Ale nemam vyzkouseno...

odula
9. říj 2019

@moncicacka ja jsem zas byla na mrtvici kdyz se nejmladsi dcera bála sama usnout , že je v ložnici "paní ". A ukazovala přesně kde. Jakoze jsem spíš racionalni tvor, tak mi naskakala příšerná husina. Pak jsem se jí zeptala jestli je "paní " hodná. Že prej jo. Tak aspoň že tak 🤦‍♀️

odula
9. říj 2019

@sudylichozrout můžu napsat PM?

sudylichozrout
9. říj 2019

@odula jj

teckadvojtecka
Autor odpověď smazal
Zobraz
zikisek
9. říj 2019

@zelenaesmolda jasne😁 kazdy den...tezko vysvetlovat..nikdo te nenuti verit

makronka222
9. říj 2019

Bud ma pes neco s ocima, treba vadu, zanet atd, nebo se stropem neco je - pozvat odbornika. Nejaky nadprirozeny veci, jsou dalsi varianta, s tim nevim jak nalozit

anirij332
autor
9. říj 2019

Tak teď mám úplně hrůzu! :D já si pořád namlouvám, že je to nový dům, že tady by určitě duch nebyl když tu nikdo neumřel... Tak i kdyby to někdo byl, tak je zatím hodný a snad bude i na malého...snad do té doby odejde :D

teckadvojtecka
9. říj 2019

Znám případ, kdy si mladí, bezdětní manželé postavili nový dům. A každou noc v pokojích rámus a ráno přesunutý nábytek. Zavolali místního faráře a ten udělal nějaké čachry machry a od té doby nic. Později zjistili, že na tom místě bývalo kdysi dávno nějaké pohřebiště.

teckadvojtecka
9. říj 2019

Napište někdo něco zajímavého. Já že se to tady bude hemžit zážitky... to už ti lovci duchů na testech jsou záživnější.

biedronka10
9. říj 2019

@anirij332 novy barak ti nezarucuje klid. Pokud se na tom miste neco stalo, tak to muze mi i tak vliv. Nasi postavili barak v roce 89 par mesicu pred revoluci a byl klid, az par let na to, mdy ja uz byla na svete, tak se nam po baraku prochazel v noci chlap v cerne kapi s kudlou v ruce. Pravidelne byl v loznici a postavi lse nad tatu. Neverili jsme mu do te doby, nez prisel nad mpu postel, ja se probudila, asi jsem mela a stal s kudlou nademnou.....tak jsme patrali. Kdysi na to miste byla myslivna, kde byl zavrazden myslivec, takze tak. Jinak farar neprovadi zadne cachry machry jak tu nekdo pise, ale vysvecuje misto posvecenou vodou a modli se za osovobozeni dusi. Cachry machry delaji carodejnice. My poprosili kneze taky o pomoc a od te doby klid. Vetsinou jsou to jen nestastne duse, kterym jeste nenadesel cas jit tam onem, ale musi si protrpet ocistu.

gruyerre
9. říj 2019

@biedronka10 a vy jste tam měli ducha vraha toho myslivce? Jinak teda dost děsivý, to bych se teda asi zcvokla toto zažít.

cilkat
9. říj 2019

Hele, za popoídání si s tím nic nedáš (snad krom pocitu své racionality :D). Většina bytostí je vůči těhotným dost ohleduplná...a psů protektivní... a třeba nakonec fakt zjistíš, že je to nějaký ochránce toho, kdo se ti má narodit 😉.

kafr
9. říj 2019

Ač na duše věřím a bydlíme v hodně starém domě, který si jistě nese s sebou svoje, souhlasím s @makronka222 - zajděte se psem na veterinu. Může mít něco s očima, zvlášť když píšete, že to dělá i venku.

katherinka33
9. říj 2019

@biedronka10 To je teda fakt hodně děsivé. Co jsi pak dělala? Nevím, jestli bych tam ještě dokázala zůstat. A on se pak rozplynul, nebo jak zmizel?

biedronka10
9. říj 2019

@katherinka33 knez nam to vysvetlil dobre. Proste to byla nestastna duse, ktera nema jinou moznost nez takto na sebe upozornit a kdyz je clovek sensitivnejsi, tak ji citi nebo je s ni nejak konfrontovan. Vzdy to vypada desive ty ukazy, ale vetsinou je to fakt, ze je to prosba o pomoc, protoze ta duse muze postoupit vys, jen kdyz ji bude odpusteno. Proste primluvy no, modlitba, coz zas ne kazdy udela. To se tezko vysvetluje. No ja byla sampzrejme v soku, tyden jsem koktala. Ined jsem odjela k babicce a nechtela jsem zpatky. Pak se mi sampzrjme uz nekolikrat stalo, kdyz nam nekdo v rodine umrel, ze se louci. Ta duse tu vetsinou do pohrbu je osampcena, citi porad to same co zaziva, vidi to same, i ty lidi, jen s nima nemuze uz byt v hmptne dimenzi. Tak se mi stalo ze pred pohrbem mi muj milovany pradeda dvakrat trikrat zatulal na okno u babicky, kde zil. Zvenku v 10 metrech vysky, na rozloucenou. To same udelala pred lety babicce jeji prateta. No a po pohrbu dedy jsme s tatou umyvali venku u nas doma skodovku, meli jsme 105 ku. No a kdyz jsme odesli, a vratili se, byl na kapote namalovany mokry dopis a z neho stekal praminek kapek vody, jako plac..... Tyden na to, nam prislo domu oznameni, ze vnucka toho pradedy je po smrti, jeho milovana vnucka na kterou se porad ptal a pribuzenstvo nam neodpovidalo kde je. Zjistili jsme, ze byla uz pul roku pred smrti pradedy po smrti. Byla to porodni asistentka a umrela v 26 na rakovinu kuze. Takze ten dopis byla smutna zprava od nej.....protoze zaziva to nevedel.