IVF ve 40 letech
Ahojky holky,je tu někdo komu bude letos 40 a podstupuje Ivf? My jsme po 1. nevydařeném pokusu a chceme jít do dalšího...tak bych byla rada kdyby se tu někdo přidal a mohli jsme si vyměňovat zkušenosti...mám takový divný pocit ze se na me v caru dívají jak na blázna ,když v tech letech chci další dítě,když už 4 mám ,jenže mám nového přítele o7 let mladšího,který dítě nemá a moc bych mu chtěla mimi dát...
Ahoj holky, tak jsem konečně začala s minimální stimulací!!! Mám ošetřenou imunitu, tak už jen doufat, že bude aspoň jeden bojovník, který s námi zůstane <3
Ahoj holky, jsem po druhem ivf, metoda ICSI, mame spatny spermiogram, zatim v obou pripadech neuspesne PDG. U vsech 3 embryjek identifikovali patologii nektereho z chromozomu. Doktorka mi po techto 2 pokusech poradila jit cestou darcovskeho vajicka nebo zanechat snazeni . Prijde mi to po dvou pokusech brzy na takovy zaver. Bylo mi ted 42. Mate nektera podobne zkusennosti? Dekuji.
@catherine27 dle statistiky center po 41 roku už je kvalita vajíček natolik špatná, že ivf s vlastními vajíčky nejsou úspěšná + když se přidá špatný spermiogram... chtějí ti ušetřit peníze, protože je málo pravděpodobné, že to vyjde
@violka15 Dekuju, bohuzel to tak asi bude ☹
@catherine27 uvádí to tak skoro všechny CARy. My se chystáme v červenci na ivf s dar. vajíčky a moc se těším, úspěšnost je prý přes 70% u ET. Člověk k tomu musí dospět časem...

@carlik jeeeeeeeeeeeej Ďakujem, to je nádherne čítať 👏🙏🙂