Hluční sousedi
Ahoj všem. Včera tj na Silvestra ale bylo to i jindy, co sousedi nad nama nechali svého pubertaka doma samotného a ten si tu se 6kamosi udělal mejdan. Poprvé jsem to neřešila. Po druhe jsem mu řekla že zavolam policajty a on se mi vysmál. Dnes jsem to řešila s rodičem protože včera e to už nedalo. Popsala jsem mu to- byly velmi hluční, sprostí, mlátili se, rany do podlahy, mlácení dverma. Když byly na balkone znelo to ještě víc, jako by tam něčím mlátili. Nakonec to byla basa piv jak se ukázalo, tak jsem na ně houkla, ať se sklidni že na ne není nikdo zvedavej. Na to začli rvat přes celou ulici- ku.vooooo!!!!! Pí.oooooo!!!! A začali litat flašky od piva dolů, mezi auta, rozbili to i na balkone a pak pivo teklo až k nám. Tak jsem zavolala policajty. Z prvu neotevirali. Tak jsem jim šla otevřít, popsala jsem situaci a oni to vyřešili domluvou. Policajti odjeli, otevřeli se dvere a zase zarval- dev.ooooo!!! Dnes vecer jsem tam teda zasla a otec mi řekl že jsem si to vymyslela. Že věří synovi, že ho zná 17let, že já taky rvu po deckach a nejsem teda matka a že si myslím že se tu ze me kazdej po.ere. tak jsem mu řekla, ze já aspoň decka usměrňuji aby z nich nevyrostli takový prachanti jako je ten jeho a že aspoň vím, po kom má jeho syn to chování, že to někde pochytit musel a poprosila jsem ho ať omezí chlast, že už má z mozku z piva kostku. Navíc jsem se teda dozvěděla že byl zvolen jako domovnik a ode dneška to má na starosti on. Ale nechává se tak. Rozhodla jsem ae to teda řešit na bytovem družstvu, myslíte že uspeju? Nechci aby tady to hovado bylo domovnikem.. to je proti logice. Opírá se o moje decka, ale oni jsou malý a navíc delaj curbez tomu přiměřený a ve dne. Ne v noci. Mu je to jedno, že si i tak mám volat policajty klidne znova. Jsme tu druhým rokem a je to s nemá čím dál horší. Děkuji všem za radu a zkušenosti.
Ty já jsem měla něco podobného se sousedy, ale tam nám padl za vlast prohořelý koberec, takže jsme měli pádný důkaz na policajty a přestupkové řízení. Nicméně tam to pomotali, podat vysvětlení měla moje máma (jmenovala se stejně jako já), která tam ani nebyla, souseda tam museli předvést, protože prostě nepřišel, byla z toho aférka na celý město, která začala vajglama na balkoně. Nicméně skončilo to jen bububu na souseda, který nám začal dělat peklo - lil z balkonu vodu na peřiny, házel vajgly do schránky, dupal v noci po bytě, řval na nás z balkonu, když nás tam viděl. Suma sumárum bych to příště už neřešila. Na štěstí jeho partnerka pochopila, co to je za vo*a, a pak byl konečně klid. Nehledě na to, že se z něj stal po tom stání u přestupkového velmi zapálený kutil.
@karlajasmine
@j.a.n.i ano, budu stejna jako oni, aby věděli jaký to je. Proto to dělám.
"No a pokud domovnikem bude tak s ním spolupracovat nebudu. Nepustim ho k vodoměrů, nepodepisu ani jeden papír, schůze se taky zúčastňovat nebudu a když přijde a bude něco vykládat, tak ho poslů na balkón. A když bude chtít chlapa tak řeknu že není doma a ani nebude. Samozrejme přidám i jiné průpovídky na jeho osobu a bude to tak pořád a stupňovat dokud mu funkce neskonci a nebo to sám nevzdá. Však já si vždycky něco peprnyho vymyslim ať z toho taky něco mám. A to teprve bude zábava."
Ne nebude to zábava, ani se tim nic nevyresi, ale budete za nesnesitelnou krávu pro zbytek baráku..
@j.a.n.i
@karlajasmine holky, šlo mi jen o to, aby se chovali v noci tiseji a nechovali se jako hovada. Já si nic nevymyslela. On mi nařkl z toho ze lžu. Policajti udajne nic špatného nenašli. Jenze oni poprvé totok řeší vždy domluvou. Mám jednoho doma. Každopádně pokaždé když se to bude opakovat tak je zavolam znova a znova. On se tváří jako že mu to nevadí. Ale se zvýšenými ohlesenimi se pokuta bude zvyšovat. Jako u krádeže. Kdyby se omluvilo to individum, neresim to ani na družstvu. Ale to se nestalo. Za mnou někdo prijit ze je ruším, domluvim se a snažím se to vyřešit.
A někdo jiný si také stěžuje na hluk? Pokud jsou tak hluční, nejsi přece jediná, kdo to slyší. Když vyhazoval flašky z okna na auta, tak mi neříkej, že jsi jediná, kdo to viděl. Když Vás bude víc, tak se s tím dá spíš něco dělat. Ale děláním naschválu si ničím nepomůžeš, vždycky budou mít navrch. Protože přes den, kdy bys chtěla dělat s dětmi hluk, tak oni jsou v práci a ve škole, takže jim to bude šumák a osolí vám to večer, když Vám děti spí. Myslím, že kdybys bývala s jeho otcem si promluvila v klidu a požádala ho, ať ho usměrní, že bys udělala líp, než volat policajty a urážet ho. Zas takový hovado to být nemůže, když ho lidi od Vás vybrali za domovníka.
@tyf pubertak to popřel že flašky nevyhazovali. Ale když jsem rekla že jsem je videla před půlnocí když vyšli ven jak kontrolují střepy a auto, tak po me otec vybafl, ze jsem je smirovala. 😀 škoda že jsem si to nenahrala
Protože se jeden ptal, jestli to hodil na auto a nebo mezi. A ještě ho za to pochválil. Kdyz mají v plánu dělat takovej bordel, proč ho nedělají v baru a nebo u těch kamosu? Vždycky je to tady. Rodiče dovolí všechno a pak to chování podle toho vypadá. Cokoliv jsem řekla tak se mi pubertak vysmál. Je fajn, že otec za ním stojí, ale všeho s mírou.
@masajka87 já nechápu co si čekala? Já taky propařila mladí a jsem za to ráda.. jako chápu že ti rámus vadí (už jen kvůli dětem), ale byl Silvestr a ano není pravidlo že se každý může chovat jak hovado. Ale když zavoláš policajty na partu puberťáků tak je jasný že se ti vysmějou, protože jsou to prostě pubertaci.. 🙂 spíš podle tvých příspěvků že chceš dělat naschvály a hysterčit vyplývá to, že taky moc vyzrálá nebudeš..Zkus na to jít jinak. Řešit to v klidu s nadhledem, domluvit se rozumně. Jestli si na jeho tatínka naběhla s hysterickým výrazem a křičela tak se najednu stranu nedivim co ti řekl.. rodiče vždy brání svoje děti 😉. To že budeš dělat naschvály to ti jen přihorší (budeš za hysterickej krávu s nevychovanejma dětma) a to bys chtěla? Není lepší být za normální ženskou co se snaží vše řešit v klidu? Víš pak se na tebe i ostatní budou dívat jinak a jestli je to třeba 30x do roka tak mi věř že by se k tobě i někdo přidal.. Ale takhle budeš sama a všichni si nad tebou budou ťukat na čelo 🙂. Chce to být trochu diplomat (taky by mě to štvalo, ale zachovala bych se jinak).
@lenatu ver že jsem v klidu byla. Ale jeho odpovědi mě neskutečně vytacely. Diplomacii si ještě rozmyslím. Napsala jsem co mě napadlo jako první. Možná bych to ani neudelala protoze jsem fakt vytocena a to mě klidnou nenechává. Je to tezky je mít nad hlavou. Kdyby byly pod nami, tolik by to asi neznělo. Ale znas paneláky. Slyšet je všechno.
@masajka87 Tak jasne, že házet láhve z balkonu, je demence, na to mláďata asi přišla sama, zvlášť jestli pod tím někdo chodi nebo stoji auta. Ale nechápu, jak tohle všechno můžete vědět (že tam pak jeste chodili kontrolovat střepy, či co si rikaji), kdybyste si uzivala večera se svojí rodinou a nestála celý večer u okna, aby se vám vyskytla záminka KONECNE na pár puberťáku zavolat policajty..
@japona ty ses prdla 😀 stalo se to kdyz byli na balkone a já je okrikla s otevrenymi dveřmi. Takze jsem slysela všechno i viděla. A to že šli ven bylo po chodbě opět slyšet. Tak jsem koukla ven a viděla co dělají. Hlavně mám pocit, že bordel dělal hlavně jeden z nich a ostatní byli docela v klidu. Ani s ním pak nesli v hloučku ale potacel se za nemá a sirka cesty mu nestačila.
@masajka87 Takže jdou ven na balkon (šátrat v base další lihovinu nebo kourit) a vy náhodu taktéž vylezete, abyste je okrikla. Pak jdou ven po chodbě, a vy náhodou zase vykouknete a prudite je. Pak jsou dole a vy zase naahodou vylezete na balkon a vidíte, jak kontrolují střepy, a ještě dokážete zhodnotit, který má jakou hladinu alkoholu.. no jo, jasne🙂
@japona hele, ty náhodo, byla jsem v loznici a balkon je tu, takže jsem je slysela a vyuzila toho abych nemusela jít nahoru. A když šli chodbou byly hluční, takže jsem viděla co pak dělají venku aby mi bylo aspoň jasný kolik jich bylo . Ze kontrolovali střepy byl už bonus. Si snad myslis že si to vymyslim? Že ti vůbec odpovídám..
@masajka87 Sprostý to není, 2 a 6 letý dítě dokážou dělat sice možná menší bugr, zato dlouhodobě, ne jen pár víkendů v roce. Ale chápu, Ty si chráníš a omlouváš svoje děti - to samé, co dělá otec toho kluka. Až na Tebe za deset let nějaká paní podobného ražení, jako jsi Ty, vlítne, že Tvoje děti jsou rozmachaní spratci, asi Tvoje první reakce nebude se omlouvat a uznávat, že tomu tak je. Budeš automaticky stát za tím klukem, tím spíš, pokud to bude paní potížistka - což Ty podle příspěvků asi budeš, protože dělat naschvály, to je vyloženě přístup zralého člověka, který si zasluhuje slušné jednání 😀
@masajka87 To si určíte nevymyslite, ja verim, že nad vámi partička puberťáku slavila silvestra bez rodičů. Dokonce verim i házeni lahví. Ale nevěřím, že je to taková tragédie, aby bylo nutné na ne volat policajty a byt nasrana na cely svět ještě druhého ledna🙂.
Co mohli asi tak dělat? Nějaká hudba, nějaky alkohol, možná huleni..? Takže jedine, co jste mohla slyšet je hodba, hovor a smích. Jo a ještě to hrozne soupani basy po balkone..🙂
@fallingstars neříkám úplně že budu dělat naschvály. Ale funkci pokud mu zustane ztizim. Moje děti jim to vrátí přes den jinak a až se narodí třetí tak taky. Myslím, ze se nebudu muset ani pricinovat.

@oplatecka vygumovana guma nemůže odečítat vodoměr. 😀 a este abych to podepsala. Nejsem blázen. Řeknu u ať si počká na chlapa ale kdy přijde nereknu. Nevím. Hotovo. At se projde.