Jak často vám partner masíruje prsa?
Ahoj holky, masíruje vám muž rád prsa a líbí se vám to? Dělá to rád?
@verysucha Mně se to právě líbí moc a chtěla bych ještě častěji. Ale zase nechci pořád otravovat, tak se ptám zde, jak to máte 🙂
Stejně často jako já jemu🙂 Si zaplať profesionálního maséra🙂
@zuzkasim Tak od cizich to nechci 🙂
Nemasíruje, asi nikdy nemasíroval. Nelíbí... A nedělá to rád 😀 😀 😀 A myslím, že nenormální není....si myslím 🙂
Lepší masáž zad
Vám se to holky fakt nelíbí? To není tak, že bych se vyslikla a on mě cíleně masíroval. Dělá to třeba ráno po probuzení nebo někdy večer, v posteli. Prostě ležíme v poloze lžiček, já k němu zády a on mě jednou rukou hladí a masíruje prsa.
Nikdy to nedelal a ani to nevyzaduji. Daleko radsi jsem, kdyz mi v tehotenstvi namasiruje zada a nohy 🙃
Teď když kojím, tak bych to ani partnerovi nedoporučovala 😂 díky bohu, že ho to ještě nenapadlo, protože by mi to nebylo příjemné ani normálně
Není mi příjemné, když mi někdo sahá na prsa (kojím). Jako předehra k sexu možná, ale samostatně za mě fakt ne.
Troll je zenskeho pohlavi?
@zelenaesmolda tento konkrétní? Lze jen doufat, mě totiž jako první napadlo, že to je nějaký úchyl 🤠
@zelenaesmolda Zrovna tohle je ten typ dotazu ke kterému je lepší se nevyjadřovat 😆
@jako_mala_holka Já si to myslím pořád že to je chlap a úchyl v jednom ☺
@klokanka31 no já právě taky, nesedí mi, že by se na to ptala žena, nevím... Troll je to určitě, o tom nepochybuju 😆
@jako_mala_holka A hlavně co by ženská měla z odpovědí, ať by už byly jakékoliv... Za chvíli tu budou dotazy kdo to má rád s pouty 😄
@klokanka31
A jeste k tomu troll
Ne, nejsem troll, prostě jsem se zeptala, žádné jiné podrobnosti ohledně sexuálního života mě nezajímají. Však už nemusíte odpovídat, všechny jste odpověděly, že vám to přítel nedělá a ani se vám to nelíbí.
@zuzkasim no ja tvoji pochopila, ze ty jemu ne a on tobe taky ne.

Nedělá a ani bych nechtěla 😁