icon

Fotky z fotoateliéru, máte zkušenost?

kikina9
6. říj 2015

Určitě si spousta z Vás nechává dělat fotky dětí a rodinné foto ve fotoateliéru. Necháváte se tak fotit pravidelně, nebo jenom občas? A jak potom zakládáte fotky? Dáváte do jednoho společného alba, nebo děláte každému dítěti své album, plus případně ještě jedno pro vás, až děti jednoho dne odejdou z domu, aby Vám zůstala nějaká památka? Pořád přemýšlím, jak to nejlépe vyřešit, tak budu moc ráda, když se se mnou podělíte o zkušenost, jak to realizujete u Vás doma.
A ještě bych měla jednu otázku, fotky dětí ze školky. Dáváte taky do alba, nebo zakládáte nějak jinak? Každá fotka má jiný formát, tak mě napadá snad jen fotolepící album. Máte s ním dobré zkušenosti, nebo mi ho nedoporučíte?

lucisusi
•
17. pro 2015
Uživatel lucisusi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucisusi.

necháváme děti fotit každý rok na stejném místě v atelieru Paní Šebestové, je to jak paní z pohádky, je hodná, s dětmi to umí a fotečky má krásné. Fotky pak zakládám hromadně nemám oddělené alba.

erickaben
•
19. pro 2015
Uživatel erickaben je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od erickaben.

@lucisusi
luci necháváš fotit děti opravdu hned od miminek?Já právě dostala tip na paní Šebestovou v Praze, že fotí dětičky, ale ještě jsem s dětmi v atelieru nebyla, tak nevím jestli to zvládnou. Chtěla bych tam zajít, máme to blízko a chtěla bych nějaké krásné fotečky, mám jen mnou nafocené děti a to prostě nic moc třeba do rámečků.

kackapospi
•
2. led 2016
Uživatel kackapospi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kackapospi.

Nechce se mi zakládat nová diskuze a našla jsem tady tu 🙂 Nemáte někdo prosím zkušenost s fotoateliérem v brně? Chtěla bych pak nechat udět nějaký obraz s profi fotkou do ložnice 🙂

tamcakal
•
16. led 2016
Uživatel tamcakal je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od tamcakal.

@erickaben
Eriko vím, že ses ptala Lucky, ale my byli s miminkem asi ve 4 měsících na focení a suprově se to zvládlo. Myslím, že když je miminko menší, je to snažší než třeba v roce a půl 😉 . Na paní Šebestovou jsem slyšela od kamarádky obrovskou chválu, že opavdu to s dětmi umí a je šikovná.

lucisusi
•
18. led 2016
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucisusi.

jo jasný Eriko hned od miminek, chtěli jsme mít nějaké hezoučké fotky mimiska. Bylo to úplně v pohodě.

lucamrk
•
19. led 2016
Uživatel lucamrk je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucamrk.

Jo jo je super, paní Šebestová krom miminek fotí i například glamour fotky je moc šikovná.

tamcakal
•
6. únor 2016
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od tamcakal.

jo jo když se vyvedly fotky dětí, také jsem přemýšlela o glamour fotkách pro manžela na Valentýna, ale to už se asi nestíhá, že?

lucisusi
•
10. únor 2016

@tamcakal
jo jo také jsem slyšela, že paní Šebestová fotí hezké glamour fotky, ale osobní zkušenosti nemám.

tamcakal
•
15. únor 2016

tak už jsem objednaná na glamour ka paní Šebestové, tak uvidím jak se povedou.

lucamrk
•
20. únor 2016
Uživatel lucamrk je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucamrk.

Tamco u paní Šebestové bych se toho fakt nebála, je jednička.