icon

Hledání klíčů k tajemným knihovnám. Připojte se!

darkwitch
6. bře 2023

Kdo luští tajemné knihovny https://www.martinus.cz/tajemneknihovny ? Pojďte se podpořit v hádání.

mon_88017
20. bře 2023

@dannyel třá proto, že to byla nasraná čůza? 😀 😀 😀

mon_88017
20. bře 2023

@dannyel a jinak teda v charakteristice postavy je ta bouřka vysvětlená. Něco jako Půlnoční bouře nebo tak něco. Ale teda nevěděla bych to, páč jak už sem zmiňovala výše, v životě sem neviděla minutu ze seriálu a nepřečetla jediný písmenko knížky.

teryem
20. bře 2023
teryem
20. bře 2023

@mon_88017 veeelka chyba 😂😂

teryem
20. bře 2023

@teryem btw když se představuje, říká bla bla bla za bouře zrozená 🥸

vladienka
20. bře 2023

@teryem toto pomohlo, diky moc. Necitala som, nevidela, neznasam taketo fantasy 🙉🙉 pride mi ze cela ta tajemna knihovna je pre 5-15 rocnych 😂

mon_88017
20. bře 2023

@vladienka počkej, třeba se dočkáme klasiků a to bude zase v pěkné řiti mládež 😅

vladienka
20. bře 2023

@mon_88017 no je fakt ze je to teraz zamerane hodne na popkulturu, serialy, filmy, pohadky..

swan42
20. bře 2023

Tak dneska jsem zase udelala chybu, ze jsem se sem koukla. Napoveda, ze je to pro mladez me totalne zmatla. Ja teda znam spis tricatniky, co to znaj 😅

@teryem Tak takhle velka napoveda patri spis do sz si myslim 🙈

dannyel
20. bře 2023

@mon_88017 🤣🤣🤣 se asi potatila.

nadenkas
20. bře 2023

Tak dneska jsem vůbec nevěděla, ještě že je pan google a nápověda od tud bla bla...

dannyel
20. bře 2023

Jo uz mi to doslo.... ale az jsem si pustila serial kde ji predstavuji ostatni.Clovek se uci kazdy den👍A pokud vim tak knihy se doporucuji az od 15 let nahoru a serial v nekterych zemich az od 18let.

dannyel
20. bře 2023

@mon_88017 vsak tam byla Magdalena/i kdyz chteli nazev dila vlastne😁

mon_88017
20. bře 2023

@dannyel uvidíme, co nám vymyslej zejtra. A jestli to zas bude nějaký Stmívání, Hérypotr nebo Poseroutka, tak se na to ajc cvajc drajc 😅

tyname
20. bře 2023

@atomix Když se v jednom světě potká lev, vlk, jelen a drak tak z toho bývá pořádná bouře. Ještě štěstí, že když se nám z toho začnou zavařovat mozkové závity, můžeme spočinout ve sněhové náruči.

mon_88017
20. bře 2023

@tyname já ti nevim, když bych potkala jelena, vlka a draka, tak si řeknu, že je nejvyšší čas přestat hulit 😅

atomix
20. bře 2023

@tyname Díky 🙂 Nečetla jsem, neviděla jsem, googlem vládnu, takže mám ;)

tyname
20. bře 2023

@mon_88017 Ta zvířata nejsou míněna tak úplně doslovně, jsou to spíše symboly jednotlivých velmi povedených rodinek. A HBO svými fantasy seriály
někdy předběhne i knihy.

teryem
20. bře 2023

@swan42 Joo? Tak to pardon, po těch předešlých už mi přišlo, že to není žádná nápověda.. kdo to nezna, tak mu to nepomůže a kdo si sem přišel pro radu, tak si to musel vygoogit 🤔

katka900
21. bře 2023

Dneska lehké, a to jsem to ani nečetla

lenkajan
21. bře 2023

Dnes také na první pokus🙂

mon_88017
21. bře 2023

@lenkajan já na druhej, páč sem si musela najít, jak se to píše ("počeštěnou" verzi jména mi to nevzalo 🙂 )

teryem
21. bře 2023

Též napoprvé 😎 poněvadž jsem to četla...a líbilo se mi to 😂

tajemneknihovny
21. bře 2023

dneska vim, ale necetla jsem, takze jsem musela googlit jak se vubec jmenuje 😄

vladienka
21. bře 2023

Tak dnes som musela mrknut na martinus.cz, obcas su tie napovedy trochu ine 🙂 podla slovenskych ma to nenapadlo

uzivatelkapetra
21. bře 2023

Tak dneska jsem za tupce 🙂
Snad to mému mléčnému mozku dojde později když je to tak easy.

sarunatko
21. bře 2023

@mon_88017 Taky na druhej, nejdřív jsem tam cpala toho chlapa. Ale jména jsem taky googlila. Neviděla jsem ani nečetla, ani tohle není můj šálek kávy.

sarunatko
21. bře 2023

@vladienka Mně právě dneska ty nápovědy přijdou na cz i sk stejné. Taky občas koukám na sk, když potřebuju nakopnout 🙂

vladienka
21. bře 2023

@sarunatko ked mne efekt priputania pride hodne psychologicky, nie doslovny a pomohlo mi az to slovo pouta 😁

mon_88017
21. bře 2023

@sarunatko též mě tento žánr neoslovil. Ale jeden čas toho bylo všude plno, takže to člověk nějak zaznamenal, takže mi to došlo. A já se tááááák těšila, že konečně budem hádat třá tu Annu Kareninu nebo tak něco 😅

Strana