Hledání klíčů k tajemným knihovnám. Připojte se!
Kdo luští tajemné knihovny https://www.martinus.cz/tajemneknihovny ? Pojďte se podpořit v hádání.
Holky hoďte sem ještě nějakou nápovědu, já jsem dneska úplně marná.
Budeš pro mne jediným na světě a já zase pro tebe jedinou na světě...
Budete se hodně smát, když vám řeknu, že to vůbec neznám? Teda znám titul, ale nikdy jsem to nečetla 🙂
A proto jsem byla tak v (.)
tak dneska na poprve, uhodnuto do 5 sekund 👍🏼 to mi zas zlepšilo naladu za ten hroznej včerejšek 😄
Dneska pro změnu vůbec netuším 🤔 😅
@tajemneknihovny Dneska po dlouhé době dobrý 😄
Dneska zatím nevím, tak se uvidím, kdy to přijde 😁
Huraaaa ja dneska taky mam, i kdyz necetla 😁
Dnes konecne nieco prijemne 😁
Dneska také na první dobrou. Knihu jsem nečetla, ale film miluji.
Dnes konečně ta klasika a hned uhodnuto.
Dneska super, takové knížky bych tam brala pořád.
Tak já dnes už tipla asi 4 knížky a pořád nic 😀 Uvidím ve 12.
Koukala jsem po půlnoci a nic, ráno zablesklo zelené světlo v mé hlavě a mám to 🙂
Tak už jsem se konečně trefila. Prošla jsem skoro všechny filmy od věcného čekatele na Oscara, ale až zelené světlo pomohlo 🤭😉
Tak jako mám, napsala jsem to tam už ráno, přišlo mi to jasný, ale nevzalo mi to, a teď to jdu psát znova, protože už to snad ani nic jinýho být nemůže a najednou to vzalo... zajímavé...nebo že bych to napsala blbě 😎🤔😂
Ahoj. Taky luštím a moc mě to baví, ty poslední dny mám fakt všechny, ale pořád nemůžu přijít na ten začátek. 6. a 7.3. A pak 10., 13. a 14.3. Mohly byste mi některá prosím poradit? Moc děkuji
A jak moc chceš poradit? 🤔😄
Přesně jak píšete.. dnes mi to šlo rychle a dost mi to po včerejšku zpravilo náladu😁
Ahoj holky, koukám, že tu je luštící skupinka. Prosím, 15.3. tu čtu, že tam je něco s králíky - takže zadáváním všech postav jistého Puškinova díla jsem úplně mimo a ne že tam mám překlep / na nějakou jsem zapomněla? Díky!
@dekubo 7.3. - je to i slavná filmová série. Filmový pár byl párem i ve skutečnosti
10.3. - stará anglická klasika a divadelní hra
13.3. - postava je známá vyčištěním chlévů
14.3. - ta mi trvala nejdéle, ptž sice jsem to uhodla hned, ale znám to jen jako film a netušila jsem, že je i kniha 😃 Je to film z roku 1999 a hráli v něm dva fešáci

Dívám se na nápovědy, co přibyly odpoledne a na té jedné to je skoro přesně 🙂