Jak se zkrášlujete?
Ahojky, ráda bych založila takovou lehčí diskuzi, jak o sebe pečujete, jestli do sebe investujete v podobě kosmetických služeb apod. Mám dvě děti 2 a 4 a konečně jsem se probudila z takového toho mateřského kómatu a ráda bych zase začala sama sobě věnovat, protože si myslím, že jsem hezká, mladá, hubená holka a strašně jsem se ty poslední roky zanedbávala. Kamarádky chodí na gelovky, na nalepování řas, mně se to moc líbí, ale na druhou stranu se mi příčí dát měsíčně tolik peněz jen za sebe 🙂
Jak to máte vy? Bez čeho se neobejdete a co Vám případá jako zbytečnost?
Zkusila jsem umele nehty i rasy, ale nehty se mi nakonec libi vic kratke prirozene, a rasy se mi obnovuji tak rychle, ze bych na doplneni musela nutne uz po 10-12 dnech. Chodila jsem pravidelne na kosmetiku a ke kadernikovi, na to ale ted nemam vubec cas, tak aspon investuju do kosmetiky (Lancome, Malu Wilz, Nuxe, Redken, Kerastase), naucila jsem se i kremy spravne nanest a vmasirovat. A misto barvy kazdy mesic chodim na lehky melir jednou za 3-4 mesice. Nejvic casu ale zase planuju vrazit do cviceni (Jumping, Flowin', TRX), na to si ale bohuzel jeste musim po porodu chvili pockat. 💔 🙂
Já nemám tu umělou krásu moc ráda, ale když je to kvalitně udělané, tak třeba ty řasy i nehty jsou krásné. Umělé nehty jsem nosila dříve a bylo to super hlavně z důvodu, že ty ruce vypadají 3tydny upravené. Teď na mateřské nosim kratší nehty nalakuji a vydrží mi to hezké dva dny 😀 Chodím jen ke kadernici jednou za 2-3 měsíce. Každý den se trochu nalicim i když jsem většinu dne doma, vlasy si upravuju po umytí, dávám masku, olejicek, vyzehlim nebo natocim. Tělo si mazu po koupeli a pleť taky 2x denně na to jsem expert pořad se něčím patlam už si to bez toho večerního rituálu neumím představit 🙂 ale neinvestuji do toho ani moc peněz ani času, vše dělám pro svůj dobrý pocit
Mě se řasy, nehty umělé nelíbí vůbec.
Ono možná být rentier, chodit pořád, ale jak nehet poporoste, řasy dělají spadlé víčko..
Moje péče: denně se líčím (s dětmi, i bez, no možná 355dní v roce), alespoň úplný základ horní řasy, obočí, bronzer, korektor, když se mi nechce. Kosmetika 2-3 do roka, až bude víc peněz, chci častěji. Krém, masky samozřejmě.
Chystám se na permanent obočí.
Vlasy lajdám, i od kadeřníka jsou nic moc, takže jen barvím, stáhnu culík, tam bych měla přidat.
Já 1x měsíčně kadernice, jednou za 3 týdny nehty , chodila jsem 3x týdne na magic fat ( něco jako vacushape ), pak už ne měla jsem steper doma, lymfaticke masáže , medová masáž ☺, solárko. dřív jsem ještě ráda chodila na spining , do solné jeskyně. ráda jsem se naložila do vany ( uz mame jen sprchac ☹ ) nějaké domácí masky ... .před porodem se určitě ještě chystám na kosmetiku, sundam nehty ... a chci jít na tehu masáže. a pak už budu mít asi s dvojcatkama trochu utrum a bude ze mě asi zase klasická mamina 😎 jinak ještě klasicky šminky, žehlička na vlasy a určitě nejaka pěkna vůně 😄 jo a ráda jsem s manzelem jezdila na prodloužené wellnes vikendy 🙂 ale s holcickama uz to nepůjde.
Tak já se o sebe taky ráda starám, bavi me to a vždy si na to najdu čas, zabere mi to cca 10 min večer a ráno. Chlapi chtějí vedle sebe krásné ženy ;) ale dělám to hlavně pro svůj pocit. Vždycky jsem do sebe investovala a zvlášť do pleti a vlasů, to je prostě vizitka každé z nas. Zasloužíme si k sebe pečovat. Miluju kvalitní kosmetiku, mám Lancome, Channel, Dior, estée lauder a dnes mi přišly krémy z Biotherm ;) uz se těším, jak se maznu ;)
Jinak, kadernice cca 1x za dva měsíce a též kosmetika. Jinak, jsem zastánce zatím prirodna, žádné umělé řasy, nehty, vlasy, pokud bych to potřebovala, tak bych do toho šla, ale zatím v pohodě ;)

ja mam syna dva roky a jsme tehotna... zkraslovani me bralo, když mi bylo 15/16/17.. asi takove bezne...no asi i chvili později, ale casem me to prestalo bavit... dnes si udrzuji hlavne dlouhe vlasy... ale jen umyju, občas dam masku, ucesu, občas vyfoukam ci hodim červenou barvu.. dle nalady.. vse sama doma.. nic vic...
do práce jsme mivala gelove nehty, dělala sjem si je sama doma.. ale ted doma me to nebavi a k cemu by to bylo, akorát bych musela davat bacha kvůli malému...
nemaluji se, nebavi me to.. navíc, manzel je cely den v praci... namaluji se občas.. párkrát za rok, když nekam jdeme..,.. jinak ne...
občas dostanu nejaky krem a pod, to sem tam na sebe napatlám,ale moc ne, mam mastnejsi plet, tak pravidelne pouzivam jen pletovou vodu, ted v tehotenstvi krem na brisko, jinak nic...
teda ano.. holim se,vse.. nemam to na sobe rada..ale to delam jak kdy .. jednou za 7-14 dni.
manzel tvrdi, ze s e mu libim takto prirozena, jsme dost tmava, tmave vlasy i oci, takovy vyraznejsi typ.. myslim, ze svetle zeny to mají horsi, tam je to prismrncnuti viditelnejsi..
jinak bydlime na vesnici a nechce se mi jentak kvůli třeba nehtum ci rasam a pod. nikam jezdit....
jezdila jsem takto jen kvůli tetovani... zvlastni, to se mi chtelo.. bylo to na 12 nebo 13 sezeni.... a az porodima dokojím, ceka me takto evlek ještě jedno.. no a tesim se uz ted... to mozna někdo bude brat jako zkrasleni, jiny jako hyzdeni tela 🙂)...