icon

II. trimestr, zas o kus dál. Pridejte se

nika
29. dub 2009

🙂 tak jdeme na to ne, 😀

berryl
21. črc 2009

já mám mudr v centru tak se buď půjdu projít nebo půjdu do práce za lidma jsou taky v centru. Dneska odpoledne jedu do ikea,manžel je na školení v Plzni a přijede az ve čtvrtek tak musím nějak zabít cas.

endie
21. črc 2009

já dneska odpočívám jsem nějaká utahaná a unavená

berryl
21. črc 2009

to jsem měla včera nebyla jsem schopna nic dělat dlouho i u žehlení jsem si šla 2x lehnout o vaření ani nemluvím, dneska mi už je lépe naštěstí 😅

berryl
21. črc 2009

Dan nemáš skoro žádné bříško!!! ale chápu tě mi to šlo taky více do zadečku a stehen než do bříška. Hodila jsem taky foto

berryl
21. črc 2009

tak a dneska začínám 7 měsíc 😲

salikova
21. črc 2009

Ahojte!Tak ja teprv stavam,ale vyspana nejsem vubec-sem do tri byla u psa-nebylo mu dobre...Normalne,se mi zdalo o vas!Ze sem s vama byla na sraze🙂No,snad mi to nekdy vyjde...

endie
21. črc 2009

berryl ty máš malé bříško 😀

sal: tak třeba to výjde 😀

nové věcičky pro Adélku v albu mám je stoho laclíku

petule83
21. črc 2009

Ahoj holky,co dneska vaříte?Já dělám květák a smažené tvarůžky,už se na ně třepu pěkně dlouho 😀 Holky já byla včera v tom Kik u Kauflandu,až doteď jsem nevěděla co to je a kde to je a super.Jak jsme odcházeli,všimla jsem si,že tam mají super tuničky na těhotné za 119,-.Ale to musím zajet sama,byla jsem tam s přítelem a nechala tam 600,- a už remcal 😠

Dandulko já tě nechtěla strašit,třeba ten test budeš snášet úplně jinak,ale mě z něho pálila žáha a vracelo se mi to 😝

Berryl nic neřeš,ty máš úplně super postavu,to já mám proti tobě prdel jak tank 😠

berryl
21. črc 2009

Peťul to si povíme ve čtvrtek kdo má jaký zadek jo:o)
Peťul víš kde to cvičení teda je? bo já vůbec ?o) hrabůvku neznám! Endie a Ty tam trefíš?

dandulka1
21. črc 2009

Vložila jsem fotku ze předu, to nemám břicho vidět ale uvidíte kde mám ty kila. 🙂
endie mě se hrozně líbí ty tvoje teplé bílé kombinézky. Pořád na ně koukám. Já začínám 7.měsíc ve čtvrtek.

endie
21. črc 2009

😀 ted sjem se chtěla zeptat kde se sejdem že nevím kde to je 😀 ale hod mi adresu ejstli máš přesnou a já si to najdu a budu vědět

dandulka1
21. črc 2009

Jak se dělají ty tvarůžky, slyším to poprvé.

dandulka1
21. črc 2009

Já mám od včera plněné papriky a rajskou. Udělala jsem kyn.knedlík a jsou to kola od vozu, lezli mi z hrnce. 🙂

endie
21. črc 2009

jaké kila? vždyt máš pkné bříško a taky maličké 😀
já mám dneska na oběd meloun, nějka mě poslední dobou bolí žaludek , mám průjem, a když sním něco normálního tak mi je špatně

berryl
21. črc 2009

http://www.pizzeriejezek.cz/index.php?option=co...

je to v této pizzerie v prvním patře

Dan už chápu u mě to není tak vidět, protože mám veliká prsa, tak se to tak sjednotí, ale u Tebe to jde vidět, ale i tak to není tak hrozné jak si to myslíš Ty, čekáš druhé dítě a postavu máš moc pěknou a po porodu to půjde dolů uvidíš

petule83
21. črc 2009

Dandulko že jo,mě taky,ty dvě co tam má Endie vedle sebe a jedna má tuším malého medvídka pú 😵
Máš trošku boky,ale to shodíš po porodu,já mám boky i když nejsem těhotná 😠

Berryl tak jo,povíme 🙂 No já taky nevím kde to je,vím kde je velký rondel a pak znám trochu dubinu,mám tam tetu.Jo a v ten čtvrtek teda ještě necvičíme?Ať vím,jestli sebou něco na převlečení.

Holky máte odsávačku mateřského mléka?A jakou?Já včera koupila od Aventu,původní cena 1430,- ale sleva 30% v sam baby,takže 1001,-.Udělala jsem dobře?Já se v tom nevyznám 😀

endie
21. črc 2009

odsavačku enmám a uvidím popordu , kamoška jí třeba ani nepotřebuje, ale mít jí v zásobě nevadí 😀

berryl
21. črc 2009

peťul tak to musíme pozjišťovat
ne ještě se necvičí, tak si převlečení brát nemusíš :o)

salikova
21. črc 2009

Tak ja sem jeste v posteli. Za chvili me z ni ale vyzene hlad.Dan,vzdyt to neni tak strasny!Nezapomen,ze ses tehotna!Ale ty mas hezkou postavu a shodis to raz dva!Ja mam sklony k tloustnuti a bricho jak hrom...

petule83
21. črc 2009

endie a jak třeba budeš odstříkávat mléko,když bys chtěla někam jít nebo jet a prcka dát někomu na hlídání?

Jé holky já si teď četla jídelníček z té pizzerky 😀 mňam 😅

Dandulko tvarůžky normálně v trojobalu a usmažené myslím 🙂

berryl
21. črc 2009

já odsávačku máme aventu :o)

petule83
21. črc 2009

sal a co pejsek,dobrý?

endie
21. črc 2009

já ani nevím jestli budu mít mléko a vždycky se to dá dokoupit, moje mamina jí taky nepotřebovala,

petule83
21. črc 2009

Holky ve čtvrtek má být 34°C 😝

berryl
21. črc 2009

já jsem kojená 14 dní, pak měla maminka zánět a bylo po kojení :O(

ty jo to se tam jen tak tak doplazíme :O)

endie peťul včera mi přišli těhu rifle, ale na mě jsou obrosvké jsou úplně nové a byly jen za 150,- mám je vzít, že se mrknete nebo je mám poslat zpátky?

endie
21. črc 2009

tak vzít ej můžeš ale pochybuji že se do nich narvu

jo a už vím asi přibližně kde to je ten ježek, vystoupíte na hotelový dum Hlubina a já už vás tam počkám

berryl
21. črc 2009

ok vezmu a uvidíte, narveš neboj :o)
ok tak se ráno ve čtvrtek ještě domluvíme jo

petule83
21. črc 2009

Berryl vem je,uvidíme.Čím jedem?asi 17,že?

berryl
21. črc 2009

no někdo mi říkal, že je lepší jet 3 je to o něco delší, ale prý lepší, ale já fakt neznám vůbec hrabůvku 😠

Strana