icon

IVF ve 40 letech

leila01
10. bře 2016

Ahojky holky,je tu někdo komu bude letos 40 a podstupuje Ivf? My jsme po 1. nevydařeném pokusu a chceme jít do dalšího...tak bych byla rada kdyby se tu někdo přidal a mohli jsme si vyměňovat zkušenosti...mám takový divný pocit ze se na me v caru dívají jak na blázna ,když v tech letech chci další dítě,když už 4 mám ,jenže mám nového přítele o7 let mladšího,který dítě nemá a moc bych mu chtěla mimi dát...

Strana
z8
carlik
20. bře 2016

@kvakuska přesně jak to píšeš, taky jen tak brouzdám a když vidím, co v některých CARech chcou za prachy, tak mě to zvedne ze židle 😖 jojo s britkou máte za ty pokusy na 2 auta v tom, a já nějaký menší ojetý 😉 ale co by jsme neudělaly pro ty miminka? jezdíme busem a auto nepotřebujeme 😉
@leila01 zadařilo se nám oběma v Reprofitu Olomouc (tedy Brno, páč na OPU a ET se jezdilo dřív do Brna)
@tehulka1167 DE ano je darované embryjko a df. já měla dárkyni a pak dárce spermatu a ty jsem si vybrala a smíchali mi to v mimi 😉 ceník tady házela kvakuska myslím stránku před...

kvakuska
21. bře 2016

@leila01 nám se zadařilo v Reprofitu, dnes IVF Clinic Olomouc ... sice změnili jméno, ale personál je stejný, nikdy nás tam do ničeho netlačili, předložili nám možná řešení a dali nám na výběr a sami jsme se rozhodovali, co je pro nás ještě přijatelné a co už ne 😠

leila01
autor
21. bře 2016

@kvakuska já do Ivf clinic dnes volala a objednali me na 5.4.docela rychlost 🙂

kvakuska
21. bře 2016

@leila01 ke komu tě objednali?

leila01
autor
21. bře 2016

@kvakuska ptali se me ke komu chci objednat,tak jsem řekla ze chci k dr.Machačovi....:-)

carlik
21. bře 2016

@leila01 super, to budeš v těch nejlepší rukách 🙂 a mimi jak on každýmu slíbí, tak BUDE 😉

leila01
autor
24. bře 2016

@itworks ahojky,tak jak se daří ??? V pondělí jsi mela transfer ne????😉

itworks
24. bře 2016

@leila01 ahoj,jo měla. Vložena nejkvalitnější blastocysta A 🙂 dalsi 3 zamrazeny.Myslela jsem,že jich zbyde vice k mrazeni,ale nesmím být moc náročná,že? 🙂 Jinak pořad cekam, co se bude dít. Na krev mam jit za 14 dni, tj. 4.4.16 .

nita1984
24. bře 2016

@guinea ahoj, máš na někoho tip ohledně toho odblokování? Chtěla bych to vyzkoušet. Oba jsme dle dr. zdraví, ale nedaří se. Tak než dojdeme k IVF,ráda bych zkusila cokoliv jiného

evulina77
24. bře 2016

@nita1984 sice nejsem guinea, ale pokud se nadaří zkuste kinezi nebo EFT, na odblokování je to nejlepší a na netunajdete terapeuty, kteří se tomu věnují a mají i výsledky a jsou z našeho okolí. Cena ze jedno sezení, které trvá 1-2 hodiny je plus mínus 1000,- Kč a třeba vám to pomůže...

xyrina
24. bře 2016

@kvakuska Tak se povedlo to moje jediné vajíčko oplodnit. Včera jsem byla na transferu, embryoložka vajíčko moc chválila, ale to asi říká všem ženským, když jsou vyděšené jako já. Jak to nakonec dopadne, uvidime. Kromě klidu a léků asi už nemůžu nic dalšího udělat, co?

xyrina
24. bře 2016

@itworks Dělali ICSI. Na testy mám jít 6.4. U Tebe to bylo jak?

xyrina
24. bře 2016

@itworks Neprecetla jsem si pořádně předchozí zprávy, tak už vím, jak to u Tebe je. Držím Ti palce a přeju hodně stesti.

guinea
24. bře 2016

@nita1984 Mám osvědčeného pána z Plzně, rozhodně se vyplatí za ním jet (pak samotná cena je směšná, myslím dvě stovky, i když já jsem mu tam vždycky nechala víc, a on na to vždy říkal, že za ty peníze navíc teda "pozve" nějaké místní pacienty v důchodu, co nemají moc peněz 🙂 Protože mám teď malého, tak se mi nedávno, když mě chytly záda, nechtělo jet do Plzně, a vybrala jsem si na doporučení místního terapeuta. A už to nikdy neudělám, ten rozdíl je prostě ohromný. Správně provedená reflexní terapie zásadně není vůbec bolestivá, naopak příjemná, a uvolnění (hrudník, páteř, ramena, krk, končetiny, všechno) - je OKAMŽITÉ. A velmi příjemé. Takže pokud někdo tvrdí, že to musí trochu (nebo hodně) bolet, a že se výsledky dostaví další den, tak to prostě neumí ☹ Kontakt na pána posílám do SZ 🙂

nita1984
24. bře 2016

@guinea určitě pošli, Plzeň je v pohodě. Moc diky

itworks
24. bře 2016

@xyrina děkuji, taky ti přeji,ať se zadari,to budeme možná testovat spolu 🙂 já bych chtěla hned 🙂 musím to vydržet aspoň do úterý,to bude 8 den.Jak se cítíš?My přijde,že se nic moc neděje,ale co bych taky chtěla,když je to teprve 3. Den.

leila01
autor
24. bře 2016

@itworks tak držím palce at vykouknout brzy // 😉

xyrina
24. bře 2016

@itworks No já bych chtěla test udělat až za 13 dní. Ať nejsem zklamaná příliš brzy. Je snad dobře, že se zatím nic neděje. Podle mě by se měly dít pozdeji jen těhotenské příznaky. Nebo ne? Pročítám diskuse i 5 let staré, abych byla chytřejší 🙂. Možná jak uvidím tvůj pozitivní test, budu taky zvědavá. Jak Ti je? A co děláš? Normálně fungujes nebo odpocivas?

carlik
24. bře 2016

@xyrina jo a nám ještě po ET doporučovaly sklenku červenýho vínečka na zahnízdění (ale bohužel to nedávají na recept 😉 Tak tfuj tfuj, koupit v lékárně hlavně "dvoučárkový" testík a cca 11. den tam musí být dálnice 🙂

xyrina
24. bře 2016

@carlik O vinu mi nic neřekli 🙂. Hned si trochu dám. Snad nebude pozdě.

itworks
24. bře 2016

@leila01 dekuji

itworks
24. bře 2016

@xyrina mám nemocenskou,chtěla jsem být v klidu a nenamahat se,pracují na poště,přece jen jsem denně tahala baliky.I když jsem doma,tak to celkem rychle utíká.

kvakuska
24. bře 2016

@itworks myslím že 4 pěkná embrya je super výsledek ... držím palce 😎 ... do kterého centra chodíš?

kvakuska
24. bře 2016

@xyrina však nemusí být spousta embryí, stačí jedno 🙂 ... to správné 😉 ... také držím palce 😎

itworks
24. bře 2016

@kvakuska je to je pěkné,už mi tolik lidiček drží palce 🙂 chodim do Gyncentra v Ostravě,jsem tam spokojena,dobrý přístup,hodně sestřičky.Jinak se snažíme přes 4 roky,z toho jednou zamlkle těhotenství v 11 TT.

itworks
27. bře 2016

Ahoj holky,taky se vám tak motá hlava? Jsem 6den po et,utrogestan 2-2-2.Předtím mi nic po něm nebylo,může to být tím,že cim víc dnů ho bereš,tak se projevují vedlejší příznaky?

xyrina
28. bře 2016

@itworks Já jsem pátý den po ET a zatím mě nic není. Asi to nefunguje. Nebo 3-1-3 je málo 🙂 Jen se mi chce pořád spát. Aspoň mi to čekání rychleji utika.

xyrina
28. bře 2016

@itworks Vlastně je něco jinak. Jako bych měla včera zimnici a od té doby mám pořád 37,2 zvýšenou teplotu. Dělají to ty hormony, nevite?

itworks
28. bře 2016

@xyrina já bych řekla,že hormony nezvyšují teplotu. Nezbývá nic jiného,než čekat,já si teda nepřipadám těhotne ☹ zatím jsem ani nespinila, nevím,jestli to je špatně nebo dobře. Asi zítra zkusím test,budu 8 den.

xyrina
28. bře 2016

@itworks Dneska jsem snad různé diskuze procetla uz podruhé. Píšou, ze se budeme cítit jen tak, jak si vsugerujeme. Že nás ty hormony ovlivňují natolik, že jenom podle odběru krve vlastně zjistíme pravdu. Jsem zvědavá, co Ti test zítra ukáže. Není to ale ještě brzy? Pak už si ho budeš dělat každý den..., co, co?

Strana
z8