Jak se nestydět v plavkách před kamarádem?
Ahoj holky, jsem dva roky rozvedená a nějakou dobu si denně píšu, volám přes videohovory a občas se sejdu s jedním kamarádem, se kterým se známe roky.. Nic jsem od toho nečekala, ale poslední dobou mě hodně baví a překvapilo mě, jak si rozumíme. Jeho taky a je evidentní, že má zájem o víc, i když řekl, že nechce nic uspěchat. Zítra se chce jet se mnou a s mými dětmi koupat a mě popadla panika, že se před ním budu muset svléknout do plavek 😁🙈 Sice běžně chodím s dětmi do bazénu atd., což on ví, a je mi to jedno, ale před ním se teď stydím. Jsem prostě tlustá a není to nejlepší pohled 🙈 on může mít spoustu žen, protože je přitahuje, což mi moc nedodává 😂🙈 tak se trochu bojím, že jeho zájem opadne 🙈 i když zase si říkám, že i takhle vidí, že nejsem žádná modelka a že o nic nejde, jsme dospělí.. navíc pojedeme na nějaké jezero, tak nevím, jak to tam bude s převlékáním 🙈 nechce se mi jet v plavkách, protože si asi vezmu tankini a pařit se v nich cestou nechci.. Bikini riskovat nebudu 😂
Chápu tě, taky si v plavkách nepřipadám ideálně, ale ber to tak, že s tebou chce trávit nějaký čas, u vody je to nezávazné, dá se tam dobře povídat, dát nějakou mňamku, lenošit, koupat, popř. loďka atd. Jsme dospělí lidé a na chlapech v plavkách je taky hned vše vidět - chlupy (každá to nemusí), bříško... Vlastně se taky nemusí cítit úplně komfortně, ale oni to jednoduše neřeší. My bychom taky neměly. Aspoň to mě naučil partner😉
@zuzkasim to já to určitě risknu, protože mě s ním baví trávit čas, ale jsem z toho nějak rozhozená, což mě samotnou překvapilo. On to navrhl asi i proto, že ví, kolik času s dětmi u vody trávíme 😂🙈 a chce mi ukázat to konkrétní jezero, které já neznám..
Pokud tě zná osobně, tak ví, jak vypadáš oblečená. Není už moc rozdíl, když tě uvidí v plavkách. Je to dospělý chlap, takže snad ví, že každý nějak vypadáme a většina z nás nemá postavu modelek a modelů. A když jeho zájem opadne po tom, co tě uvidí v plavkách, nemá smysl se s ním dál stýkat, protože je to nevyzrálý jedinec, který hodnotí lidi jen podle vzhledu. To ti nemusí být líto.
Chápu, že prostě být oblečená a mít plavky prostě rozdíl je. Já jsem celkem štíhlá, všichni že jsem jak modelka, jenže mám celulitidu, mám žilky, sem tam zarostlý chloupky na lýtkách atp. Což prostě v oblečení nejde vidět, ale v plavkách ano.
Hele ale to samé je i u chlapů. Můj když je v triku atp, tak vidíš hezký vyrýsovaný svalnatý paže a ruce atp. Jen se svleče do plavek, tak ejhle támhle bříško, támhle chlupy a kožní výrůstky atp...😂
Prostě fakt nejsme vyretušovaní modelové, jsme normální lidi a tyhle nedokonalosti k tomu patří.
Já bych si vzala jednodílný plavky, které zakryjí bříško a zvýrazní poprsí. Plus když bych nebyla ve vodě, mám takový delší přehoz z lehčí látky. " abych se nespálila" 😉 ale bonus je i že případně zakryje co chci zakrýt. Pravda že teď už na to s partnerem dlabu, ale když jsme se namlouvali, řešila jsem to víc.
Pokud tě zná osobně, tak ví, jak vypadáš oblečená. Není už moc rozdíl, když tě uvidí v plavkách. Je to dospělý chlap, takže snad ví, že každý nějak vypadáme a většina z nás nemá postavu modelek a modelů. A když jeho zájem opadne po tom, co tě uvidí v plavkách, nemá smysl se s ním dál stýkat, protože je to nevyzrálý jedinec, který hodnotí lidi jen podle vzhledu. To ti nemusí být líto.
@dura175 jj, přesně to si taky říkám 😊 jen jsem z toho nějak nervózní 😆🙈
Chápu, že prostě být oblečená a mít plavky prostě rozdíl je. Já jsem celkem štíhlá, všichni že jsem jak modelka, jenže mám celulitidu, mám žilky, sem tam zarostlý chloupky na lýtkách atp. Což prostě v oblečení nejde vidět, ale v plavkách ano.
Hele ale to samé je i u chlapů. Můj když je v triku atp, tak vidíš hezký vyrýsovaný svalnatý paže a ruce atp. Jen se svleče do plavek, tak ejhle támhle bříško, támhle chlupy a kožní výrůstky atp...😂
Prostě fakt nejsme vyretušovaní modelové, jsme normální lidi a tyhle nedokonalosti k tomu patří.
Já bych si vzala jednodílný plavky, které zakryjí bříško a zvýrazní poprsí. Plus když bych nebyla ve vodě, mám takový delší přehoz z lehčí látky. " abych se nespálila" 😉 ale bonus je i že případně zakryje co chci zakrýt. Pravda že teď už na to s partnerem dlabu, ale když jsme se namlouvali, řešila jsem to víc.
@reeeza u mě na tom poprsí po pěti letech kojení, jak jsem měla kluky krátce po sobě, není moc co zvýrazňovat 😆🙈 zato břicho mám výrazný dost 😆🙈 vezmu si tankiny s koupacimi kraťasy a uvidíme 😁 známe se dost dlouho a jsme dospělí, tak snad moc iluzí nemá 😁 je pravda, že já taky vidím, že za ty roky trochu přibral, má min vlasů a sediny, ale mně to nevadí 😁
@anonym já myslím, že ma o Tebe zájem
... a budeš překvapená, jak málo chlapi řeší naší postavu, pokud jsou tak nějak normální a vyznávají i jiné hodnoty. Třeba já si teď v těhotenství připadám tlustá, přes stehna jsem se vypapkala o vic nez 10cm a když jsem to řekla svému muži, tak vykulil oči a rekl: ze to vůbec není vidět a ze nechápe, proc se někdo měří přes stehna... anebo když jsem před těhotenstvím cvičila, tak se mu líbilo, že mám pevný zadek a me třeba přišel furt rosolovitej... obecne si myslím, že máme tendenci, vidět se hůř, než nás vnímá okolí. Podle mě prostě na Tobě uvidí zdravou ženskou, která je navíc máma a dobře se s ni povídá... nebo tak mi to přijde, jak jsi to psala... schválně pak napiš, jak to dopadlo 😉
@reeeza u mě na tom poprsí po pěti letech kojení, jak jsem měla kluky krátce po sobě, není moc co zvýrazňovat 😆🙈 zato břicho mám výrazný dost 😆🙈 vezmu si tankiny s koupacimi kraťasy a uvidíme 😁 známe se dost dlouho a jsme dospělí, tak snad moc iluzí nemá 😁 je pravda, že já taky vidím, že za ty roky trochu přibral, má min vlasů a sediny, ale mně to nevadí 😁
@anonym_autor Užij si den u jezera a z plavek si nedělej těžkou hlavu. Oni prý chlapi nějaké nedokonalosti na ženském těle většinou ani nevnímají, toho se držím 🙂
@anonym_autor tak výlet byl super 😁 nakonec to bylo vše tak v pohodě, že mi to nějak ani nepřišlo 😁
@anonym_autor tak výlet byl super 😁 nakonec to bylo vše tak v pohodě, že mi to nějak ani nepřišlo 😁
@anonym_autor super, paráda... tak preju, ať se to dal vyvíjí ke spokojenosti všech 🍀
@anonym_autor super, paráda... tak preju, ať se to dal vyvíjí ke spokojenosti všech 🍀
@felis děkuji ☺️ uvidíme... Já sama jsem z toho taková zmatená, ale je mi s ním prostě moc dobře a přitahuje mě 😊 Jemu dnes v jednu chvíli ujelo, že mě prostě zbožňuje... Ale nic mezi námi nebylo, ani pusa... I když letmých dotyků a škádlení hodně...

Chápu tě, taky si v plavkách nepřipadám ideálně, ale ber to tak, že s tebou chce trávit nějaký čas, u vody je to nezávazné, dá se tam dobře povídat, dát nějakou mňamku, lenošit, koupat, popř. loďka atd. Jsme dospělí lidé a na chlapech v plavkách je taky hned vše vidět - chlupy (každá to nemusí), bříško... Vlastně se taky nemusí cítit úplně komfortně, ale oni to jednoduše neřeší. My bychom taky neměly. Aspoň to mě naučil partner😉