icon

IVF ve 40 letech

leila01
10. bře 2016

Ahojky holky,je tu někdo komu bude letos 40 a podstupuje Ivf? My jsme po 1. nevydařeném pokusu a chceme jít do dalšího...tak bych byla rada kdyby se tu někdo přidal a mohli jsme si vyměňovat zkušenosti...mám takový divný pocit ze se na me v caru dívají jak na blázna ,když v tech letech chci další dítě,když už 4 mám ,jenže mám nového přítele o7 let mladšího,který dítě nemá a moc bych mu chtěla mimi dát...

Strana
z8
itworks
29. bře 2016

Xyrina @ ahoj, doufam, že je fakt brzo, ptz je čistě bílý ☹ bojim se, že to nevyslo. Další udělám až v patek ale nemyslím si,že tam něco bude.

itworks
29. bře 2016

@xyrina víš jak, nechala jsem se naivka zlakat, že se někomu test ukáže tak brzo, aspoň duch.

xyrina
29. bře 2016

@itworks Nemej strach, všechno bude dobre. Jen je ještě urcite brzo.. Uz v 8 jsem nedočkavě nakukovala, co napíšeš. 🙂

xyrina
29. bře 2016

@itworks A jak se cítíš? Nějaká změna od včerejška? 🙂

itworks
29. bře 2016

@xyrina děkuji za podporu, snad jo. Cítím se tak, jako bych na žádném transferu nebyla, podbřišek vůbec necítím, prostě nic. Všude čtu, že holky bolí břicho jak na MS. V pátek vlastně budu 28 dc, tzn. že o víkendu je možné, že můžu dostat menstruaci. I když přes ten utrogestan kdo ví. Když jsem byla poprvé těhotná, tak se mi stejně ukázal duch až tak 30 dc. Jak to vypadá u tebe?

xyrina
29. bře 2016

@itworks Mám to stejně jako Ty. Je mi dobře, nic nebolí. Jen k večeru ta trochu zvýšená teplota v posledních 2 dnech. Sice píšou, že je bolí břicho a pak jsou na testu //, ale taky často čtu, že nic nebolí a nejsou žádné příznaky a také pak na testu // 🙂.
Při prvním dítěti jsem žádné potíže ani příznaky neměla, ale to bylo přirozeně. S těmi medikamenty jsem šťastná, že nemají na mě žádné nepříjemné vedlejší ucinky. Zatím. Hlavně, aby měly tento ucinek // 🙂.

xyrina
29. bře 2016

@itworks když jsi vzpomněla termín MC, musela jsem se podívat, jak to mám já. Obvykle 21-24. Teď jsem 21. Takže za 3 dny můžu mít jasno ☹ , jestli to ty pilulky nějak nezastavi.

itworks
29. bře 2016

@xyrina jak tak čtu, tak si stejná jako já, všechno dopředu nastudované a přečtené 🙂 manžel si už ze mě dělá srandu, že jsem furt na koníkovi. A připadá mi, že už máš přečtené všechno o ivf. Ty máš kratší cykly, jo? Tak to budeš možná vědět dřív, než já. Kdy máš jít na krev?

xyrina
29. bře 2016

@itworks To jo, tím čtením se tak nějak připravuji dopředu na nejhorší a pak třeba budu mile překvapená 🙂 kéž by. Určitě nemám přečtené všechno, ale stále mě napadají nějaké myšlenky, tak googluju a googluju. Vlastne už mě dnes ani moc nenapadá. Jen s tou MC jsem nějak vůbec nepocitala. Myslela jsem si, a to nevím proč, že přijde až když se vysadi léky. Tak vidíš, asi jsem už mimo realitu.

xyrina
29. bře 2016

@itworks Ikdyž je docela možné, že až mě pak uvidí doktor, tak si třeba bude myslet, že jsem těhotná, mam takovou chuť k jídlu jak jsem v klidu doma. Až dojim ty sladkosti z velikonoc, budu mít břicho spíš z nich, než z utrogestanu 🙂.

xyrina
29. bře 2016

@itworks Na krev mám jít až 6.4. Trochu daleko, co? A Ty kdy jdeš na krev?

itworks
29. bře 2016

@xyrina já jdu v pondělí 4.4.16, tj. 14 dní po et. To máš jen o 2 dny později než já, takže já to budu vědět dříve 😉 Možná že MS nedostaneme do té doby, dokud nevysadíme utrogestan. Po vysazení mi vždycky přišla do 2-3 dnů.

xyrina
29. bře 2016

@itworks To by bylo nejlepší. Ale kdoví jak to u me dopadne. 5 dní před odběrem vajíčka jsem dostala nějakou virozu s teplotami, doufám, že to nebyla chřipka. Ta by asi mohla mít špatný vliv na kvalitu vajicka... nikdy není nic bez problémů. Ale ta sexuální abstinence, ta je šílená, teď na jaře 🙂...

tehulka1167
29. bře 2016

@xyrina s tou abstinencí teda pekelně souhlasím 😠

itworks
29. bře 2016

Jojo, kdybychom aspoň věděli, že ta abstinence není pro nic za nic 😖

tehulka1167
29. bře 2016

@itworks hihi já už vím,že byla. Po neděli jdu na Ket takže zase abstinence. Před tím si to ještě vynahradím 😀

itworks
29. bře 2016

@tehulka1167 tak to tiše závidím 😀

xyrina
29. bře 2016

@tehulka1167 Taky tichá závist... Nejdřív jsem na to vůbec nemyslela, ale od včerejška je to jakési akutní. I na to jsme měli dostat prášky 🙂

itworks
29. bře 2016

Manžel říká, že musíme být bezkontaktní, že se nesmíme rozvášnit, tak se před ním nemůžu moc svlíkat 😀 😀 😀

tehulka1167
29. bře 2016

@xyrina no ženy, se mnou to pěkně mlátí uz asi čtyři dny.

xyrina
29. bře 2016

A jak to je se sexem v případě, že se IVF podaří? Pořád zákaz plati?

tehulka1167
29. bře 2016

@xyrina neplatí tedy pokud je všechno ok. 🙂

xyrina
29. bře 2016

@tehulka1167 Hlavně ať je všechno OK s výsledkem testu // 🙂. To je přece nejdulezitejsi.

tehulka1167
29. bře 2016

@xyrina Moje řeč. Doufám taky,aby to už vyšlo. 🙂

xyrina
30. bře 2016

@itworks Ahoj, zaznamenala jsi nějaké změny od vcerejska?

itworks
30. bře 2016

@xyrina ahoj, večer mě trochu bolelo břicho,ale mohlo to být z jídla,těžko říct.Mi přijde,že i když se pozoruju,tak nic není neobvyklé. A co u tebe?

xyrina
30. bře 2016

@itworks Docela stejný pocit. Odpoledne jsme byli asi 2 hodiny se psem na procházce, nic náročného, řekla bych. Ale pak už jsem se těšila domu, cítila jsem, že mě nějak bolí břicho. Taky mě přešla chuť k jídlu. Večer jsem zas na internetu hledala, co to může znamenat, ale našla jsem kulové. Může to znamenat všechno a nic. Jen jsem dostala strach, že jsem něco pokazila. Ach jo... Ty jsi dnes zkoušela test?

xyrina
30. bře 2016

@itworks A jinak žádné priznaky.

itworks
30. bře 2016

@xyrina test jsem nedělala, protože se bojím. Budu testovat až v pátek, to bude 11 den. To by bylo jiné testování, kdybych měla předtím aspoň ducha.Kdy budeš ty testovat? Už by si mohla taky zkusit.

xyrina
30. bře 2016

@itworks Mám takový strach, že ten test zůstane bílý, že snad půjdu jenom na krev. Raději budu držet palce Tobe 🙂

Strana
z8