icon

FitViki VIP členství. Pomohlo Viki Hrazdílkové z masterchefa po porodu?

marketanovakova14
5. črc 2023

Ahoj, chtela bych se dat po porodu konecne do kupy a zaujala me videa od Viki Hrazdilkove z masterchefa. Mate nekdo zkusenost? Stoji to za to?

nella1234
15. lis 2023

S VIP členstvím zkušenost nemám. Nicméně mám zkušenost s jídelníčkem na míru.

Jídelníčkem jsem byla zklamaná. Myslela jsem si, že se bude jednat o rámcový jídelníček, jelikož na stránkách Viki uvádí, že ti do jídelníčku uvede gramáže, denní energetický příjem, příklady jídel a individuální výživová doporučení. To jsem se ale spletla. Můj jídelníček vypadal tak, že mi Viki z mé váhy, výšky a věku vypočítala můj celkový doporučený denní energetický příjem. Pak jsem dostala seznam vhodných potravin s tím, že mám jít na webovou stránku http://www.kaloricketabulky.cz, kam si mám do kalorických tabulek v průběhu dne sama zaznamenávat, co jsem snědla a kolik jsem toho snědla, a sama si tak hlídat, abych nepřesáhla ten denní energetický příjem. Na stránkách http://www.kaloricketabulky.cz jsem zjistila, že je tam kalkulačka, kde si denní energetický příjem můžeš vypočítat sama a to zcela zadarmo. Proto nevidím v tomto jídelníčku žádnou přidanou hodnotu. Stačí jít na zmiňovanou webovou stránku a máš to tam vše zadarmo.

Co se pak týče individuálních doporučení k jídelníčku. Viki jsem napsala, že jelikož ráno beru léky, tak poté nemůžu 2-3 hodiny jíst žádné mléčné výrobky. I přesto mi na snídani doporučila, abych jedla sýry, jogurt, lučinu atd. Tedy vůbec s touto informací nepracovala.

Celkově mi přišel jídelníček odbytý. Působilo to na mě tak, že má Viki 1 předem udělaný dokument, který akorát pro jednotlivé klienty lehce pozmění.

Když jsem pak Viki napsala, že nejsem s jídelníčkem spokojená a uvedla jsem veškeré své výtky, bylo jí to celkem jedno. Perlička nakonec - rozhodla jsem se napsat na její stránku hodnocení tohoto jídelníčku, nicméně do dnešního dne moje hodnocení čeká na schválení, aby mohlo být publikované veřejně. Takže asi tak.