icon

Jak přežít izolaci s covidem a hyperaktivním dítětem?

21. bře 2022

Mám nervy na pochodu. Chytla jsem od syna covid, jsem podruhé těhotná a kromě paralenu a M. pastilek nemůžu nic a i po pěti dnech melu z posledního, dnes odpadl manžel. Syn je hyperaktivní a každá nemoc u něj trvá maximálně den, ani u covidu to nebylo jinak. Takže syn je překypuje nevybitou energií, běhá po bytě, do toho řve náš psycho soused, ať si toho parchanta uklidníme, na souseda řve manžel, ať se uklidní a pokud se mu nelíbí bydlení v paneláku, ať se odstěhuje, pak ale taky řve na malého, ať se uklidní. Všude bordel, protože manžel se o syna postaral, ale na víc už při vší úctě nemá, buď dělá jedno nebo druhé. Zítra přivezou nákup, tak aspoň něco jsem zvládla, jinak je to fakt náročný. Jak jste zvládli vy?

jjasmina
22. bře 2022

U nás byla pohodička teda, můj muž je vcelku hodně uklizeci.

merope
22. bře 2022

Jako hlavní problém bych viděla souseda - řekla bych mu, ať se raději drží dál od našich dveří, že všichni dospělí doma mají covid. A že ano, jakmile budeme schopní se zvednout z postele, syna si uklidníme.

klokanka31
22. bře 2022

U nás byl klid, přesto že nám bylo blbě, tak jsme si to doma užívali.

natysnovec
22. bře 2022

U nas taky klid...🙂jen uz ke konci bylo videt ze holky chteji ven. Ale my jsme v baraku takze jsme je vypustily na tu nasi mini zahradu a bylo 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤣🤣

martiniquest
22. bře 2022

Mne bylo fakt blbe jeden den. Pak lehl manzel. Deti byly doma dva dny, pak uz jsme zacali chodit aspon na chvili ven (samozrejme sami a mimo lidi, ale sli jsme, neb cerstvy vzduch povazuju za nejlepsi lek). Sousedovi bych se omluvila a vysvetlila mi, ze mate covid a je vam blbe. Chapu, ze vas stve, ale utokem obou stran se fakt nic nevyresi. A bordel byvh resila az jako posledni. To si pak behem jednoho odpoledne uklidis.

vikinkav
22. bře 2022

Synkovi pust pohadku a odpocivejte 🤷‍♀️