icon

IVF ve 40 letech

leila01
10. bře 2016

Ahojky holky,je tu někdo komu bude letos 40 a podstupuje Ivf? My jsme po 1. nevydařeném pokusu a chceme jít do dalšího...tak bych byla rada kdyby se tu někdo přidal a mohli jsme si vyměňovat zkušenosti...mám takový divný pocit ze se na me v caru dívají jak na blázna ,když v tech letech chci další dítě,když už 4 mám ,jenže mám nového přítele o7 let mladšího,který dítě nemá a moc bych mu chtěla mimi dát...

Strana
z8
leila01
autor
17. bře 2016

@itworks ahojky,tak včera jsi mela opu ne? Tak jak to vypadá ? 🙂

itworks
17. bře 2016

@leila01 ahoj, jo měla. Odebrali mi 12 vajicek, budeme mít ISCI a prodlouženou kultivaci,dneska mam volat, jak to vypada.Transfer v pondělí.Doufam,že mě přestane bolet břicho do pondelka. pak zas pisnu

itworks
17. bře 2016

@leila01 tak z 11 vajicek oplodneno 8,zítra mám zase volat,doufam,že do pondělí vydrží ty nejsilnější 🙂 a že ještě aspoň zbydou 2 na zamrazeni.Přece jen do pondělí daleko

leila01
autor
17. bře 2016

@itworks ty brdo,tak to je super,kéž by ta elonva fungovala i u mě, já mela z fostimonu mela jen jedno vajíčko....☹

kvakuska
17. bře 2016

@itworks to je pěkná úroda, držím palce! 😎

itworks
17. bře 2016

@kvakuska děkuji moc

xyrina
17. bře 2016

@leila01 já mám AMH 0,57, 44 let a dnes mi na ultrazvuku našli jen 1 folikul. Jestli tam bude vajíčko je ve hvězdách. A nedivaji se na mě vůbec divné 🙂.

xyrina
17. bře 2016

@leila01 a jak to dopadlo?

leila01
autor
17. bře 2016

@xyrina ahojky,já nela tjy jeden folikul,vajíčko tam bylo,zralé,oplodnilo se ICSI,měli jsme i AH,transferovali mi třídenní embryo,sedmibunecne,a nic☹ kam chidis do car? Ja dovfn olomouc...

leila01
autor
17. bře 2016

@xyrina omlouvam se píší pres mobil,a píše si to co chce 😀

xyrina
17. bře 2016

@leila01 do Zlina.

xyrina
17. bře 2016

Asi Ti neřekli, co se asi stalo? Co Ti doporučili dal?

leila01
autor
17. bře 2016

No prý se bud přestalo vyvíjet, nebo ho moje sliznice nepřijala,dal mi doporučili tu injekci elonva,nebo prý nativ.chci zkusit tu injekci,jestli se úrodu aspon dve- tři vajíčka,a ještě se chci objednat k paní na Mojžíšovu metodu,prý to hodne ženám i při Ivf pomohlo...

xyrina
17. bře 2016

@leila01 a budeš IVF zkoušet znovu? Kolikrát se to může opakovat? Doktor se mě dnes ptal, co potřebuju vědět a já nevěděla na co se zeptat.

leila01
autor
17. bře 2016

@xyrina no já myslím ze opakovat ho můžeš dokud na to budeš mít peníze a nervy 😀 já ted ještě než půjdu do druhého pokusu chci zkusit u fyzioterapeutky Mojžíšovu metodu...

itworks
18. bře 2016

Tak hlasim že našich všech 8 embryjek se dále vyvíjí,tak jak má. V pondělí bude transfer. Necháme zavést asi jen 1.

xyrina
18. bře 2016

@itworks Kéž bych i já mohla v neděli napsat taky nějakou pozitivní zprávu. Zrovna v neděli jdu na odběr vajíčka - jen jeden folikul... ☹

xyrina
18. bře 2016

@itworks Moc Ti to preju.

itworks
19. bře 2016

@xyrina děkuji,neboj,i když bude jedno,tak to bude velký bojovník.Prodlouženou kultivaci asi nebudes mít?

xyrina
19. bře 2016

@itworks Kéž bys měla pravdu. Na tom co dál, když tam bude vajíčko, se mame dohodnout až tam. Zatím jsme o tom nemluvili. Měla bych si o té kultivaci něco zjistit. Jestli to zvýší pravděpodobnost uspěchu, tak to budu chtit. Co myslíš Ty? Máš s tím zkusenost?

itworks
19. bře 2016

@xyrina toto ivf je me první, takze je vše pro nové,PK zvýší šanci,ale nevim, jestli ji dělají,když bude jen jedno vajíčko,ptz by se mohlo stát,že se nebude vyvíjet dál.Ale oni jsou zkušení,pořadí ti co a jak.A oplodnění budeš mít v misce nebo icsi? některé vajíčka nejdou třeba vůbec oplodnit,nejsou třeba zralá.Ale když mas jedno pořádně,tak urco bude kvalitní.

kvakuska
20. bře 2016

@xyrina prodloužená kultivace se většinou dělá proto, aby se pátý den mohlo na transfer vybrat to nejkvalitnější embryo ... pokud budeš mít embryo jen jedno, prodloužená kultivace ztrácí smysl ... v děloze je embryjku líp než v misce, to ti řekne každý embryolog ... ale sama uvidíš, co ti v CARu poradí ... držím palce 😎

carlik
20. bře 2016

@kvakuska si všude o🙂)
@itworks
@xyrina
@leila01 holky jak vás čtu, tak se mi vybavuje můj před pár lety marný boj...byla jsem samoplátce věk nad 39 let a chtěla jsem mimi, prostě zkráceně pan Dr. Machač tenkrát z Reprofitu Brno i Olomouc dělal pro mě možný i nemožný, nakonec jsem po 2x ET s mým materiálem a spoustou pokusů s minimálkama kdy nebylo kvalitní vajíčko, jsem se rozhodla jít do DE a po 3 letch snažení jsem porodila krásnou a hlavně zdravou holčičku (letí to a má už 4 roky) a myslím nejdůležitější pro přijetí DE bylo to, že to mimi budu mít u sebe v bříšku já sama! Jo a cvičení Mojžíšky a před posledníma pokusama vždycky odstranění bloků pánve a páteře u fyzioterapeutky, bylo určo dobrou volbou k uhnízdění mimi. Tak holky hlavu vzhůru a budu držet všem palce ať vám to vyjde všem jako nám s @kvakuskou 🙂 co jsme se nevzdaly a šly po nezdarech do dalších bojů...

leila01
autor
20. bře 2016

@carlik muzu se zeptat prosím co je to DE? DEKUJI...😉

kvakuska
20. bře 2016

@leila01 můžu ti odpovědět? Darované embryo 😉

leila01
autor
20. bře 2016

@kvakuska jooo,vlastně, děkuji....😉

kvakuska
20. bře 2016

@carlik no nejsem všude, ale snažím se poradit těm co jsou v podobné situaci, jako jsme my byly před pár lety 🙂 ... ale přehled mám jen v oblasti Moravy, v Čechách bych holkám radit nemohla ... nabyté vědomosti a zkušenosti nás stály hodně času, sil a peněz, tak je přece třeba je zůročit ... jsme to kdysi s britkou počítaly, že jsme mohla mít každá doma dvě nová auta za to co nás stály všechny pokusy ... a také po všech pokusech co jsem měla už vím, kde se snaží člověku pomoci a kde na něm chtějí jen vydělávat ... u nás se teda bojovalo s vlastním materiálem, ale stejně to žádná sranda nebyla ... a protože vím, kolik holek utíkalo do Reprofitu z Fertimedu a z Heliosu, tak jakmile jsem tady viděla že někdo chce jít za 100 tisíc na pokus do Heliosu, nedalo mi to a musela jsem zasáhnout 😅 😀

tehulka1167
20. bře 2016

@kvakuska Kam chodíš do Car? A kolkatý pokus vyšel?

tehulka1167
20. bře 2016

@kvakuska A můžu se zepata kolik stojí DE?

leila01
autor
20. bře 2016

@kvakuska a mužů se zeptat kde se vám zadařilo???🙂

Strana
z8