Jak vaši rodiče zvládají tuhle dobu?
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jak vaši rodiče zvládají tuhle dobu s koronavirem? Po psychické stránce? Moji rodiče na jaře vyváděli, pak se to přes léto uklidnilo, ale teď už zas mají paniku. Teď odmítají častý kontakt s námi, což mi nevadí, ale každý den mi od nich chodí sms co zrovna říkají v televizi, kolik je nakažených, atd. A každý den i volají, jak to stojí za houby, že snad ještě neumřou, když řeknu že nejčastěji umírají lidé kteří mají ještě jiné nemoci, tak mi řeknou že oni nemocní jsou (mají jen alergie), je to blbé říct, ale jsou spíš hypochondři 😞 No a když řeknu že se taky bojím, kvůli našemu miminku, tak mi řeknou, že na nás mladý to nejde, a že oni jsou v rizikový skupině. Našim je 56 a 60.Já se je snažím chápat, ale co je moc, to je moc, a mrzí mě, jak se pořád bojí jen o sebe. Já sama jsem maminka, a člověk se tak nějak přirozeně bojí spíš o své děti, a ne o sebe, ne? A abych nezakládala další téma, jak byste u rodičů bojovali s hypochondrií? Oni mají snad všechny nemoci, a svým chováním si brzy ty nemoci fakt udělají.
Naši jsou v pohodě...my se o tom bavíme a myslíme si své. Normálně sexstykame a snažíme se žít normální život. Někdo nepanikaří. A nejhorší je, že přesně na tyto hypochondry platí tady ty zprávy..a pak se roušek a covidu nikdy nezbavíme. Ať žije panika.
Já mám naprosto šílenou a hysterickou tchyni, co se týče covid. Je léčená astmatička a okamžitě se počítá mezi těžce nemocný a ohrožený 🙄 co ji znám, nějakých 14 let, v životě jsem u ní neviděla akutní záchvat.
A přesně jak píše zakladatelka - každý den puštěná televize, internet, a furt jen hltá zprávy a počty nakažených. Nejradši by nechala všechny lidi sedět doma, zavřela by jim zaměstnání, absolutní zákaz vycházení, a hrozně se jí líbí model v Izraeli - na nákup jeden a max 500m od domu. Roušky neustále na puse, i doma. Všechno zrušit, zavřít.
No fanatik úplně. Absolutně nepřistupuje na jakoukoliv diskuzi, nebere na vědomí, že ten vir tu už s námi zůstane, a že kvůli tomu lidi přichází o práci a končí na dlažbě, v insolvencích a exekucích. Jo a ještě si nezapomněla zanadávat, že nedostala přidáno na důchod - na můj argument, že jsou důchodci jediní, koho se koronakrize nedotkla, protože důchody jim chodily neustále, odpověď nemá. Jenom pořád kope a plive kolem sebe. Každý den mi píše, kolik je nakažených, a jak je to příšerný a že půlka republiky vymře.
Za všechno můžou mladý, že museli na dovolené, a pařit do noci, a že všichni mladí nadávají na důchodce a těší se, až jich aspoň půlka vymře.
No úplnej fanatik 😕 Je jí 61, sedí doma na důchodě na zadku a o nic se nestará. Můj táta je stejně starej, ještě je v práci a absolutně tohle neřeší, nevyšiluje, dodržuje opatření jaká má, ale prostě se v tom nepitvá. Jo, nadává, ale co má dělat. Mojí mamce je 59 a ta je taky v pohodě. Tchyni prostě s dovolením úplně hrabe už.
Já osobně už mám celého tohohle divadla plné zuby a vždycky se s ní kvůli tomu zhádám do krve.
@jaja01k Jo, taky mi přijde, že z toho má tchyně radost, co se děje, a nechce, aby ty komedie okolo toho skončily. Je to takový vzrůšo v jejím jinak totálně nudným a zapšklým životě
@katkatomaskova Není tvoje tchýně moje máma? 😄 přesně stejný žvásty. I s tím že za to můžou lidi co museli na dovolený. A taky naši nechápou že ten virus tady už zůstane jako další nemoci. Na jaře říkali že do dvou týdnů to bude pryč. Pak že do léta. Teď zas do zimy, že to jinak není možný... 😣 jak u blbých.
Jak se jmenuje tvá mamka...? 😂 Jsi pod anonymem, kdo ví... 😂
Jsou slepí, oni žijou z hodiny na hodinu a berou si z toho jen to, čím je nakrmí v televizi a na internetu. A jelikož jsou média senzacechtivá, tak žádoucí jsou ty negativní zprávy. Nepřipouští si, že ten virus tu bude kolovat už pořád, a měnit se, stejně jako chřipka (nezaměňuji za chřipku, pouze připodobňuji). Myslí si, že když se teď vše zakáže, zavře, je do měsíce vyřešeno, ale to je blud 🙄
@katkatomaskova No ten věk neodpovídá tak to asi nebude mamka 🙄 Naši si navíc protiřečí. Mně nadávají ať se vy*eru na internet, že tam jsou jen podvodníci, slepice co mi do hlavy vtloukají nesmysly, atd. Ale zároveň " prosímtě koukni na internet, co tam píšou, co se bude dít, kolik je nakažených, jak je na tom náš okres... "
No jasný. Tchyně je sama, dávno rozvedená a tvrdí, že o dalšího chlapa, kterýmu by posluhovala, fakt nestojí 😂
Ahoj, tak to je taky hustý, v domě sedět na chodbě. To fakt není normální. K vlastnímu horší než k cizímu.
@lucka662006 A ještě v 9.měsíci těhotenství 😒

@takyjedna To by měli slyšet moji rodiče, že v 55 je člověk mladý. Oni už od 45 říkají jak jsou staří, a jak už je čeká jen smrt.