icon

Jak začít s vystavováním nahého těla na internetu?

12. bře 2026

Zdravím prosím mám intimnější otázku, chtěla bych na internetu začít ukazovat svoje nahé tělo,ale nevím kde začít a jak?Nemá to některá odzkoušené.diky

barmil
12. bře 2026

@anonym_autor úchyle, určitě matky na fóru pro matky budou sdílet zkušenosti s tímhle. To musíš na jinou platformu.

zuzkasim
12. bře 2026

Myslím, že je na to dost platforem. Záleží, kolik je ti let? Do 18 jen to nezákonné, i kdyby to bylo dobrovolné 🙂 Jinak Modrý koník to určitě není.

strom14
13. bře 2026

Ja uz tu tenhle dotaz ctu po nekolikate. To je fakt trapne, ze na tohle lidi maji cas.

anonym_8c3e77
13. bře 2026
vapi32
13. bře 2026

I kdyby šlo o reálný příspěvek, tak se k tomu blíž nevyjadřuju. Proč by rozumný člověk chtěl za peníze vystavovat své tělo? Sebeúcta nula.

autor
13. bře 2026

Vy jste fakt divný matky když nekdo se ptá normálně na otázku tak by jste měli normálně odpovědět co pak si myslíte že si tady lidi dělají blázny,já myslela že od toho je modrý konik aby každý mohl dávat otázky a ne aby 🐔 blbě odpovídali...

anonym_260412
13. bře 2026
@anonym_autor

Vy jste fakt divný matky když nekdo se ptá normálně na otázku tak by jste měli normálně odpovědět co pak si myslíte že si tady lidi dělají blázny,já myslela že od toho je modrý konik aby každý mohl dávat otázky a ne aby 🐔 blbě odpovídali...

@anonym_autor myslet znamená 💩 vědět a pak taky platí na blbou otázku blbá odpověď

strom14
13. bře 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a kdo ti ma odpovidat, kdyz jsme tu same slepice matky? 😄
A nauc se pravopis.

reeeza
13. bře 2026

Máš právo si dělat se svým tělem co chceš. Mě je to třeba jedno, dělej si opravdu co chceš. Sama za sebe tě neodsuzuji.

Tady ale dostáváš první náhled toho, jak se k tobě bude chovat a jak na tebe koukat naprostá většina lidí po tom, co zjistí, co děláš. Soudit, odsuzovat, koukat se na tebe svrchu. Sorry not sorry, tak to prostě je.

Čili opravdu 20x si promysli, jestli to chceš opravdu udělat/ dělat. Co dáš jednou na internet, to už tam navždy zůstane a může si to žít svým životem. Už to nebjdeš moct vzít zpět.

Možná jsi dobrá i v něčem jiném?

Jinak tady to je fórum spíš pro maminky dětí, ženy které se snaží otěhotnět atp. Nejsem si jistá, jestli tady najdeš nějakou radu.

hanka_12345
13. bře 2026

No kdee? .. OF neznáš?