icon

Hledám kamarádku na wellness víkend nebo výlet

vanilka_eva
9. lis 2014

Ahoj, hledám nějakou fajn kamarádku, se kterou bych jela na wellness víkend nebo nějaký jednodenní výlet (adventní Vídeň, Bratislava ...). Nejlépe Brno nebo jižní Morava, ale není podmínka. Je mi 33, takže přiměřeného věku, ale důležitý bude mít si o čem popovídat emoticon Těším se na odpovědi

Strana
z5
vanilka_eva
autor
24. lis 2014

@blanka.k Termály můžou být fajn, tam jsem ještě nebyla. Možná by bylo dobrý se sejít a něco naplánovat 🙂

vanilka_eva
autor
24. lis 2014

@blanka.k Na fotky jsem se dívala a fakt dobrý 🙂

blanka.k
24. lis 2014

@vanilka_eva jasně, termín nechám spíš na tobě, já si práci přizpůsobím 😉

vanilka_eva
autor
25. lis 2014

@blanka.k A kdy se ti to víc hodí, v týdnu k večeru nebo o víkendu? Že bysme třeba zašly na Svoboďák na trhy a domluvily se na tom výletu.

blanka.k
25. lis 2014

@vanilka_eva teď asi 14 dní bych přes týden mohla do 16:00 sama, kdyby to bylo pozděj, tak bych musela vyzvednout syna v 16:00 z mš a vzít ho sebou (ale on za kus žvance půjde rád), nebo po 18:00 by už zas mohl hlídat manžel. 😀 Teď sobotu mám volnou,ale zas jen se synem 😅

vanilka_eva
autor
25. lis 2014

@blanka.k tak já jsem teď nemocná, nejdřív budu moct příští týden klidně po té 18té hodině nebo pak příští víkend

madany24
26. lis 2014

Ahoj holky,taky bych se k vám přidala;)

vanilka_eva
autor
26. lis 2014

@madany24 Ahoj, to bude fajn, si přímo z Brna? Domlouváme se asi na příští týden, že zajdeme na trhy a pokecáme

madany24
26. lis 2014

Jj;) přímo z Brna a ted tedy na mateřské.

madany24
26. lis 2014

Na trhy chcete jít k večeru bez deti?;)

blanka.k
26. lis 2014

@madany24 super 😉

vanilka_eva
autor
26. lis 2014

@madany24 já bych radši bez dětí 🙂

blanka.k
26. lis 2014

@madany24
@vanilka_eva Dnes jsem šla do města pro zakázku, tak jsem to zpět na vlak vzala přes Svoboďák - tam už je vánoční atmosféra....tak jsme si aspoň koupili trdelník a synovi jsem slíbila,že příště ho vezmu i na ten vláček a na Moravák na další kolotoče 😉 Už se těším, až vyrazíme my 😉

madany24
26. lis 2014

V pátek tam máme namířeno s rodinkou a na pristi tyden se pokusím domluvit hlídání;)

blanka.k
27. lis 2014

@vanilka_eva
@madany24 Ahoj, mě se nějak nebezpečně plní diář prací, a zjistila jsem, že večer můžu příští týden jen ve středu (út+čtvr mám klienty), pondělí nemám hlídání , v pátek je Mikuláš 😅

vanilka_eva
autor
27. lis 2014

@blanka.k
@madany24
Holky tak já příští týden určitě nemůžu, mám neschopenku a navíc manžela v nemocnici, se nám to teda sešlo. Tak snad ten další týden vyjde, protože se už těším

blanka.k
27. lis 2014

@vanilka_eva tak ať jsi brzy fit 😉 Jsem byla dnes v jedné miniškolce a došlo 6 dětí a 6 se omluvilo pro nemoc 😔 v MHD taky 1/2 lidí kýchá, kašle.. 😔

vanilka_eva
autor
27. lis 2014

@blanka.k díky, taky jsem si všimla, že hodně lidí je nachlazených, proto to radši vyležím

vanilka_eva
autor
10. pro 2014

@blanka.k
@madany24
Ahoj holky, tak už jsem zase nemocná, sotva jsem se z toho na pár dnů dostala. Už mě to štve. Na trzích jsem ještě nebyla, protože do města se teď nedostanu. Ale snad příští týden už to konečně vyjde. Jak jste na tom vy? Jste zdravé?

blanka.k
10. pro 2014

@vanilka_eva Ahoj, to mě mrzí, já jsem zdravá,ale nějak se mi nakupila práce, takže jsem šla spát dnes ve 3 ráno 😅 Ale vidím to tak ještě do neděle a příští týden mám už volno (tj. práci zvádnu přes den 😀 ), tak snad i začnu péct a uklízet. 😀 😀

vanilka_eva
autor
10. pro 2014

@blanka.k No jo nemáme to jednoduchý že. Já teda teď práci neřeším vůbec a nějaký přípravy na vánoce taky ne.

blanka.k
10. pro 2014

@vanilka_eva kdybys viděla ten bordel, co tu mám... Teď mám práci roztahanou na manž.posteli, na zemi, do toho se mi seká tiskárna, došel mi papír na polepky CD, pomalu dochází i inkoust....když se "daří" 😀 Ale něštstí teď mám od pondělí do dneška syna u tchýně (60km), takže mám na to klid 😀 Ale dnes jsem nakoupila 2 másla, že konečně příští týden začnu péct 😀 A konečně objednala poslední dárek přes web, zbytek nakoupím "osobně"

vanilka_eva
autor
10. pro 2014

@blanka.k Já mám zase všude roztahaný hračky, i když je malá nemocná, tak jí to nebrání v tom, dělat binec 🙂 A já nějak nemám sílu to pořád uklízet. Taky nakupuju přes internet, ještěže ta možnost existuje že. Drobnosti dokoupím později, do štědrýho dne času dost 🙂

madany24
11. pro 2014

U nás doma pro změnu vseci nemocní kromě mne no,takze si to taky užívám:/ na trzích jsme byli minuly víkend aspoň omrknout vánoční bar;)

vanilka_eva
autor
12. pro 2014

@madany24 Já bych tak ráda šla na trhy, počasí je teď taky fajn, ale s tím mým kašlem to fakt nejde ☹

blanka.k
12. pro 2014

@madany24
@vanilka_eva Já jsem dostala nabídku na divadlo do Prahy + předtím "volno", takže zítra jedu (i s dopravou, jen za cenu vstupenky, což je super).
Tak jsem zvědavá, ale asi to bude masakr turistů.... chtěla jsem manželovi navrhnout, jestli nevezmeme jeho rodiče a nezajedeme na trhy do Olomouce, ale jelikož "padl" nemocný, tak prd 😅

blanka.k
14. pro 2014

@vanilka_eva
@madany24 tak v Praze masakr... prošli jsme několikrát Václavák, Staromák a okolí (mez 12 a 21:00) a pořád narváno... 😅 Ale počasí luxus 🙂

vanilka_eva
autor
14. pro 2014

@blanka.k moc hezký fotky, počasí vám fakt vyšlo, to je vyloženě provokace 😀

blanka.k
15. pro 2014

@vanilka_eva díky 😉 Trochu to pokazila cesta domů 4hod., neb D1 byla zavřená kvůli blbounovi, co přes nic vedl kolo 😅 Jsem se tam tak krásně vánočně naladila a teď se mi vůůůůůůbec nechce pracovat 😔

vanilka_eva
autor
15. pro 2014

@blanka.k
@madany24
Holky šly byste tento týden na ty trhy? Já tam ještě nebyla a ráda bych vyrazila mezi lidi. Tak napište jak se vám to hodí 🙂

Strana
z5