icon

Jak často vám partner masíruje prsa?

12. led 2021

Ahoj holky, masíruje vám muž rád prsa a líbí se vám to? Dělá to rád?

verysucha
12. led 2021

Nedělá a ani bych nechtěla 😁

autor
12. led 2021

@verysucha Mně se to právě líbí moc a chtěla bych ještě častěji. Ale zase nechci pořád otravovat, tak se ptám zde, jak to máte 🙂

zuzkasim
12. led 2021

Stejně často jako já jemu🙂 Si zaplať profesionálního maséra🙂

autor
12. led 2021

@zuzkasim Tak od cizich to nechci 🙂

volodka162
12. led 2021

Nemasíruje, asi nikdy nemasíroval. Nelíbí... A nedělá to rád 😀 😀 😀 A myslím, že nenormální není....si myslím 🙂

klokanka31
12. led 2021

Lepší masáž zad

autor
12. led 2021

Vám se to holky fakt nelíbí? To není tak, že bych se vyslikla a on mě cíleně masíroval. Dělá to třeba ráno po probuzení nebo někdy večer, v posteli. Prostě ležíme v poloze lžiček, já k němu zády a on mě jednou rukou hladí a masíruje prsa.

ema90
12. led 2021

Nikdy to nedelal a ani to nevyzaduji. Daleko radsi jsem, kdyz mi v tehotenstvi namasiruje zada a nohy 🙃

anet_98
12. led 2021

Teď když kojím, tak bych to ani partnerovi nedoporučovala 😂 díky bohu, že ho to ještě nenapadlo, protože by mi to nebylo příjemné ani normálně

cilkat
12. led 2021

Není mi příjemné, když mi někdo sahá na prsa (kojím). Jako předehra k sexu možná, ale samostatně za mě fakt ne.

zelenaesmolda
12. led 2021

Troll je zenskeho pohlavi?

jako_mala_holka
12. led 2021

@zelenaesmolda tento konkrétní? Lze jen doufat, mě totiž jako první napadlo, že to je nějaký úchyl 🤠

klokanka31
12. led 2021

@zelenaesmolda Zrovna tohle je ten typ dotazu ke kterému je lepší se nevyjadřovat 😆

klokanka31
12. led 2021

@jako_mala_holka Já si to myslím pořád že to je chlap a úchyl v jednom ☺

jako_mala_holka
12. led 2021

@klokanka31 no já právě taky, nesedí mi, že by se na to ptala žena, nevím... Troll je to určitě, o tom nepochybuju 😆

klokanka31
12. led 2021

@jako_mala_holka A hlavně co by ženská měla z odpovědí, ať by už byly jakékoliv... Za chvíli tu budou dotazy kdo to má rád s pouty 😄

zelenaesmolda
12. led 2021

@klokanka31
A jeste k tomu troll

autor
12. led 2021

Ne, nejsem troll, prostě jsem se zeptala, žádné jiné podrobnosti ohledně sexuálního života mě nezajímají. Však už nemusíte odpovídat, všechny jste odpověděly, že vám to přítel nedělá a ani se vám to nelíbí.

zuzkasim
Autor odpověď smazal
autor
12. led 2021

@zuzkasim no ja tvoji pochopila, ze ty jemu ne a on tobe taky ne.